Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

na kas cia dabar per nesamones g.gif dovanos uz "padaryta" vaika. Jis juk ji dare ne kaimynei o savai moteriai ir sau. O kas mane apdovanos uz pagimdyta vaika. Vaikas yra musu meiles irodymas vienas kitam ir kokios dar gali buti dovanos. Patas vaikas jau yra dovana porai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.118 @ 2009 01 05, 20:55)
Dovana –daikto įteikimas kitam žmogui negaunant už tai jokio atlygio. Dovanos tikslas emociškai teigiamai nuteikti adresatą. Kartais dovana siekiama išpirkti kaltę ar susitaikymo.

visu pirma tamstyte nesutinku kad dovana tai daiktas, nes dovanoti galima oi kokius nedaiktiskus dalykus, galima dovanoti paslauga, pramoga, potyri, jausma ir dar daug paciu geriausiu dalyku. ar dovana dovanojama negaunant uz tai jokio atlygio baisiai suabejociau, jug atlygis dovanojanciam - gaunancio emocijos, buckis, padeka ir t.t. taip kad nebuciau linkusi ziureti i pasauly tokia siaura plotme. be to, visiskai sutinku kad dovana - vaikutis, tevystes malonumas, be jokios abejones. kazkaip nelabai suprantu as tu materealiu daiktu dovanojimo po gimdymo, anei vyras moteriai anei atvirksciai, kvailokai man skamba kai moterys giriasi ka gavo uz tai kad pagimde, mano galvoje susidaro toks vaizdas, kad moteris pagimde, vyras ta vaika visam laikui pasieeme o uz tai nupirko dovana biggrin.gif zodziu dovanokim meile kits kitam, pagarba, supratima ir demesi o ne daiktus kuriu aneikiek ta akimirka nereik mirksiukas.gif
o tamstytei tai visai neprosal butu jeigu kas padovanotu truputeli nors truputeli jumoro jausmo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanetyte: 06 sausio 2009 - 18:16
as tai nieko nedovanosiu,jis tik padare,o tai padare is malonumo,tai manau jis man kazka turetu padovanot uz tai kad isnesiojau jam vaikuti,cia daug sunkesnis dalykas,nei ykist ir istraukt biggrin.gif
Atsakyti
Ir tas oralinis tampa kaip dantu valymas biggrin.gif kasdien. neidomu
Atsakyti
nu apdovonojau ji nervais pakrikusiais,nemiegotom naktim,laisves apribojimu ir darbu darbu darbu ....zodziu vyrukas visas paskendes dovanose wub.gif ....o dar kiek laukia ateity staigmenu bigsmile.gif as labai dosni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 08, 15:24)
nu apdovonojau ji nervais pakrikusiais,nemiegotom naktim,laisves apribojimu ir darbu darbu darbu ....zodziu vyrukas visas paskendes dovanose  wub.gif ....o dar kiek laukia ateity staigmenu  bigsmile.gif as labai dosni  lotuliukas.gif

g.gif Man VikosPikos dovanėlė labiau patiktų, tuomet ir padirbėti galima ir nervai nekriktų...
Atsakyti
o manasia ir treciam leliui pasirasytu, nes jis dirba o is darbo parejes dziaugiasi mazaja nes dicke tai jau savais dalykai uzsiima jai mokslai bureliai pirmoje klaseje, o darbus mes tai pasiskirste kas kam, o naktimis keldavosi jis kai turejo menesi atostogu arba savaitgaliais, nes daugiau as jam neleisdavau nes vis del to atsakingas darbas, o be to abi lelkos musu ramios tai taip kad nesukelia problemu, o kai suzinojau kad laukiuosi tai jis mane ant ranku nesiojo, tai atsibodo tas demesys toks, nes juk as ne ligone lotuliukas.gif
Atsakyti
Galima teigti, kad sexas yra ir dovana ir darbas... Bet visi laimingi! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 01 08, 22:18)
Galima teigti, kad sexas yra ir dovana ir darbas... Bet visi laimingi! lotuliukas.gif

O Jūs laminga? 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 14:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif

pirmiausia priklauso nuo to, kas tas vyras: ar koks kaimynas, ar koks spermos donoras, kuris veltui apvaisino apsiasarojusia beviltiska senmerge, ar tai nuosavas vyras?
pirmais dviem atvejais deretu atsidekoti nemaza grynuju sumele, kelione i maljorka ir pan. o nuosavam vyrui... g.gif nemanau, kad tas vienkartinis "purkstelejimas" vertas kazkokios dovanos.
o ka vyrai dovanoja savo moterims uz 9 men vargo, visu nestuminiu malonumu isgyvenimus, gimdymo "dziaugsma", papuku nuciulpimus, bemieges naktis ir pan? g.gif kazi kokios dovanos laukt? g.gif
Atsakyti
As uz musu maziuke, gavau labai gera zmona dovanu 4u.gif Vis dar negaliu atsidziaugti smile.gif
Atsakyti
Aš už pirmą vaiką ,atsidėkodama vyrui, padovanojau antrą biggrin.gif
Atsakyti