Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

Tema sukurta tuo metu, kai Supermama forume buvo sukurtos kelios, jei ne keliasdešimt temų "ką gavote iš vyro už pagimdytą vaikelį?".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 15, 19:29)
<...>
Grįžtant prie dovanos už iškęstą skausmą. Ar žinote tradicijų, kai dovanojamos brangios (ar ne tokios brangios) dovanos po apendicito operacijų? Ar susilaužius galūnę?

Gavau "šluotą" gėlių, sumokėjo už operaciją, įtvarą (dalį kompensavo LK), tyrimus, vežiojo visada ir visur kai tik kur prireikdavo man ir visaip kitaip popino, lepino, tenkino mano kvailiausius įgidžius. Dar kalnuose norėjo atsisakyti pusės dienos slidinėjimo, kad galėtų su manimi pašliaužioti po kalnus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 16, 15:42)
Tema sukurta tuo metu, kai Supermama forume buvo sukurtos kelios, jei ne keliasdešimt temų "ką gavote iš vyro už pagimdytą vaikelį?".

Na, matyt, mamos, tos kurios gavo dovanų iš savo jausmingų, mylinčių vyrų, sukūrė tas temas ne tikslu apsvarstyti "kaip išpešėte brangesnę dovaną", bet greičiau pasidžiaugti ir tais vyrais pasididžiuoti prieš kitas. Normalu. Moterims patinka atrasti progų, kuriomis jos gali tiesiogiai/netiesiogiai pasakyti: mano vyras pats nuostabiausias!
Atsakyti
Nežinau kokiu tikslu buvo sukurtos tos temos, tačiau pasisakymai jose daugumoje atveju buvo "už pirmą vaiką gavau auksinį žiedą su briliantu, o už antra paprašiau naujos mašinos".
Temos ekonominio pakilimo metais buvo populiarios.
Atsakyti
Sutinku, vaikas nėra manipuliacinė priemonė dovanoms reikalauti.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2009 11 22, 19:27)
dziaugciaus nebent tokiu atveju jei vyras ta "apvaisinima" dar pats ir isgimdytu, o visais kitais atvejais uz ka cia dekot????? schmoll.gif

jetau, bet kas per nuomonės daugelį moterų, na aš puikiai suprantu,kad skausmas buvo nesvietiškas, bet juk vyrai irgi gimdymo metu baisiai pergyvena ir būna nerime... nereik visų laurų sau prisiimt, mes gimdėm - mes didvyrės, o vyrai tik padarė, jei vyrui rūpi žmona ir vaikutis, tai jis taip pat daug darbo įdės ir šokinės aplink mylimąją ir pan. ne viską išsakiau, bet manau turėtumet suprasti:)
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 02 19, 18:00)
Vyrai,kurie myli,vertina-nors jau gėlytę padovanoja.Kitiems -velniai žino kas vaidenasi...

Kieno vyrai padovanoja gėlytę vyrui už padarytą vaikelį? Ir ką jie turi mylėti?
Atsakyti
O! Prisiminiau.
Mano vyras, už padarytą vaikelį, gavo gerą vakarą "prisibaubimo" su chebra. biggrin.gif
Ryte užtinęs į klinikas atvažiavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 19:15)
Kieno vyrai padovanoja gėlytę vyrui už padarytą vaikelį? Ir ką jie turi mylėti?

fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 19:15)
Kieno vyrai padovanoja gėlytę vyrui už padarytą vaikelį?

atsilikusi as nuo pasaulio - nezinojau, kad vyrai vienas kitam vaika gali padaryti.
Atsakyti
bet aš niekaip nesuvokiu kaip galima kažko reikalauti už pagimdytą ar padarytą vaiką, jei reikia padaryti tai manau atsirastų ne vienas ir ne du kuorie padarytų be užmokesčio, vat su gimdymu tai sunkiau, bet jei jau taip reikia tai galima galima globot pasiimti.
Pirmiausiai turi būti meilė, noras vaikui, o ne galvojimas ką gausiu užtai
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2010 02 20, 17:13)
Pirmiausiai turi būti meilė, noras vaikui, o ne galvojimas ką gausiu užtai

Ką gavot už pagimdymus?
Atsakyti