Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 11:00)
jo tortas!niam niam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na mazai vietoj torto tyrele skania vaisiu nupirkau. 4u.gif bandysiu sian banana duoti ,huga o kaip tu duodi,sutrini ar kaip? blush2.gif

su blenderiu , bet dazniau su smulkia tarka tarkuoju, pagaliau atradau plasmasine.
Papildyta:
tik nesiokle butinai pasimatuok, nes gavom dovanu,oi kokia nepatogi.
Atsakyti
kazin kotrynos pardziu tinkle buna? g.gif kaip tik turim dovanu ceki g.gif
Atsakyti
mano vaikas zyzalas, ant ranku ir vistiek zyzalas
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 15, 11:14)

as tai nezinau zinok pasmus nera tokiu pard.
O kaip jums visoms dovanu cekiai, patinka gaut???
Atsakyti
labas rytas velyvas,kaip visada su jumis nespeju,ziuriu jau vieni isvaziavo ,kitos turbut miega,na mes antra miegeli baigiam,sauniai pamiegojom nuo 21.30val iki 7.30val.na kagi prasideda sestadienis,vakare i svecius ir mes leksim bigsmile.gif
Atsakyti
man tai patinka thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif niu maniske be pamperio dikineja lotuliukas.gif visur parduotuvese jau kaledines notaikos..o zaisliuku maziem ir didelem!mes tai ratais vazinejom,o riksmo buvo!! doh.gif gerai kad tik vienas supranta kolkas o kas bus kai abudu prades rekti schmoll.gif neeis mum sian pasivaiksciot,oras tai suns neismesi,nu nors pasnigtu,o tai tokia pluskena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 10:22)
thumbup.gif niu maniske be pamperio dikineja lotuliukas.gif visur parduotuvese jau kaledines notaikos..o zaisliuku maziem ir didelem!mes tai ratais vazinejom,o riksmo buvo!! doh.gif gerai kad tik vienas supranta kolkas o kas bus kai abudu prades rekti schmoll.gif neeis mum sian pasivaiksciot,oras tai suns neismesi,nu nors pasnigtu,o tai tokia pluskena verysad.gif

oi tikrai gerai kad tik vienas,o kaip pagalvoju,kaip ten kitu,krenta ant zemes ir raitosi del zaislo.nu siaubas tada.na tikiuosi cia priklauso nuo auklejimo,ane,nes siaip tai visi turbut vaikai zyzia,bet kai krenta ir raitosi tai nzn ka daryt butu
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 15, 11:14)

Va butent kotrynos tinkle thumbup.gif
o man kaip keista,..niekam siemet dovanu nepirksim, tik tevams jau nupirkom bilietus i paryziau katedra,... dar dukrytei nupirksiu kanors 4u.gif ir vyro brolio maziukei ir viskas ax.gif
joa...lauke oras baisus doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif ziuriu jau nauji namuciai bet ir cia jau daug prirasyta skaityt net nespeju doh.gif oi mums sita naktis kokia bjauri buvo vakar sveciu tai biskiuka drinks_cheers.gif tai miegon nuejom tik 12 o mazasai jau 4atsikele ir iki ryto nemiegojo doh.gif biski sunku buvo.Oras tai labai bjaurus nors ir nesalta bet lyja vel laukus reiks pamirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 15, 10:21)
man tai patinka thumbup.gif

ausrioke su sukaktuvem 4u.gif
Atsakyti
jo mes irgi vakar nsiokle ziurejom,bet kazkodel visos vienos firmos kaina tik skiriasi.nepirkom maze miegojo,o nepamatavus tikrai nepirksiu! rolleyes.gif
Atsakyti
Anetta su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti