Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

Labas rytas 4u.gif

Anetta ir Jonuka su menesiadieniu user posted image
Ausrioke su sukaktuvemis user posted image
Aciu visos uz sveikinimus,Moliugelis visoms perduoda user posted image
Na mergaites laukiu visu,jau kavyte paruosta user posted image
Na sia nakti mazylis labai prastai miegojo,verke isvien,nezinau kas cia darosi,jau 5 savaite eina,kaip mazylis naktimis prastai miega,buvo kelios dienos kada normaliai,bet ir vel tas pats,vel eisime 19 diena pas gydytoja verysad.gif Na jus ir prirasote thumbup.gif

Atsakyti
sveikinamuser posted image noju ir doduka su 4 menesiuku
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 13:22)
sveikinamuser posted image noju ir doduka su 4 menesiuku

Aciu user posted image
Uij kaip skaniai cia pagaminai Mamicka user posted image
Papildyta:
Na siandien musu tevelis sake gris anksciau is darbu tai vesis mus zvejoti ir paziureti orku user posted image kazkur pries metus buvome isvyke i kelione su laivu stebeti banginiu ir kaip jie nersiasi user posted image bet matyt nebuvo ta diena musu,nes mateme tik uodegas ir nugarasniekas nevyko doh.gif Na tikiuosi siandien kokia orka isvysime ir spesime iamzinti thumbup.gif
Atsakyti
Uzmirsau vakar papasakoti ka maciau biggrin.gif kaune megoj, pastebejau toki pati vezimeli kaip mano dukrytes, tai is karto akis uzkliuvo...bet ten vezimelisuser posted image ant remo apacioj numneris uzdetas biggrin.gif ale masinos thumbup.gif ir uzrasytas vardas maziuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau negalejau atsiziureti...
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 11 15, 13:52)
Uzmirsau vakar papasakoti ka maciau biggrin.gif  kaune megoj, pastebejau toki pati vezimeli kaip mano dukrytes, tai is karto akis uzkliuvo...bet ten vezimelisuser posted image  ant remo apacioj numneris uzdetas biggrin.gif  ale masinos thumbup.gif  ir uzrasytas vardas maziuko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jau negalejau atsiziureti...

Aha,esu macius jau ne viena smile.gif
Papildyta:
Klausykit,papasakokit man tokiai tupai,kaip jus pridedat tas sypseneles is radikal.ru? blush2.gif Parasot savo kazkoki teksta,nu ir ka toliau darot?
Atsakyti
[URL=http://smiles.lc-pasaulis.com/smile.29612.html][IMG]http://s2.rimg.in niu koks sian oras bjaurus!!!ir namuose saltoka,miego tik norisi..brrrrrr o dar kaiminas siena grezia nuo pat 8 ryto,tikiuosi zuikis nepabus.
Atsakyti
na pargryzom ir mes, buvom bananu pirkti vabalytei i kito kaimo parde. o ji siandien streikuoja, miegojo jau tris kartus, 10,20,15 minuciu, valgo mazai duksta ant lovos, dar labai nesivarto tai gerai, nes musu lova auksta labai.
oi pamirsau pasigirti jog turiu nauja skalbianka, anoji visai daede, isgrezt uzmirsdavo, tai grezdavau rankomis, kosmaras. Taigi begsiu pabandyt.
O mintys mano istisai apie kaledas sukasi.
na einam, gal nors banana mazele valgys.....o dicke jau prarijo.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
cia kad nebutu taip niuru ir liudna mums
Atsakyti
Na mano moliugelis dar nei karto nenusnudo jokio posmelio user posted image Ne zinau gal reikia cia issiruost pasivazineti,jam masina sventas dalykas,gal nors kiek pamiegos,o tai kitas kaip sirse user posted image Na as isigijau labai stora adiala,labai jau ten storas tai kaip moliugelis vartysis kraustysimes ant zemes user posted image specialiai ir nusipirkau dideli thumbup.gif
Atsakyti
user posted image o tai dar depresija apniks del tokio oro!
Atsakyti
Na kur cia apniks delresija kaip tu Mamicka siunti tokias grozybes mums user posted image
Atsakyti
Labutis visom ir visiem biggrin.gif
Sveikinimai leliukams su menesedieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif [SIZE=7]
Maniske tai siandien kaip sirse ir labai mazai valgo ir kumstukas istisai burnyteje tiek susikisa vos neveme blink.gif , turi nesiot rankose arba snekint ir tai negerai doh.gif
Baisus oras laukia bet reiks nest i balkona bent kad uzmigtu nes namie niekaip, linksmas savaitgalis musu laukia doh.gif doh.gif
Bet is kur Hugga pas tave tiek stiprybes, miegi tik po kelias val, numirciau blink.gif
Atsakyti