Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(mamicka @ 2008 11 16, 00:32)
jo tikrai.mes su buvusiu skyremes prie akropolio,ir mano vyras ejo su draugu..sustojo pakalbejom,as jam ir sakaupalaukit manes as tuoj ateisiu,grizau pas savaji palinkejau laimes,geros merginos.ir nuejau.o dar as 8 metus chore gedojau o jis patarnavo ir vienas kito nezinojom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
zuikiukas mano uzmigo,o vat ka su kitu daryt doh.gif  doh.gif visa kolekcija masinu ant lovos,vaidina filma taxi 3,jo megstamiausias doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
thumbup.gif na huga ,sela batareika.... lotuliukas.gif arba vyras i uola nutempe

Teks tau daziuret ta filma iki galo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blansa @ 2008 11 16, 00:24)
nu cia tai geeras biggrin.gif  bigsmile.gif

jus man mamukai pasakykit,ar darot tikras nuotraukas savo albumukams?
nu bet as kokia apsileidus,dar ne vienos nepadarius,nors albumas paruostas,visos pilvuko nuotraukos,t.y. echonuotraukos sudetos smile.gif
as ir testa teigiama ten esu prisegus,ir nuo rankyciu tas gumykes is gimdymo namu, o nuotraukos ne vienos  doh.gif

Nepergyvenk,tu ne viena tokia,tikrai blush2.gif ax.gif Kompe pilna fotkiu,o vat padaryt neprisiruosiam rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image kaip noreciauuuuuuuuuuuu....deja sia vasara tik uogeniu ir kopotu padariau ,o uzsaldyt nespejau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 16, 00:32)
jo tikrai.mes su buvusiu skyremes prie akropolio,ir mano vyras ejo su draugu..sustojo pakalbejom,as jam ir sakaupalaukit manes as tuoj ateisiu,grizau pas savaji palinkejau laimes,geros merginos.ir nuejau.o dar as 8 metus chore gedojau o jis patarnavo ir vienas kito nezinojom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
zuikiukas mano uzmigo,o vat ka su kitu daryt doh.gif  doh.gif visa kolekcija masinu ant lovos,vaidina filma taxi 3,jo megstamiausias doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
thumbup.gif na huga ,sela batareika.... lotuliukas.gif arba vyras i uola nutempe

manau kad batareika sela,ba maciau paskutine zinute vos ne 3nakties,o sian pirma 6,55 doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi laikau teigiama testuka ir ta juostele turiu is gimd.namu,gaila,kad echonuotraukyte tik viena ir ta pati kai tebuvo 5sav.nestumo unsure.gif
Atsakyti
mano susipazinimo istorija tokia biggrin.gif as mokiausi panevezyje,ir gyvenau medicinkes barake, o salia buvo kitas studentu barakas biggrin.gif .taip viena diena per langa susipazinome su bureliu bernu blush2.gif susisukavom as vienam vyriokui daviau savo telefono numeri ir jis man paskambino biggrin.gif paplepejom ir kaip tycia jam issikrove telefonas doh.gif tada jis nuvare pas drauga paprasyti kad duotu telefona paskambinti man, o tas draugas sugalvojo pats paskambinti thumbup.gif tai kai jis paskambino tai iki siol plepame biggrin.gif , jau beveik sesi metai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Beje jis statybininkas ir tada buvo atvaziaves i panevezi i komandiruote ir gyveno barake lotuliukas.gif .tai va komandiruoteje rado ir meile tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
tai kad filmas ant jo lovos vyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o vaidint jis gali kaip prisuktas doh.gif doh.gif doh.gif butu vyras uzmygdytu
Atsakyti
Nu ka,mamulytes,malonu cia su jumis bendraut,bet as jau trauksiu i guoli smile.gif Vyrui jau truputi nervai ima,dar prades kompui pavydet,demesio truksta hihihi.gif Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 11 16, 00:40)
As irgi laikau teigiama testuka ir ta juostele turiu is gimd.namu,gaila,kad echonuotraukyte tik viena ir ta pati kai tebuvo 5sav.nestumo unsure.gif

o as dar filmuka turiu diske,kur nufilmuota kaip ji duodasi pilve rankytem ir kojytem bigsmile.gif wub.gif man su tuo nauju echoskopu dare-paprsiau kad i diska irasytu smile.gif
Atsakyti
as tai dariausi net 6 nestumo testus biggrin.gif , nes niekaip negalejau patiketi kad nesciauser posted image, , bet pasilikau tik du biggrin.gif , ir taip pat turiu ats apyrankytes is ligonines biggrin.gif , tik va echo nuotraukos tai man niekas nedave schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 16, 00:46)
o  as dar filmuka turiu diske,kur nufilmuota kaip ji duodasi pilve rankytem ir kojytem bigsmile.gif  wub.gif man su tuo nauju echoskopu dare-paprsiau kad i diska irasytu smile.gif

Oi,kaip faina wub.gif As tai kai atsivedziau vyra paziuret echoskopijos,kaip vaikutis duodas,tai isejo nusivyles,galvojo,kad matys normalu,spalvota vaizda biggrin.gif Nelabai ka suprato kur kas.
Papildyta:
Siaubas,niekaip negaliu atsitraukt nuo kompo doh.gif Viskas,viskas,jau einu.Ateee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 11 16, 00:54)
Oi,kaip faina wub.gif As tai kai atsivedziau vyra paziuret echoskopijos,kaip vaikutis duodas,tai isejo nusivyles,galvojo,kad matys normalu,spalvota vaizda biggrin.gif Nelabai ka suprato kur kas.
Papildyta:
Siaubas,niekaip negaliu atsitraukt nuo kompo doh.gif Viskas,viskas,jau einu.Ateee smile.gif

atia brangioji,saldziu sapnu wub.gif
Atsakyti
na jau ir as einu miegoti, tas kompas kaip narkotikas doh.gif saldziu sapneliu visoms lotuliukas.gif
Atsakyti