Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

labas rytas 4u.gif as tavim HUGGA zaviuosi thumbup.gif
kiek streso vakar apturejau. buvau su mazaja sveciuose viskas ciki. staiga ne is sio nei isto pradejo muistytis ir nervintis. matau ir stenet pradejo....bet neisejo padaryt didelio tai pradejo taip klykt is skausmo, kad nezinojau ka daryt doh.gif ir kaip padet. sakau jei ka tuoj reiks greitaja kviest, nes termometra kisau(siaip sakiau niekad taip nedarysiu schmoll.gif ) ir nieko schmoll.gif tai nusiunciau broli zvakuciu viburcol pirkt. padejo tik del verkimo doh.gif lekiau namo... girdziau ramuneliu arbata... po kiek laiko pagaliau pasikakino lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios pleputes 4u.gif user posted image
mes katik atsibudom visi trys po vakaryksciouser posted image
Hugga, bet tikrai tu nepakartojama...user posted image
Kas geriat arbatyte, prisijunkit 4u.gif
Aga, dbr lauksim is doduko foto su orkom biggrin.gif
O musu mazoji vakar buvo labai baliauninga thumbup.gif jau bendravo su visais sveciais, kaip niekad biggrin.gif
o mes su vyru susipazinom mokyklos 4u.gif as atejau i nauja mokykla ir jis mokesi "b "klasej, o as "a", tai va...viena diena ir apsikeitem tel nr...poto istojom kartu mokytis, baigem ta pati univera, tik kitas spec ir susituokem ax.gif
na del plysimo gimdymi metu, aps mane randas doh.gif po cezario doh.gif
Atsakyti
va kokias kojnes kaimyne numezgeuser posted image
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif manasis vakar pries 9uzmigo bigsmile.gif
del gimdymo,tai mane kirpo,neplysau,aciu dievui ir akuserei lotuliukas.gif bet siuliu buvo turbut koks milijonas blink.gif
as su savo mb susipazinau intrenete,vienam chate thumbup.gif jis ten su savo panele pykosi,tiksliau beveik skyresi.tai as juos bandziau sutaikyt blink.gif lotuliukas.gif bet nepavyko,o pati irgi buvau ka tik issiskyrus.tai kazkaip bendraut pradejom su juo,paskui po 4men pokalbiu sms ir telefonu as atvaziavau i kauna su juo susitikti(ir kaip nebijojau viena su nepazystamu blink.gif ),tai tas pirmas musu pasimatymas truko para lotuliukas.gif nes pavelavau i autobusa ir likau pas ji nakvot lotuliukas.gif tai taip ir prasidejo viskas... ech,kaip grazu buvo viskas wub.gif
Papildyta:
o kai plysot,tai skaudejo ar net nejautet?
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif

HUGGA grazios kojinytes biggrin.gif

mes vakar buvom nuvare i ta PANORAMA, man ten visai patiko, tikrai daug visokiu parduotuviu vaikams geru yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms sunglasses2.gif Nu tu HUGGA duodi biggrin.gif Ale oras toks keistas,lyg ir apsiniauke,bet kartais saulute kai svysteli,tai net akiniu reikia.
Atsakyti
pas mus tai pila,kaip is kibiro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 16, 11:39)
labas rytukas 4u.gif manasis vakar pries 9uzmigo bigsmile.gif
del gimdymo,tai mane kirpo,neplysau,aciu dievui ir akuserei lotuliukas.gif bet siuliu buvo turbut koks milijonas blink.gif
as su savo mb susipazinau intrenete,vienam chate thumbup.gif jis ten su savo panele pykosi,tiksliau beveik skyresi.tai as juos bandziau sutaikyt blink.gif  lotuliukas.gif bet nepavyko,o pati irgi buvau ka tik issiskyrus.tai kazkaip bendraut pradejom su juo,paskui po 4men pokalbiu sms ir telefonu as atvaziavau i kauna su juo susitikti(ir kaip nebijojau viena su nepazystamu  blink.gif ),tai tas pirmas musu pasimatymas truko para lotuliukas.gif nes pavelavau i autobusa ir likau pas ji nakvot lotuliukas.gif tai taip ir prasidejo viskas... ech,kaip grazu buvo viskas wub.gif
Papildyta:
o kai plysot,tai skaudejo ar net nejautet?

vaje Ausrioke ir kaip tu nebijojai doh.gif dar ir nakvoti pas ji likai blink.gif , na tai smagu kad viskas taip isirutuliojo biggrin.gif
Atsakyti
kiek jusu leliukai per para isgeria misinio?nes manasis pradejo valgyt kas 3val po 70-75ml schmoll.gif bet nakti normaliai,150 isgeria.
Atsakyti
mamicka o kokio storumo tesla kociuot???
megyte ka nusipirkot gero mazyliui? 4u.gif
pas mus vejas baisinis, o lyt dar nelyja
Atsakyti
Labai grazios kojinukes wub.gif
Atsakyti
megyte,matyt buvau jauna ir kvaila lotuliukas.gif dabar tik jauna lotuliukas.gif
Papildyta:
kai sutaisys masina reiks ir mum lekt i vilniu pasizmonet bigsmile.gif
Atsakyti