Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
mes slogyte 1 kart sirgom. pasigydem. smile.gif bet vargo buvo nemazai doh.gif diena nakti klykinau kai nosyte valydavau. niekas nepadejo nei kalbinimai nei buckiai
manoji nuo gimimo arbateles maukia bigsmile.gif ir tik dabar jai nebeikisi schmoll.gif ir net misinio jei alkana ir manes ner salia smile.gif istikruju dziaugiuos kad tik papa pripazysta wub.gif o su primaitinimu tai susilaikau ir noreciau taip iki 5men. ar 6 datempt
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 16, 14:47)

kas yra,Mamicka,ko sauki? biggrin.gif
Atsakyti
HUGGA mes rimtai is visu pakampiu ilysim ir pas tavi atleksim tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi noriu iki 6men. ismaitint rolleyes.gif
Atsakyti
Mum su nosytes valymu dabar jau normaliai, ja gali uzsnekinti, padainuojam, kazkaip normaliai, kol naujagimis buvo tai psiegdavo ant viso namo doh.gif
O vat nagucius tai sunkiau nukarpyti, labai muistosi, o karpom i savaite du kartus, kad nosis sveika liktu,nes kaip supyksta ne tik save bet ir mane apdrasko biggrin.gif
Kas del mezgimo tai smagu kas moka ir turi kantrybes as niekad nemegau, geriau jau pasiuvu ka nors bet ir tuo nebeuzsiimu blush2.gif
Ir as siandien galinu raugintus komustus su versiena, labai jau susigundziau, ziuresim gal neskaudes musu lelei pilvelio.
Snaudzia saulute balkone visa apkamsyta, apdangstyta, nes vejas nemazas blink.gif
Su kieto maisto primaitinimu ir mes neskubam ir gyd sake neskubeti kad vaikui skranduko nesugadintume g.gif
Atsakyti
as irgi labai norejau, bet mano noras neissipilde verysad.gif
Atsakyti
As nagucius karpau mieganciam,bet yra teke ir nemieganciam karpyt,tai nejo rankyciu nulaikyt biggrin.gif
Nesiau ir as i balkona,bet po 5min.parsinesiau atgal,kazko muistesi,pradejo verkt unsure.gif
Atsakyti
maniskis siaip irgi nieko negauna, valgo misinuka na ir banano jau pradejau po truputi duoti palaizyti.gruodzio 1 keliausim pas daktare tai gal po to jau pradesime ka sociau valgyti.O arbatytes tai neduodu, sakau gal reiketu duoti g.gif , bet nezinau kada ir kiek jos duoti g.gif (visai jau man kuku).O kaip jus mamytes ta arbatele duodate biggrin.gif
Atsakyti
oi mamytes prasom i svecius, visas priimsiu, su stalu sunkiau, bet kaip nors. O jus dar ir darbus zadat nudirbti tai man rojus. na tai vaisinkites.user posted image
Atsakyti
NA PASAKISKAI ATRODO O JAU SKONIS(MINTYSE)NEREALUS. biggrin.gif
Atsakyti
nu cia as nauja parasa kuriau...uffff doh.gif
Atsakyti