Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

mamytes kaip jums sekasi traukti snargliukus is mazyliu nosyciu.Maniskis tai visai nesileidziu doh.gif tai tetis laiko maziaus galva o as traukiu doh.gif o jau zviegia vaikas tai ant viso rajono doh.gif
Atsakyti
megyte,maniskis irgi nesileidzia,bet kazkaip susitvarkau.jei vyro prasyciau,kad palaikytu,tai isvis chaosas gautusi,nes galvotu kam be reikalo vaika kankinu doh.gif
Atsakyti
mums koinyciu tai uosviene primezga, ir dar ten tokiu tetuliu yra tai jos ir mezga biggrin.gif , dabar numezge kepuryte ir salikeli, labai jau jie grazus thumbup.gif
Atsakyti
o mums nieks n ieko nemezga ir aciu dievui,nes man nepatinka tie megzti dalykai visokie.
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 11 16, 13:05)
mamytes kaip jums sekasi traukti snargliukus is mazyliu nosyciu.Maniskis tai visai nesileidziu doh.gif tai tetis laiko maziaus galva o as traukiu doh.gif o jau zviegia vaikas tai ant viso rajono doh.gif

Tu cia apie sloga ar tik siaip?Slogos dar neturejom,tfu tfu tfu.O siaip nosyte isvalau su vata,jei buna nuotaikoj,tai net patenkintas sneka kol isvalau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 16, 12:07)
megyte,maniskis irgi nesileidzia,bet kazkaip susitvarkau.jei vyro prasyciau,kad palaikytu,tai isvis chaosas gautusi,nes galvotu kam be reikalo vaika kankinu doh.gif

na jei viena bandau tai pasiimu vaika i glebi suspaudziu(aisku nelabai stipriai)ir tada bandau istraukti.Jis labai muistosi tai labai sunku doh.gif
Papildyta:
jo apie sloga, jei nera slogos as jam be reikalo ten netraukineju schmoll.gif , bet dabar turime slogyte tai vaikui net sunku kvepuoti doh.gif taip ir kankiname mas maziu su tetciu verysad.gif
Atsakyti
aha,muistosi,tai baisu,kad ko skaudziai nepadaryt.maniskis jau toks savarankiskas nori but,net buteli pats bando laikyt ir mano rankas stumia lotuliukas.gif
Atsakyti
nupirkau,toki spec trauktuka,kur keiciamos tubeles.nu nieko,galima daugiau istraukt bet kad prilaikyt nepatogu,as tai pompike pruosiu,kalbinu juokiames o po to bac ikisu istraukiu ir vel kalbinu
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 16, 12:12)
aha,muistosi,tai baisu,kad ko skaudziai nepadaryt.maniskis jau toks savarankiskas nori but,net buteli pats bando laikyt ir mano rankas stumia lotuliukas.gif

va va maniskir irgi taip daro biggrin.gif pastebejau kad kai duodu jam soske jis ja ismoko issiimti ir vel isideti thumbup.gif , tai dabar pastoviai taip ir daro lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va,su slogyte dar praktikos neturiu,bijau ir pagalvot kaip butu.Turiu kriausyte tam reikalui,bet itariu,kad su ja nieko gero nesigautu schmoll.gif ,reiks kitokia priemone isigyt.
Atsakyti
maniskis issiimt irgi gerai moka,tik isidet ne visada pasiseka.
Atsakyti
man tai patinka megzti dalykai,ir pati megstu megzti bet vat dabar kantrybes truksta..
Atsakyti