Sveikos mamytes, skaitineju si vakar jusu pokalbius ir as uzsinorejau prisijungt. Tik vat dar pasipuost reikia

Labai veiksmingas yra dilgeliu ir berods medetku nuoviras nuo plauku slinkimo,pati tingedavau,bet mano mama pasidarydavo ir issitrindavo pries plovimus,tai plaukai labai sustiprejo,nebeslenka,o jau ejo kuokstais.

QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 21:18)
Sveikos mamytes, skaitineju si vakar jusu pokalbius ir as uzsinorejau prisijungt. Tik vat dar pasipuost reikia 

Sveika prisijungusi

QUOTE(EvaV @ 2008 11 16, 21:12)
Na esi tikra darbstuole, viska pati darai, verties per galva ir nebeivertina
,as taip negaleciau mes viska po lygiai dalijames kai tevelis namie, jis net tuomet dazniau su musu lelyte 

gal...nesakau ir jis dirba gi uki priziuri, bet kartais nusikalu...siaip jis geras vyras, nes su blogu negyvenciau, viena jau balon igrudau. Tiesiog jau man reik pasilakstyt. Tai rytoj po pardes pasiausiu, o kazkokia diena darbe balius bus, tai pasiausiu jei vyras darbe nebus.........
Papildyta:
Naujai mamytei

Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 11 16, 21:03)
neeeeeeee gaisrinej

Papildyta:
zinau kaip atstatineti pavargusius plaukus, berods tai ir slinkimas, kirpeja patare ir bandziau, reikia kad pacios plaukai butu labai riebaluoti, tada isitepti su majonezu kuo pigesniu, nes jame kazkokio chemikalo yra daugiau, ir palaikai pora valandu, paskui plauni plauni plauni plauni plauni

Papildyta:
negi viena cia sedziu
Dar gerai plaukus stiprina alyvu aliejumi issipepi plaukus tik ne saknis ir palaikai per nakti,pati dar nebandziau, sesuo sake 
Papildyta:
Ne viena sedi,bet as tuoj eisiu ziureti potvynis filmo,pirma dali maciau tai pati,laukiu antros

Papildyta:
Ne viena sedi,bet as tuoj eisiu ziureti potvynis filmo,pirma dali maciau tai pati,laukiu antros

QUOTE(EvaV @ 2008 11 16, 21:54)
Dar gerai plaukus stiprina alyvu aliejumi issipepi plaukus tik ne saknis ir palaikai per nakti,pati dar nebandziau, sesuo sake 
Papildyta:

Papildyta:

nepamenu kada ir koki filma ziurejau, gal reiketu???

Papildyta:
velnias, pamirsau galva isiplauti, lekiu. o dar mieste EvaV sutiksiu ka pamanys, kad visai baigiuosi?

Papildyta:
tetis vaika priziuri

Na jei apie plauku slinkima, tai as baigiu nuprotet kaip man slenka, o dar juodi ilgi, kazkoks kosmaras is ryto kai atsikeliu ant baltos patalynes juodas kailis uzsidejes.
jau ir as pradejau su dilgeliu nuoviru skalaut, bet itariu kad cia ne isorine problema o vidine, juk sakoma po gimdymo praejus trim men. organizmas issenka (ar kazkas panasaus)

jau ir as pradejau su dilgeliu nuoviru skalaut, bet itariu kad cia ne isorine problema o vidine, juk sakoma po gimdymo praejus trim men. organizmas issenka (ar kazkas panasaus)

mano pipiras duodasi su teciu
, kazin kaip uzmigdyti pavyks

QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 22:07)
Na jei apie plauku slinkima, tai as baigiu nuprotet kaip man slenka, o dar juodi ilgi, kazkoks kosmaras is ryto kai atsikeliu ant baltos patalynes juodas kailis uzsidejes.

Manau tas kailis visom uzsideda, tokia jau gamta, gal kaip nors nenupliksim

Na va, užsimigdžiau kleckiuką, pamaitinau vyrą, apsitvarkiau ir jau galvojau su jumis čia panaktinėsiu...
bet prisiminiau, kad laboratorinį padaryt reik ir dar šiandien dėstytojui ataskaitą nusiųst..
bet tai ir čia pas jus vis užbėgsiu...
kaimynai sudurno...muziką užsileido ir pasitūsint sumastė...

kaimynai sudurno...muziką užsileido ir pasitūsint sumastė...

as grizau grizau nelauket

QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 22:07)

Pries plovima isitrink.Tik kantrybes,nenustok

Papildyta:
Matau issilakstet kas kur