Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

Sveikos mamytes, skaitineju si vakar jusu pokalbius ir as uzsinorejau prisijungt. Tik vat dar pasipuost reikia 4u.gif
Atsakyti
Labai veiksmingas yra dilgeliu ir berods medetku nuoviras nuo plauku slinkimo,pati tingedavau,bet mano mama pasidarydavo ir issitrindavo pries plovimus,tai plaukai labai sustiprejo,nebeslenka,o jau ejo kuokstais. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 21:18)
Sveikos mamytes, skaitineju si vakar jusu pokalbius ir as uzsinorejau prisijungt. Tik vat dar pasipuost reikia  4u.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 11 16, 21:12)
Na esi tikra darbstuole, viska pati darai, verties per galva ir nebeivertina schmoll.gif ,as taip negaleciau mes viska po lygiai dalijames kai tevelis namie, jis net tuomet dazniau su musu lelyte ax.gif

gal...nesakau ir jis dirba gi uki priziuri, bet kartais nusikalu...siaip jis geras vyras, nes su blogu negyvenciau, viena jau balon igrudau. Tiesiog jau man reik pasilakstyt. Tai rytoj po pardes pasiausiu, o kazkokia diena darbe balius bus, tai pasiausiu jei vyras darbe nebus.........

Papildyta:
Naujai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 11 16, 21:03)
Mano irgi 1para dirba ir 3 laisvos.Ne policijoj dirba? g.gif  smile.gif

neeeeeeee gaisrinej biggrin.gif

Papildyta:
zinau kaip atstatineti pavargusius plaukus, berods tai ir slinkimas, kirpeja patare ir bandziau, reikia kad pacios plaukai butu labai riebaluoti, tada isitepti su majonezu kuo pigesniu, nes jame kazkokio chemikalo yra daugiau, ir palaikai pora valandu, paskui plauni plauni plauni plauni plauni thumbup.gif
Papildyta:
negi viena cia sedziu
Atsakyti
Dar gerai plaukus stiprina alyvu aliejumi issipepi plaukus tik ne saknis ir palaikai per nakti,pati dar nebandziau, sesuo sake thumbup.gif
Papildyta:
Ne viena sedi,bet as tuoj eisiu ziureti potvynis filmo,pirma dali maciau tai pati,laukiu antros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 11 16, 21:54)
Dar gerai plaukus stiprina alyvu aliejumi issipepi plaukus tik ne saknis ir palaikai per nakti,pati dar nebandziau, sesuo sake thumbup.gif
Papildyta:
Ne viena sedi,bet as tuoj eisiu ziureti potvynis filmo,pirma dali maciau tai pati,laukiu antros rolleyes.gif

nepamenu kada ir koki filma ziurejau, gal reiketu??? g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
velnias, pamirsau galva isiplauti, lekiu. o dar mieste EvaV sutiksiu ka pamanys, kad visai baigiuosi? lotuliukas.gif
Papildyta:
tetis vaika priziuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jei apie plauku slinkima, tai as baigiu nuprotet kaip man slenka, o dar juodi ilgi, kazkoks kosmaras is ryto kai atsikeliu ant baltos patalynes juodas kailis uzsidejes. verysad.gif
jau ir as pradejau su dilgeliu nuoviru skalaut, bet itariu kad cia ne isorine problema o vidine, juk sakoma po gimdymo praejus trim men. organizmas issenka (ar kazkas panasaus) g.gif
Atsakyti
mano pipiras duodasi su teciu biggrin.gif , kazin kaip uzmigdyti pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 22:07)
Na jei apie plauku slinkima, tai as baigiu nuprotet kaip man slenka, o dar juodi ilgi, kazkoks kosmaras is ryto kai atsikeliu ant baltos patalynes juodas kailis uzsidejes. verysad.gif
jau ir as pradejau su dilgeliu nuoviru skalaut, bet itariu kad cia ne isorine problema o vidine, juk sakoma po gimdymo praejus trim men. organizmas issenka (ar kazkas panasaus) g.gif

Manau tas kailis visom uzsideda, tokia jau gamta, gal kaip nors nenupliksim biggrin.gif
Atsakyti
Na va, užsimigdžiau kleckiuką, pamaitinau vyrą, apsitvarkiau ir jau galvojau su jumis čia panaktinėsiu... smile.gif bet prisiminiau, kad laboratorinį padaryt reik ir dar šiandien dėstytojui ataskaitą nusiųst.. doh.gif bet tai ir čia pas jus vis užbėgsiu...

kaimynai sudurno...muziką užsileido ir pasitūsint sumastė... gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulita: 16 lapkričio 2008 - 21:27
as grizau grizau nelauket biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 22:07)

Pries plovima isitrink.Tik kantrybes,nenustok smile.gif
Papildyta:
Matau issilakstet kas kur verysad.gif Einu ir as teliko paziuret,o paskui jau ir liuliuot.Sia para tetukas dirba,tai maziukas su manim miegos rolleyes.gif Dabar kazka labai isijautes pasakoja biggrin.gif
Atsakyti