Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

[quote=Velivija,2008 11 16, 23:48]
Pries plovima isitrink.Tik kantrybes,nenustok smile.gif
Papildyta:

O as atvirksciai darau, kai issiplaunu paskui su nuoviru perskalauju ir jo nenuplaunu g.gif hm tai kaip geriau
itariu ir pries ir po bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai cia mazge rengiu mieguciui, veliau zadu pilnu tempu isijungti, nors kai as ateinu cia beveik nieko nebebuna...............................
Papildyta:
ar nesakiau, tai ka man vel pasaka sekti ar lopsine dainuoti g.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif
Atsakyti
na dar as esu biggrin.gif
katik uzsimigdziau pipiriuka, vyrui padariau kavos ir prisedau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 11 16, 23:10)
na dar as esu biggrin.gif
katik uzsimigdziau pipiriuka, vyrui padariau kavos ir prisedau thumbup.gif

mano vabalyte jau luzineja,vyras is kitos puses luzineja, klausiau, sakau nesitempi manes uolon, neeeeeeeeeee sako schmoll.gif
o kavos kaip noreciau veliau leksiu pasidaryt, ale vel visa nakti bludinsiu g.gif
Reik dar iki galo pirkiniu sarasa pasidaryt, na tai kaman reik nusipirkt, padekit nusprest smile.gif tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
mamicka ir sedi,nekovoja su taksistais siandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
EvaV o kaip potvynis dar sausa namie? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes su tavi huga pamainom budim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sian vyras namie bus tai turbut anksti eisiu gult,tuoj zuiki maitinsiu.grikiu kose. tongue.gif tongue.gif ir vyriui kotletukus..gal kas norit? thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
man tai idomu tai ka banginiai doduka musu sede verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 16, 23:21)
mes su tavi huga pamainom budim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sian vyras namie bus tai turbut anksti eisiu gult,tuoj zuiki maitinsiu.grikiu kose. tongue.gif  tongue.gif ir vyriui kotletukus..gal kas norit? thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
man tai idomu tai ka banginiai doduka musu sede verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  g.gif  g.gif

aciu neeeeeeeeeee vakarienes visi atsisake, dar nuo kibinu sotus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
su taxi apsiramino,raso dabar,masinoj turbut taxi nupese teti mane save ir sese lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar labai megsta k 19 filma. bet kaip jis viska atkartoja doh.gif doh.gif doh.gif is masineliu viska taip pakartoja kaip filme g.gif g.gif
Atsakyti
gal nesuede g.gif g.gif g.gif Doduko
O JurgosSim idomu vyrelis sliubini kostiuma nusipirko???
Atsakyti
ne bet tikrai kur musu dodukas!!!!! friends.gif friends.gif help.gif help.gif
Atsakyti
as ryt ir po pardavkes zadu duotis biggrin.gif
jei mazoji blogai miegos dar prisesiu.
man kol kas plaukai neslenka, bet jauciu kaip dantys genda verysad.gif cia jau prasciau, nes stomatologu bijau ne tas zodis doh.gif
jei ka mamukai saldziu sapnu ir ramiu vaikuciu user posted image
Papildyta:
naujai mamytei 4u.gif
Atsakyti
aciu uz silta priemima aciuks.gif
lekiu ir as prigult o tai neaisku kas manes sia nakti laukia, mazoji po maudyniu jau siasta valanda uzmigo 2.gif bye1.gif
Atsakyti
ka pirksim inesiuuu, o dantys ir mano genda,jau baigiau tik taisyt, vel viena skyle atsirado doh.gif doh.gif doh.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 16, 23:34)
aciu uz silta priemima aciuks.gif
lekiu ir as prigult o tai neaisku kas manes sia nakti laukia, mazoji po maudyniu jau siasta valanda uzmigo  2.gif  bye1.gif

oho tokiu stebuklu pas mus nebuna.
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
jau iseinat..................man user posted image
Papildyta:
na pasakos neseksiu, eisiu ir as apapa katins zuiki lingava.........................
Atsakyti