Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

user posted image PAULITA SU JUBILEUM
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 11 17, 11:41)
va pas mus didele beda pora kartu pasiguldem i lova pas save kai dar tebuvo 2men ir dabar savo lovyteje nakty ne uzka nemiegos verke reke nepatinka jam doh.gif

pabandyk apkamsyt visaip,is kaldryte vokeli padaryt,jam reik kazka jaust salia..jei miega ant sonuko koki pliusini minksta zaisliuka prie nugarytes padek smile.gif
Atsakyti
NU HUGA TAI GAL TAU KIBINAI NEPATIKO....mes su blansa kaip sergetojos kokios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano maze visa laik savo lovytej,sunus irgi megojo..buvo trup protestu..bet.mano senele kazkada sake mum tik atrodo kad vaikas mazas nieko nesupranta,is tikro jis labai protingas mazas zmogiukas.viena kart parodyk ir vsio ax.gif ax.gif
Atsakyti
JurgaSim ,matau apacioj tupi-islisk cia bigsmile.gif

kaip sekesi,ar papirkot ko sostinej? bigsmile.gif ar patiko tie musu ,,vartai,,i laime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 17 lapkričio 2008 - 11:17
QUOTE(blansa @ 2008 11 17, 11:01)
JurgaSim ,matau apacioj turi-islisk cia bigsmile.gif

kaip sekesi,ar papirkot ko sostinej? bigsmile.gif ar patiko tie musu ,,vartai,,i laime?

Tikriausiai JurgaSim dabar dar skaito ka mes priraseme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 11 17, 12:08)
Tikriausiai JurgaSim dabar dar skaito ka mes priraseme lotuliukas.gif

ko gero biggrin.gif
Atsakyti
ir DODUKAS ziuriu prisijunge thumbup.gif , vadinasi orkos nesuvalge biggrin.gif
Atsakyti
Niu va po mankstos ir duso, dabar galim ir kavytes atsigert tongue.gif
Mes visi trys miegame nakty, o diena tai ji uzmiega lovyteje bet ilgiausiai 0,5 valandos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 17, 11:53)
pabandyk apkamsyt visaip,is kaldryte vokeli padaryt,jam reik kazka jaust salia..jei miega ant sonuko koki pliusini minksta zaisliuka prie nugarytes padek smile.gif

reikes ismeginti nes manau kad vaikui savo lovyteje geriause ir kad padrem klaida sale pasiguldydami doh.gif
va utn pas mus pagaliau pasirode pirmosios snaiges thumbup.gif neilgam bet vis jau po biski jauciu artejancias sventes smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif tiksliaiir mums jau ryt 4 men bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms mamytems 4u.gif
Pagaliau as namie...Sunkus man tas savaitgalis be Motiejuko buvo, visa ta laika toks nerimas ir beprotiskas ilgesys buvo, kad atrodo, jei buciau galejus, tai pesciom ir Vilniaus i Klaipeda buciau parejusi...
Pagaliau vel esu blondine thumbup.gif Ne tokia sviesi kaip anksciau, bet jau daug arciau saves biggrin.gif Bet kaina uz ta malonuma, tai vos is kedes neisverte: kirpeja man viso dazymo metu vis uzsimindavo, kad si karta kainuos brangiau. Na, galvoju siaip moku 140 lt, tai matyt, si karta teks suploti kokius 200 lt, ai galvoju del to grozio gi negaila lotuliukas.gif Rezultatas nustebino ir mane, ir kitas kirpejas, kurios atejo paziureti kaip sekmingai per viena karta is tamsiaplaukes patapau labai jau naturalia blondine. Na, o to malonumo kaina - 350 lt...Net siurpas per nugara nuejo, galvoju tai ka dabar mano brangiausias pasakys? O jis stovejo salia, bet kazkokiu budu isgirdo 190 lt, tai sako, nu gal ir ne pigu, bet labai grazu. Tikra suma pasakiau, kai isedom i masina. Tai jis patylejo kokia minute ir sako: tokios sumos uz dazyma dar nesu girdejes, bet reikia pripazinti, kad labai grazu smile.gif Atsikevpiau, nors as tai turbut buciau toki triuksma pakelusi smile.gif
Taigi, pasigrazinau ir isvaziavom i sostine, nuvykom i tuos ''Vilniaus vartus'', vyras nusipirko kostiuma ir marskinius. Kainos ten ne tai, kad dideles, bet tiesiog pasibaisetinos: paprastas kostiumas, tikrai ne pacios geriausios vilnos kokybes kainuoja 3500 lt, medvilniniai marskiniai - 550 lt doh.gif Na, su 75 proc. nuolaida sumokejom 1000 lt, bet jei butu reikeje pirkti pilna kaina, tai sau to tikrai nebutume galeje leisti. As sau ieskojau zieminiu batu, bet ten visi tokie isskirtiniai, kad nelabai atitiko mano skoni. Vieni lyg ir patiko: Kenzo zieminiai, ilgi, rudi, lyg ir paprasti tokie, kainavo 3500 lt, o su nuolaida apie 800 lt. Na, jei buciau labai labai norejusi, vyras butu nupirkes, bet po to paziurejau, kad noredama juos nesioti, tureciau pakeisti visa savo garderoba, nes labai jau nublanktu mano turimi rubai. Tai padariau isvada, kad man iki tu vartu dar oi kaip toli smile.gif O vyro pusbrolis su zmona ir dar vieni draugai tai i masina tempe maisus su pirkiniais, akimirka buvo net pavydas suemes...Bet po to pagalvojau, kad man uztenka ir to, ka turiu smile.gif Po apsipirkimu nuvaziavom su vyru i svecius pas jo drauga, pavakarienavom ir isvaziavom i vynine La Boheme, pabuvom ten siek tiek ir veliau uzsukom i Pramogu banka, ten man labai nepatiko, o ir pavargusi buvau, tai netrukus jau gulejau lovoje. Nakti vis pabusdavau su mintimis apie savo mazyli, taip negera buvo...O kita diena tai man visai kosmaras buvo, visos mintys vien tik apie Motiejuka ir kaip greiciau grizti i namus, bet kadangi mes atvaziavom ne su savo masina, tai teko derintis prie draugu. Pajudejom i pajuri tik 18 val, per ta laika jau ir apsizliumbti buvau spejusi. Niekas mano nerimo nesuprato, sako, taigi su savais zmonem palikai, ko cia nerimauji. Nelabai turejau ka i tokius pasisakymus atsakyti, rodos visi turi ir savo vaiku, o kalba tokiu absurdus...
Buvau ir i ''Panorama'' uzejusi. Daug parduotuviu, daug nauju zenklu, centras naujas ir grazus, uzejom ir i vaikisku prekiu parduotuves, norejau nuprikti zuikiui seilinuka. Bet kainos ten kosmines - vienas seilinukas vidutiniskai kainuoja apie 25 lt doh.gif Nuejau i Rimi ir nupirkau tris uz 11 lt smile.gif
Reziumuojant pasakojima apie savaitgali, tai daugiau tokio nenoriu. Man tikrai dar per anksti buti atsikirai nuo savo Motiejuko, taip jo truko, kad atrodo, lyg kas butu gabala sirdies ispleses. Dabar su baime laukiu naujametines keliones...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na jus cia ir prirasete doh.gif isprotejote visai mamytes hihihi.gif kol perskaiciau tai ir snaudykys apeme user posted image Na orkos nesuvalge,bet ju ir nemaciau user posted image nega to,kad oras labai su bjuro,kol pravaziavome per tuneli tai dar jos matai susimaste neatplaukti est user posted image ilgai nenorejome buti,nes pakilo stiprus vejas,ir snigti pradejo tai tik meskeres susivyniojom,i masina ir parkasem namo user posted image Na bet vel vaziuosime si savaitgali user posted image gal jau bent kokia islys,nors siaip pasirodyti user posted image na sekmadieni praleidome visa seima laika,tiksliau tetis su arbuzeliu lauke tusesi,jau sniego vel turime,o mamyte namus liuobe user posted image
Atsakyti