Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

labas rytas smile.gif sianakt mano zuikis kele valgyt kas 2val doh.gif noriu miegoooooo blink.gif
paulita,su sukaktuvem 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų (jeigu priimsit), kažkaip šiandien sumąsčiau, kad visai nieko patarimais ir nuomonėmis pasidalinti smile.gif
Atsakyti
sveika prisijungus drinks_cheers.gif tikrai taip kad cia apie viska gali papliurpt
Atsakyti
labas rytelis smile.gif nu sendien galesiu nilgiau cia pasedeti vyras dirba tad nieks nieko nesakis ax.gif
man sita naktis tokia gera ka\d tokiu gal tik 3isviso buvo mazius atsikele viena kart pavalge ir iki puse 9 miegojo thumbup.gif thumbup.gif
PAULITA su sukaktim4u: 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o del dantu gedimo po gimdimo baisu dantys visi trupa reikia eit taisytis bet dantystes bijau kaip velnias kryziaus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertukas: 17 lapkričio 2008 - 10:11
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 17, 08:29)
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
ar jau visiems uzteks kavos g.gif

LABAS RYTAS mamukai biggrin.gif
aciu uz kavyte Hugga 4u.gif
a kur tortai ir pyrageliai? bigsmile.gif bigsmile.gif
Pulita su svente:wub:
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 17, 07:02)
Labas rytukas.
Uzmigau vakar, bet ir persimiegojau. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sapnavau, kad del miego sutrikimo mane pas psichologa nuvede, ir zinot kas.............mamicka ir blansa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ko gero isigandau tai ir parpiau lotuliukas.gif
Ir maze kelesi tik du kartus. thumbup.gif  wub.gif
Oi vakar savo dickiai kokias kelnes pasiuvau, vos is laimes nesprogo, vargsiukei demesio mazai tetenka. g.gif  wub.gif
Taigi atsizymejau, bet gal dar prieisiu.
Kavos kavos kavos, bet uz valandos.
Ox atsiminiau kazkur turiu bilieta teleloto netikrinta. doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 17 lapkričio 2008 - 10:19
GAl galit patarti kaip padet maziukui kad maziau kosetu nes kosti ir pyktas visas tepam tepaliuku pedutes krutyne bet va man toks klausimelis kylo o jai as truputuka jo kojytes pamirkyciau vandeli su druska???????? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes smile.gif
mes jau miegam antro miegelio, sianakt maze du kartus kelesi, jau senokai taip buvo, uztekdavo vieno kartelio blink.gif , bet taip prabudusi valgyti pradeda rekti, net juokas ima, kaimynai turbut jau priprato nebegirdi, jeigu net musu tevelis salia miegodamas nieko nejaucia biggrin.gif
Aciu Huga uz kavyte, gal po mankstos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas mamytes ir leliukai biggrin.gif

PAULITAI sveikinimai su vestuviu sukaktimiuser posted image
Jau ziuriu temele baigiasi g.gif , o ka jus galvojate jei mes temele susikurtumem bendraamziuose, tada nereiketu sokineti is vieno menesio i kita g.gif ir visada galetume buti drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 11 17, 11:03)
GAl galit patarti kaip padet maziukui kad maziau kosetu nes kosti ir pyktas visas tepam tepaliuku pedutes krutyne bet va man toks klausimelis kylo o jai as truputuka jo kojytes pamirkyciau vandeli su druska???????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

o gal jam ingaliacijos geriau padetu... g.gif
as su saviske po kaldra palisdavau su garuojanciu puodu
Atsakyti
apie tai net nepagalvojau reiks pries miegeli pabandyt 4u.gif
Papildyta:
pagaliau pagaliau mano vaikis ;pradejo imt zaisliukus aisku dar taip nezymiai bet jau po biskiuka ima is mano ranku pajama kaip saunu negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o kur jusu maziukai miega su jumis ar lovyteje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertukas: 17 lapkričio 2008 - 10:31
QUOTE(robertukas @ 2008 11 17, 10:31)
apie tai net nepagalvojau reiks pries miegeli pabandyt 4u.gif
Papildyta:
pagaliau pagaliau mano vaikis ;pradejo imt zaisliukus aisku dar taip nezymiai bet jau po biskiuka ima is mano ranku pajama kaip saunu negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kur jusu maziukai miega su jumis ar lovyteje? g.gif

diena mazius miega mano lovoje, o nakti tai visada lovyteje biggrin.gif
Atsakyti
va pas mus didele beda pora kartu pasiguldem i lova pas save kai dar tebuvo 2men ir dabar savo lovyteje nakty ne uzka nemiegos verke reke nepatinka jam doh.gif
Atsakyti