labas rytas sianakt mano zuikis kele valgyt kas 2val noriu miegoooooo paulita,su sukaktuvem
Kol tu busi visai mazas ir kiekviename zingsnyje tykos pavojai,as tau nuolat kartosiu:"Negalima".Kai tu ugtelsi ir tapsi sviesiaplaukiu nenuorama berniuksciu,as sakysiu:"Nereikia".Praeis dar keleri metai ir tau,uzsisklendusiam paaugliui,as draugiskai tepatarsiu:"Nereiketu".Ir su baime lauksiu tos valandos,kai pirma karta istarsiu:"Sunau,spresk pats..."
labas rytelis nu sendien galesiu nilgiau cia pasedeti vyras dirba tad nieks nieko nesakis man sita naktis tokia gera ka\d tokiu gal tik 3isviso buvo mazius atsikele viena kart pavalge ir iki puse 9 miegojo PAULITA su sukaktim4u: o del dantu gedimo po gimdimo baisu dantys visi trupa reikia eit taisytis bet dantystes bijau kaip velnias kryziaus
LABAS RYTAS mamukai
aciu uz kavyte Hugga
a kur tortai ir pyrageliai? Pulita su svente:wub: Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 17, 07:02)
Labas rytukas.
Uzmigau vakar, bet ir persimiegojau.
Sapnavau, kad del miego sutrikimo mane pas psichologa nuvede, ir zinot kas.............mamicka ir blansa , ko gero isigandau tai ir parpiau
Ir maze kelesi tik du kartus.
Oi vakar savo dickiai kokias kelnes pasiuvau, vos is laimes nesprogo, vargsiukei demesio mazai tetenka.
Taigi atsizymejau, bet gal dar prieisiu.
Kavos kavos kavos, bet uz valandos.
Ox atsiminiau kazkur turiu bilieta teleloto netikrinta.
GAl galit patarti kaip padet maziukui kad maziau kosetu nes kosti ir pyktas visas tepam tepaliuku pedutes krutyne bet va man toks klausimelis kylo o jai as truputuka jo kojytes pamirkyciau vandeli su druska????????
Labas rytas mamytes mes jau miegam antro miegelio, sianakt maze du kartus kelesi, jau senokai taip buvo, uztekdavo vieno kartelio , bet taip prabudusi valgyti pradeda rekti, net juokas ima, kaimynai turbut jau priprato nebegirdi, jeigu net musu tevelis salia miegodamas nieko nejaucia Aciu Huga uz kavyte, gal po mankstos
PAULITAI sveikinimai su vestuviu sukaktimi Jau ziuriu temele baigiasi , o ka jus galvojate jei mes temele susikurtumem bendraamziuose, tada nereiketu sokineti is vieno menesio i kita ir visada galetume buti drauge
GAl galit patarti kaip padet maziukui kad maziau kosetu nes kosti ir pyktas visas tepam tepaliuku pedutes krutyne bet va man toks klausimelis kylo o jai as truputuka jo kojytes pamirkyciau vandeli su druska????????
apie tai net nepagalvojau reiks pries miegeli pabandyt Papildyta: pagaliau pagaliau mano vaikis ;pradejo imt zaisliukus aisku dar taip nezymiai bet jau po biskiuka ima is mano ranku pajama kaip saunu negaliu atsidziaugti o kur jusu maziukai miega su jumis ar lovyteje?
apie tai net nepagalvojau reiks pries miegeli pabandyt Papildyta:
pagaliau pagaliau mano vaikis ;pradejo imt zaisliukus aisku dar taip nezymiai bet jau po biskiuka ima is mano ranku pajama kaip saunu negaliu atsidziaugti
o kur jusu maziukai miega su jumis ar lovyteje?
va pas mus didele beda pora kartu pasiguldem i lova pas save kai dar tebuvo 2men ir dabar savo lovyteje nakty ne uzka nemiegos verke reke nepatinka jam