Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(svarelis @ 2008 12 20, 14:47)
Siaip tai neseniai klausiau ir man buvo paaiskinta, kad galima uzsakineti ir is akciju ar pasiulymu isskyrus tuos gaminius, kurie siulomi seimininkems ar sveciams. Taigi, signature dezutes ar eglutes pagal ju paaiskinima turi buti galima uzsakineti prie 8%  g.gif



QUOTE(vixiuke @ 2008 12 20, 18:05)
taip, į 8 proc dovanėlę galima imti visas prekes išskyrus tas, kurioms užsakyti yra papildomos sąlygos... pvz., pirkite už 100lt ir perliukų formelė kainuos 45lt ar južsakykite už 80 lt ir dėžutė "eglutė" kainuos 17lt. Tokių prekių imti negalima. O visas kitas pasiūlymos prekes (kurioms nėra papildomų sąlygų), katalogines, išpardavimo (tik reik pastabose parašyti ką imsit vietoj tos prekės jei jos nebus, nes jei neįrašysit ir nebus, "nuplauks" prekė". Taip pat galima imti ir suvenyrus kurie kainuoja 3lt ir daugiau (stiklainių siaubas, kavos šaukštas, nykštukai ir kt.)

Na va, o as uzsisakiau eglutes ir man nedave, net saskaitoj nera schmoll.gif
Atsakyti
Dar noriu paklausti, tai man ir tas Tuperperflex 1,2 irgi nepriklauso dovanai, jau išmokėjau Demo krepšį?
Jei priklauso, tai pastabose jį įrašyti ar kaip?
Kaip anksčiau minėjau, pražioplinau naujoko starto programą verysad.gif
Atsakiusiai siunčiu dovanų balionėlį 4u.gif .
Vadovė labai užsiėmusi ir mano laiškų neskaito.., daugiau nėra pas ką paklaust verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 21, 16:56)
Dar noriu paklausti, tai man ir tas Tuperperflex 1,2 irgi nepriklauso dovanai, jau išmokėjau Demo krepšį?
Jei priklauso, tai pastabose jį įrašyti ar kaip?
Kaip anksčiau minėjau, pražioplinau naujoko starto programą  verysad.gif
Atsakiusiai siunčiu dovanų balionėlį  4u.gif .
Vadovė labai užsiėmusi ir mano laiškų neskaito.., daugiau nėra pas ką paklaust  verysad.gif

Tupperflex 1,2 l gauna tik tos, kurios dalyvauja mokymuose - aš irgi jo negavau. O dėl svajonių starto: jei kas nors priklausė - tikrai nepradingo, tik reikia išsiųsti užpildytą formą ir atsiųs 4u.gif
Jei nori, parašyk į až savo el.pašto adresą, atsiųsiu formą, kurią reikia pildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
gabe60 varyk į mokymus ir tuperfleksas bus tavo mirksiukas.gif

tikrai nieko nepražioplinai, susitvarkysi tada pati visus popierius mirksiukas.gif

man tai nepatinka vadovės super užsiėmusios, aš galvoju jeigu paėmei naujoką tai ir turi jaustis kaip krikštamotė g.gif o ne tik dovaną gaut už jį.....

Kas naują temikę atidarys g.gif aš tai nelabai kompiuterastė blush2.gif

oi kad kepam meduoliukus, ačiū tupperwarei už mikropliusą, kočėlą, paklotėlį tešlai ir silikoninį paklotėlį aciuks.gif assa.gif be jų jau neturėčiau kantrybės tokiems darbams....
Atsakyti
Pasidalykit meduoliukų receptu, a... smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien kepiau meduoliukus orkaitėje pagal SM Cipciuko receptą. Labai lengva kočioti ant TW tešlos padėklo, nes šiems meduoliukams reikalinga nekieta tešla. Gavosi thumbup.gif
Įdedu receptuką, gal kam pravers prieš šventes smile.gif

CIPCIUKO MEDUOLIAI

Teslai :

450 g. miltu
150 g. cukraus
100 g. riebalu ( dejau EVE)
2 kiausiniai
100 g, medaus ( dejau dirbtini)
2 arb. sauksteliai gesintos sodos
norimu prieskoniu

del spalvos sausoje keptuveje as padeginau 2 did. saukstus cukraus.

Darbo eiga : i dubeni imusti kiausinius , supilti cukru , medu ir tirpinta margarina , viska ismaisyti . Keptuveje padeginti cukru ( cia , kad butu tamsesne spalva) ir supilti ji i misini . Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu) ir maisyti kol degintas cukrus istirps , nukelti nuo garu , supilti soda ir gerai issukti , tesla suputos , tada suberti miltus ir uzminkyti maloniai minksta tesla ( jeigu per skysta dadekite miltu ) , bet perspeju - tesla turi buti ne kieta .Atsaldyti nereikia , is karto kociokite ir isspauskite norimas figurelias .
Mano iskepusio meduolio storis 1 cm. ir 3 mm. tad patariu , kad kociotumete storiau ( netoli centimetro) .
Orkaite ikaitinti iki 250 C , kiskite meduoliukus , ir tik jie iskils , traukite lauk , nes tuos kurie pas mane dar truputi pakepe , isejo ne toki guminiai , o kur tik vos pakepe thumbup.gif

Glajui :

1 baltimas
150 pudros
tirpintos citrinos rugsteles pagal skoni .

Dubenelyje viska gerai issukame , mase neturi buti labai skysta , nes nelaikys formos , jei per skysta dadekite pudros .
Papildyta:
Ir dar mielinę TW tešlą dariau kūčiukams BtB dubenyje.
Kai dangtis nušovė pati išsigandau. Super dubuo, tešla puiki gavosi ir kūčiukai skanūs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 21, 13:23)
Aš irgi nusipirkau 2 prieskonių malūnėlius, dar nebandžiau  smile.gif
Labai knieti išbandyti tas tarkutes, bet nėra laiko..

Gabe60, o tu malūnėlius vadini tarkutėmis, ar čia kas nors kita g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2008 12 21, 19:30)
Aš šiandien kepiau meduoliukus orkaitėje pagal SM Cipciuko receptą. Labai lengva kočioti ant TW tešlos padėklo, nes šiems meduoliukams reikalinga nekieta tešla. Gavosi  thumbup.gif
Įdedu receptuką, gal kam pravers prieš šventes  smile.gif

CIPCIUKO MEDUOLIAI

Teslai :

450 g. miltu
150 g. cukraus
100 g. riebalu ( dejau EVE)
2 kiausiniai
100 g, medaus ( dejau dirbtini)
2 arb. sauksteliai gesintos sodos
norimu prieskoniu

del spalvos sausoje keptuveje as padeginau 2 did. saukstus cukraus.

Darbo eiga : i dubeni imusti kiausinius , supilti cukru , medu ir tirpinta margarina , viska ismaisyti . Keptuveje padeginti cukru ( cia , kad butu tamsesne spalva) ir supilti ji i misini . Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu) ir maisyti kol degintas cukrus istirps , nukelti nuo garu , supilti soda ir gerai issukti , tesla suputos , tada suberti miltus ir uzminkyti maloniai minksta tesla ( jeigu per skysta dadekite miltu ) , bet perspeju - tesla turi buti ne kieta .Atsaldyti nereikia , is karto kociokite ir isspauskite norimas figurelias .
Mano iskepusio meduolio storis 1 cm. ir 3 mm. tad patariu , kad kociotumete storiau ( netoli centimetro) .
Orkaite ikaitinti iki 250 C , kiskite meduoliukus , ir tik jie iskils , traukite lauk , nes tuos kurie pas mane dar truputi pakepe , isejo ne toki guminiai , o kur tik vos pakepe thumbup.gif

Glajui :

1 baltimas
150 pudros
tirpintos citrinos rugsteles pagal skoni .

Dubenelyje viska gerai issukame , mase neturi buti labai skysta , nes nelaikys formos , jei per skysta dadekite pudros .
Papildyta:
Ir dar mielinę TW tešlą dariau kūčiukams BtB dubenyje.
Kai dangtis nušovė pati išsigandau. Super dubuo, tešla puiki gavosi ir kūčiukai skanūs
user posted image

O kur mielinės tešlos receptas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 12 21, 19:39)
Gabe60, o tu malūnėlius vadini tarkutėmis, ar čia kas nors kita  g.gif ?
Papildyta:

O kur mielinės tešlos receptas  ax.gif ?


Va, prašom, dariau iš dviejų normų - dvigubai daugiau smile.gif Dar dėjau aguonų ir daugiau cukraus 4u.gif

550 g miltų, 250ml pieno arba vandens, 1 kiaušinis, 30 g mielių, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus (jei norite saldžios tešlos – galima dėti 4-5 šaukštus cukraus)
PARUOŠIMAS
Pieną pašildyti iki 400 C temperatūros ir supilti į greitkratį arba įpilti 150ml salto pieno ir 100ml verdančio vandens. Į tą patį greitkratį įdėti mieles, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską. Visą turinį suplakti tokiu būdu: sandariai uždaryti greitkračio dangtelį. Kelis kartus (2-3) papurtyti, išleisti orą per mažąjį dangtelį, ir vėl paplakti. Viską taip kartoti 4-8 kartus, t.y. kol ištirps mielės.
Į dubenį tešlai suberti miltus ir aliejų, bei viską supilti iš greitkračio. Uždaryti dubenį ir gerai viską sukratyti. Peiliu tešlai viską maišyti tol, kol tešla nelips nei prie dubens, nei prie peilio. Kai tešla gerai išmaišyta, uždengiame dubenį (labai svarbu, kad dangtelis, bei dubens kraštai būtų sausi). Priklausomai nuo oro esančio lauke tešla kyla 12-20 minučių, t.y. tol kol dangtis nušoka nuo dubens. Kad tešla būtų minkštesnė ją pakildiname dar kartą.
Priklausomai nuo to, ką gaminsime, tešlą dalijame į dalis, dedame ant padėklo tešlai ir kočiojame. Pagaminus patiekalus prieš dedant į orkaitę rekomenduojama aptepti išplaktu kiaušiniu.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 12 21, 19:41)
Va, prašom, dariau iš dviejų normų - dvigubai daugiau  smile.gif Dar dėjau aguonų ir daugiau cukraus  4u.gif

550 g miltų, 250ml pieno arba vandens, 1 kiaušinis, 30 g mielių, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus (jei norite saldžios tešlos – galima dėti 4-5 šaukštus cukraus)
PARUOŠIMAS
Pieną pašildyti iki 400 C temperatūros ir supilti į greitkratį arba įpilti 150ml salto pieno ir 100ml verdančio vandens. Į tą patį greitkratį įdėti mieles, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską. Visą turinį suplakti tokiu būdu: sandariai uždaryti greitkračio dangtelį. Kelis kartus (2-3) papurtyti, išleisti orą per mažąjį dangtelį, ir vėl paplakti. Viską taip kartoti 4-8 kartus, t.y. kol ištirps mielės.
Į dubenį tešlai suberti miltus ir aliejų, bei viską supilti iš greitkračio. Uždaryti dubenį ir gerai viską sukratyti. Peiliu tešlai viską maišyti tol, kol tešla nelips nei prie dubens, nei prie peilio.  Kai tešla gerai išmaišyta, uždengiame dubenį (labai svarbu, kad dangtelis, bei dubens kraštai būtų sausi). Priklausomai nuo oro esančio lauke tešla kyla 12-20 minučių, t.y. tol kol dangtis nušoka nuo dubens. Kad tešla būtų  minkštesnė ją pakildiname dar kartą.
Priklausomai nuo to, ką gaminsime, tešlą dalijame į dalis, dedame ant padėklo tešlai ir kočiojame. Pagaminus patiekalus prieš dedant į orkaitę rekomenduojama aptepti išplaktu kiaušiniu.

Ačiū 4u.gif , reiks bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
O kada bus galima tas mažas sūrines su nuolaida užsisakyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti