Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(laurindre @ 2008 12 19, 16:40)
as taip eglutes praradau doh.gif

Eina sau, kaip gaila blink.gif , o aš ir nžn, na man sakė, kad sveciams skirtas prekes galiu rasyt, bet gal ir vėl ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 19, 16:54)
Eina sau, kaip gaila  blink.gif , o aš ir nžn, na man sakė, kad sveciams skirtas prekes galiu rasyt, bet gal ir vėl ne taip supratau  blush2.gif

Gali rasyti tik katalogines prekes biggrin.gif Ir visai nesvarbu, kam jos skirtos, delioju viska, kaip geriau susidelioja 4u.gif
Atsakyti
ieskau grustuvo ir pienui asotelio uzsidaromo ir dideles apvalios silikono formos. Aisku domina ne kataloginem kainom. Siulyti i AZ.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 12 19, 17:40)
I 8% jokiu pasiulomuju gaminiu deeti negalima, as taip eglutes praradau doh.gif Ir nieko kito neidejo, gerai, kad cia man turejo buti, o ne seimininkei g.gif

ot žiopla merga doh.gif bet kai telefonu kalbėjau, sakė prie pastabų darašyt ir pasirinkt prekę thumbup.gif

gabe60 dėl startinio, skaičiuok už kiek lt per pirmas 8 sav. padarei užsakymų, nuo tos sumos ir priklauso dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 19 gruodžio 2008 - 20:43
QUOTE(davija @ 2008 12 19, 20:43)
gabe60 dėl startinio, skaičiuok už kiek lt  per pirmas 8 sav. padarei užsakymų, nuo tos sumos ir priklauso dovanos mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o geras, kodel ir man niekas to nesake bigsmile.gif galima smuliau? cia visiems tai priklauso smile.gif ir tas sumas sudeti tai kur gauni jau su nuolaida ar katalogines?
Ir kur ta savo nora rasyti su uzsakymu kita karta pastabose? na ir kodel tokio dalyko nepasako vadove g.gif
Papildyta:
O ka daryt jei as nezinau tos sumos uz kuria padaryta uzsakymu? nes tikrai nerasu visu tu kvitu, ofise paskambinus pasakys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolli_: 19 gruodžio 2008 - 22:58
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 19, 23:08)
O ka daryt jei as nezinau tos sumos uz kuria padaryta uzsakymu? nes tikrai nerasu visu tu kvitu, ofise paskambinus pasakys?  g.gif

ir aš nežinau, nžn kad skaičiuoti reikia, maniau patys automatiškai priklausančią dovanėlę įdės. Tai jau turbūt nieko negausiu, nes nuo 37 savaitės mano buvo startas, ėt bučiau pasistengus unsure.gif . Vadovė davė man kažkokias brošiūras, bet nepaaiškino, kad jos kokią naudą duoda, maniau šiaip sau popieriukai, o dėl laiko stokos ir pati nepasigilinau blush2.gif Pražiopsojau savo dovanas doh.gif , ai, kai nesiseka, tai ir visur nesiseka, pati žiopla..
Atsakyti
LABAS RYTAS

startinio naujienos čia, tikiuosi, kad Santakoj ir galioja mirksiukas.gif
http://www.tvarkosli...onstruotoju.smt

skaičiuojas pardavimo kaina (KATALOGINĖS mirksiukas.gif ) už kiek lt užsakymų padarei.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 12 20, 06:33)
ir aš nežinau, nžn kad skaičiuoti reikia, maniau patys automatiškai priklausančią dovanėlę įdės. Tai jau turbūt nieko negausiu, nes nuo 37 savaitės mano buvo startas, ėt bučiau pasistengus  unsure.gif . Vadovė davė man kažkokias brošiūras, bet nepaaiškino, kad jos kokią naudą duoda, maniau šiaip sau popieriukai, o dėl laiko stokos ir pati nepasigilinau  blush2.gif Pražiopsojau savo dovanas  doh.gif , ai, kai nesiseka, tai ir visur nesiseka, pati žiopla..

Nepergyvenk, jei užsidirbai dovanas, tai turi ir gauti, nesvarbu kiek laiko praėjo. Tik reikia kažkokią paprastą formą užpildžius nusiųsti ofisan (bent jau Vilnelėj taip).
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 12 20, 11:41)
Nepergyvenk, jei užsidirbai dovanas, tai turi ir gauti, nesvarbu kiek laiko praėjo. Tik reikia kažkokią paprastą formą užpildžius nusiųsti ofisan (bent jau Vilnelėj taip).

biski nesupratau g.gif Parasyta, kai pasieki 1500lt gauni dovanu BtB dubeni, kiauraindi ir matavimo asoteli. Tai dovanos dar gali skirtis ar dar galima gauti papildomai dovanu g.gif ? Vadove sake, kad po 8sav reiks siusti forma.

Ar laikote surinej kumpelius ir desras kartu su suriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 20 gruodžio 2008 - 10:51
Aš laikau ir sūrį ir dešrą jei telpa thumbup.gif

aš tai nesuprantu, nejaugi jūs nepildot užsakymų formų g.gif man tai reikėjo taip daryt: kai jau įvykdžiau startinį, tai kai darai užsakymą, pastabose parašai Įvykdžiau startinį ar kokį tai etapą ir pvz. iš II ar III etapo renkuosi minimax'ą ir greitkratį (viename etape galima rinktis) tada dar perduodi vadovei tą žinelę ir lauki prekių. Jei pats nepriminsi apie savo dovanas, tai tada matysi jas kaip savo ausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 20, 12:29)
Aš laikau ir sūrį ir dešrą jei telpa thumbup.gif

aš tai nesuprantu, nejaugi jūs nepildot užsakymų formų g.gif man tai reikėjo taip daryt: kai jau įvykdžiau startinį, tai kai darai užsakymą, pastabose parašai Įvykdžiau startinį ar kokį tai etapą ir pvz. iš II ar III etapo renkuosi minimax'ą ir greitkratį (viename etape galima rinktis) tada dar perduodi vadovei tą žinelę ir lauki prekių. Jei pats nepriminsi apie savo dovanas, tai tada matysi jas kaip savo ausis mirksiukas.gif

man dar tik 7 savaite. Vadove gera-ji man viska primena, tik daba perskaiciau postus ir nelabai supratau. Tai viskas aisku, dovanu anksciau nei 8 savaite negausiu ax.gif

O suris nepasidaro desros skonio g.gif Viena kliente skundesi, kad suris ir desra vieno skonio pasidare.
Atsakyti
man tai nepasidaro, nors aš nesu gurmanė blush2.gif
Atsakyti