na kadangi as rusiskai ne bum bum tai naudojuos visagaliu internetu ir jo verteju, aisku vercia ne taip puikiai o pazodziui bet esme eina suprasti, tai nukepinu tai ka man isverte, gal kam prireiks

Tinkamumo laikas duonos daugiausia priklauso nuo jos klasė. A rugių kepimo trupiniai nebegali būti atlaidus. Todėl, ruginė duona, ispechenny su keliais rugių miltus saugomi ilgiau nei kviečių ir duona iš miltų malimo blogai - ilgiau nei vysokosortnoy duonos miltai. Net Tupperware rekomenduoja, kad galėtumėte laikyti balta duona tik 1-3 dienas.
Kai kurių rūšių duonos, negali būti laikomos kartu. Pavyzdžiui, sausi pyragai, arba hlebtsy rugių miltų malimo prastai sugeria drėgmę, paskirtą kitoms veislėms, duonos, ir praranda savo unikalios savybės. Jų geriausia būtų laikomos atskirai.
Druska, esančias Precel ir ritinėliai, kuriuose šarminių priedų, lengvai sugeria vanduo ir ištirpintos, su drėgmės kiekis talpoje pakyla. Dėl to gali atsirasti pelėsių. Todėl, Precel ir ritinėliai, negali būti laikomos kartu su kitų duonos gaminių. Tai būtų geriausia turėti savo parduotuvę, ir sprogo tą pačią dieną.
Vienintelis priešas duonos - šios formos. Jis gali būti labai žalingas sveikatai, nes daroma prielaida, kad skatintų augimui vėžio ląsteles. Yra keletas patarimų, kaip išvengti jos atsiradimo.
Kai pašalinate duoną iš krosnies, jis yra ne formą. Jos grybų rasta oro, ir kai pjovimo duona nusėstų ant pjovimo lentas. Konkrečiai, jie sparčiai dauginasi šiltoje patalpoje su aukšto drėgmės, bet jei laikosi tam tikrų taisyklių, pelėsių, galima išvengti.
~ Visų pirma, nedelsiant atvėsinamas šiltą šviežią duoną. Augimas pelėsiai prisidedama prie aukštos temperatūros ir drėgnumo.
~ Pasistenkite būti mažiau tikėtinas, jei norite atidaryti konteinerį, kad maisto parduotuvių, taip pat kiekvieną kartą, kad ji įveda naujas gabalas, drėgnas oras.
~ Prieš įdėdami naują Baton į konteinerį, opolosnite jis (konteinerio) su šaltu vandeniu, zatey nuplaukite šiltu vandeniu su papildymu plovikliu ir sausa kruopščiai. Faktas yra tai, kad seni duona Bułka tarta yra terpę augti pelėsiai.
~ Niekada rezhte duona ant dangtelio apie konteinerį, yra pjovimo lentas. Iš naujo pateikti savo peilį, gali apsigyventi formą, kurią galima atsikratyti tik kruopščiai apdorojamas pažeisto paviršinio vandens su actu.
~ Jeigu pjaustymo duona, naudokite tik švarų peilį. Grybai pelėsiai sulaikyti purvinas nozhe bus perkelti iš vienos batona į kitą.
Dar vienas labai svarbus pasirinkti tinkamą vietą savo duonos lėkštė. Ji turi stovėti vėsioje vietoje atokiau nuo šilumos šaltinių. Laikyti, kad preparatas jį nuo tiesioginių saulės spindulių.
Į mikrobangų krosnelėje arba šaldytuve labai šiltas. Slenksčiai pernelyg gerai apšviestos. Be to, žiemą, net ir labai atsargūs termoizoliacijos šaltas oras iš gatvės gali sukelti drėgmės kondensacija ant sienų konteinerį. Į krosnį, duonos nebus pakankamai oro.
Paprastai nerekomenduojama pradėti įgyvendinti konteinerio duonos į šaldytuvą, nes ten yra duona greitai praras savo aktualumą. Bet vasarą, ypač kai karšta, tai net pageidautina, nes toks oras yra palankus augti pelėsiai.
Venkite poveikio ribines temperatūras. Tai gali sukelti kondensacijos ant sienų konteinerį.
Ką daryti, jei, nepaisant visų pastangų, kad liga vis dar ten?
Visiškai zaplesnevevshy batonai - iš karto. Jei turite duonos padengta pelėsiai dalių, tiesiog nukopijuokite juos, taip pat toksinių medžiagų, yra netaikomos viduje batona.
Opolosnite konteineris, ir padengti su šaltu vandeniu. Tada zaleyte jų labai karštu vandeniu, sumaišyti su actu (1 dalis acto ir 9 dalių vandens). Laikoma per naktį, paskui nuplauti, kaip įprasta, ir tegul voratinkliai visą dieną.
Beje, pelėsių grybeliai neturi mirti net ir tada, kai bus įšaldytos. Jie atlaikyti temperatūrą iki - 40 ° C. Esant tokioms aplinkybėms, procesas sustabdomas tik tada, reprodukcija. Kai temperatūra pakyla, o veikla grybų. Todėl, nedėkite duonos lėkštė Tupperware iš šaldiklio.
Ir dar, jums reikia duonos-lėkštė išvalyti kroshek ir skalauti silpnas tirpalas acto bent kartą per savaitę!
Yra. Veronika, jei visi tos pačios manipuliacijomis daryti su savo duonos lėkštė, o gal ir panem nebus pelėsių. Bet, mano nuomone, yra lengviau tiesiog nusipirkti šviežios duonos. Juolab, kad ji labiau prieinama, negu to paties sūrio.
«Modernūs duona-plokštės» palaiko optimalų sandėliavimo drėgmė ir praleidžiama būtinos duona oro. Todėl, kad duonos nebuvo cherstveet ne plesneveet. Bet ji bus todėl, jei rodomi visi jo naudojimo sąlygos. Pernelyg sudėtingas jis, procesas saugojimo duona
Papildyta:merginos o gal galit pakonsultuoti kas turit apie extraplius indeli, knigutei raso kad per voztuva gali begti, tai istikruju ten reikia lygiai laikyti kad tik niekas neisbegtu?