Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas prie kompiuterio

O kompu dometis pradejo 2 metu. dabar 3. 3 m.  net nakti babudes praso ijunkt kompa jam kompas kaip seimos narys.  
Atsakyti
Maniske nuo 3 metuku prie kompiuterio... Prasedetu visa diena ir nakti... Labai gerai orientuojasi, naudojasi pelyte. O zaidimus kompiuterinius dievina. Yra mase vaikisku, orientaciniu zaidimu, tokiu kaip "Pinokis", "Coliuke". Puikiausiai orientuojasi ir issikrauna, kaifuoja prie rimtesniu zaidimu ("saudykliu"). Kokia itaka? Gera tiek , kiek susipazina su kompu, suvokia sistema, kaip elgtis, ko saugotis, moka naudotis, lavina reakcija extra atvejams. Blogai? Akims. Blogai - duoda agresijos, nervuotumas. "Striokas", kad iskilus problemai jai atrodo, kad reikia daryti viska staigiai, dabar ir cia, o ne ramiai apmastyti iskilusia problema, priimti sprendimus apmascius nuosekliai, ramiai.
Isvada tokia, kad kompiuteris LABAI kenkia vaikams. O jei dar jautresnis... AMEN nervams.
Atsakyti
Iva, ir as labai noriu to zaidimo, gal galima atsiusti elektroniniu? Tikrai turetu buti vaikui labai idomu. Arba gal zinai kur isigyti...
Atsakyti
mano sūnui 11 metų. TAi aš laidą nuo monitoriaus į darbą nešiojuosi, nes kitaip akys jam ko gero išvarvėtų mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2003 12 09, 14:58)
mano sūnui 11 metų. TAi aš laidą nuo monitoriaus į darbą nešiojuosi, nes kitaip akys jam ko gero išvarvėtų mad.gif

cha- cha- cha
o ar tu isitikinus, kad jis neturi atsarginio? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (nikitta @ 2003 12 09, 12:59)
QUOTE (Smurka @ 2003 12 09, 14:58)

cha- cha- cha
o ar tu isitikinus, kad jis neturi atsarginio? wink.gif

Kol kas isitikinus. Artmiausiu jo draugeliu monitoriai kitokie, ne skystuju kistalu. Be to, turiu aukle, kuri pranesa visas jo isdaigas man
Atsakyti
Smurka, gera buda pasiulei. O jei dar ir vyrui tas tiktu...
Atsakyti
Dar vienas grazus zaidimukas tai Lego Rasers is lego kaladeliu konstruotu masinu lenktynes. Grazi grafika ir muzikyte nebloga. Mano 3.5 metu vaikinas mielai lenktyniauja. Parduotuveja maciau jau ir naujesne versija.
Atsakyti
Manishkis nuo 3m. ohmy.gif pradeda sedeti prie kompo zinoma stengiuosi leisti kuo maziau bet...... su rixmais, o seip yra gana neblogu programeliu vaiko ugdymui internete tongue.gif
Atsakyti
Sunchaser, o kur tie zaidinai, jeigu nesunku gal gali nuoroda mestelt? wink.gif
Atsakyti
Nu nesunku tik butu gerai zinoti kokia tema domina, daugiau lavinantys ar seip laikui praleist
Atsakyti
Lavinantys smile.gif
Atsakyti