Neseniai dukra paprase nupirkti zaidima "Tomas ir Dzeris"-nupirkau

QUOTE (nikkai @ 2004 09 18, 14:15) |
Labai paseno sita tema. Nejaugi nezaidzia jusu vaikai kompiuteriu? As saviskem leidziu,aisku ne per ilgai.Gal zinot kokiu naudingu, lavinanciu zaidimu lietuviu kalba? Neseniai dukra paprase nupirkti zaidima "Tomas ir Dzeris"-nupirkau ![]() ![]() |
QUOTE (langana @ 2004 09 20, 11:41) |
Maniškis kompe mažai gaudosi, bet žaidimus tai mielai žaidžia. Aš perku pasakas : Coliukė, Raudonoji gėlelė ir pan. Ten ir pasaką paseka, ir visokių užduotėlių yra, žiaurumo nėra. O tėvelis "geruolis" tai vaikui Rednecką įjungia ir sėdi prie teliko spakainas, kai manęs nėra ![]() ![]() ![]() Visada šiek tiek save graužiu, kad leidžiu vaikui prie kompo sėdėti, neužsiimu su juo. Dažnai tik su trukšmais galiu atplėšti. Dar visa laimė, kad namie interneto nėra, o ir įsijungti dar nelabai moka |
QUOTE (langana @ 2004 10 06, 11:40) |
Neseniai kažkokioj knygoj(ne pedagoginėj, grožinėj), perskaičiau tokią mintį:juk ir mūsų tėvai bijojo, kad išaugsime nepilnaverčiai nuo per ilgo sėdėjimo prie televizoriaus. Čia aš save raminu ir kitas, kurios panikuoja dėl per ilgo vaiko sėdėjimo prie kompiuterio ![]() O šiaip Linui šiuo metu yra uždraustas kompiuteris (bausmė), tai pradeda po truputį mokytis rašyti, kažką konstruoja, prašo paskaityti ir pan. Tai man daug labiau patinka, negu ištisinis sėdėjimas prie kompo. Ko gero, kai bausmės laikas pasibaigs, reiks iškart griežtai nustatyti laiką, tarkim pusvalandį per vakarą, skirtą kompiuteriui. O visą kitą laiką skirti kitai veiklai. Tik kažin, ar pavyksta griežtai laikytis tokio nusistatymo? Ką manot mamos, kurios taikot tokį metodą? Ar yra tokių? |