Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas prie kompiuterio

QUOTE(airina4u @ 2009 06 25, 16:18)
As manau, kad kompiuteris nera toks blogas dalykas musu gyvenime. Tai yra naujosios technologijos, be kuriu vaikams ateityje bus sunku, o ypatingai bus sunku tiems, kuriems jisai yra uzdraustas vaisius. Zinoma reikia atkreiti demesi iek laiko ir ka su juo  musu vaikai daro. Vaikai dazniausiai zaidzia. Yra daugybe geruju - logini mastyma skatinanciu, mokomuju  ir kt zaidimu. Todel jei saikingai vaikai sedi prie jo, jie gali buti netgi naudingi. O kiek laiko vaikai sedi - cia jau tevu reikalas. Jei jiems gaila vaikucio sveikatos- jis yra ribojamas. Jei norima pailseti nuo vaiko jam ijungus kompa- jo sveikata pakimba ant kabliuko...

as,visiskai sutinku su sia nuomuone.juk,kaip eis jau musu vaikai i mokykla daug kas jau mokes su kompiuteriu smile.gif nera,jau jis toks dalykas.
mano 4m,daug jau ka moka su kopiuteriu,ir nei mokem nei ka,pats viska nuziurejo.dabar zaidzia zaidimukus,zinoma proto ribose,ir ziuriu kokius jis ten pasijungia ax.gif
Atsakyti
dukrytei greit 4 metai bus, prie kompiuterio leidžiame labai mažai būti, įjungiame kokį filmuką nebent. Kol kas nepratinu prie jokių kompiuterinių žaidimų. Vaikai greitai viską išmokstą ir nuo kokių penkių metų pradėjusi manau viską kas svarbu greitai išmoks. Pritariu nuomonei, kad labai svarbu kontroliuoti ką veikia vaikai prie kompiuterio.
Atsakyti
mano dukrytei 3 metukai, bet kompiuterio leidziu paziuret koki filmuka ir viskas
Atsakyti
Mes irgi tik filmukus žiūrim. Bet daugiau jokių kompiuterių schmoll.gif
Atsakyti
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Atsakyti
Na musm greit 5 m. bet prie kompiuterio beveik nebuna, jau moka pats kai kurios dalykus daryti, bet zaidimu nerodau, moka pora zaisti, bet kol kas nepraso, o ir as tikrai neskatinu, suspes tikrai ax.gif
Atsakyti
mano dukryte per diena prie kompiuterio isbuna kokias 2 valandas unsure.gif Niekaip neina susitarti del trumpesnio laiko.kartais net pykstames del to... Ziuri ji ir filmukus ir zaidimus zaidzia ir per skype rasinejasi(jau moka skaityt ir rasyt) su mociute ....
Atsakyti
mūsiškis kinderis irgi nemėgstasedėti prie kompiuterio, pasėdi artais kokį žaidimą pažaidžia ir viskas biggrin.gif manau tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reikia akytes saugoti, smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui 3m. Net nezinau kada pradejo pasedet prie kompo, bet tik filmukus paziuredavo, kai ijungdavom, seip labai ko neveikdavo. Dabar labai megsta skype. Paraso kamnors, aisku raidziu kratini, tai jam atsako, nes supranta, kad jis. Jis dziaugiasi. Zino kaikurias raides, tai spausdina tas, kurias zino ir ivardina. Su pele dar nelabai moka, bet labai nori ir kada tik gali bando padirbeti. Seip neleidziame sedeti. Dar treciojo gimtadienio proga gavo zaidima, kuris jam labai patinka, tai vis pazaidzia. Bet dabar kazkas atsitiko, kad neatsidaro tas zaidimas. Nuliudo, bet nera taip kad verktu be kompiuterio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 10, 21:03)
Niekaip neina susitarti del trumpesnio laiko

O kaip tada tarsitės su ja kai ji bus paauglė, jei jau dabar (ikimokyklinukė) neklauso... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 14 lapkričio 2009 - 21:18
tuoj bus 4 metukai ,leidziu truputi pasedeti prie pc ,daznaiusiai pazaidzia vaikiskus zaidimus.
Atsakyti
Mes dukrytei (3,7m.) per kompiuteri leidziame paziureti koki filmuka, pati ji moka pasileisti piesimo programa. Daugiau, kaip ir veiklos jai prie kompiuterio nera,o mes ir neskatiname. Yra puikiu uzsiemimu ir be kompiuterio. mirksiukas.gif
Atsakyti