QUOTE(Barbe1 @ 2012 03 12, 17:25)
Mergaitė žaidžia Barbe.lt žaidimus
Sveikos, aš čia gal ne tą temą suradau, bet norėjau pasiteirauti kokia Jūsų nuomonė kai vaikas praleidžia daug laiko žaisdamas žaidimus internete. Mano mergaitei 3 metai bet negaliu atplėšti nuo visokių vaikiškų žaidimų svetainių tokių kaip www.barbe.lt ar kitų..
Nežinau ar gerai darau kad leidžiu žaistii tokius žaidimus nes galvoju jog jie nėra žiaurūs, tačiau kaip bebūtų vaikas sėdi prie kompiuterio.
tai ne vien del ziaurumo,o del akyciu kazkaip reikia pergyventi...

beto vaikas turi moketi zaisti ir su kitais vaikais ir vienas ir su zaisliukais ir turi matyti ka namuose veikia teveliai,broliukai,sesutes,dar i kiema reikia iseiti,kad pamatytu kur gyvena bitute,skruzdelyte,nueiti su mama i parduotuve ydeti i maiseli 5 pomidorus,kazka nupiesti,kazka nulipdyti,iskirpti suklijuoti ir t.t.....turi buti visko,ne vien tik ta PC...

zinau mamu,kurios tiesiog ijungia tv ar pc,kad remybe namuose butu ir pacios galetu uzsijimti savo darbais kazkokiais...

man tai nesunku ispaluti paskenduia miltais virtuve,nuplauti dazuotas,ar zemetas rankytes...

maniske irgi nestebukliga dudas paleidzia po 10-15 min prie pc,bet jeigu pasakua,kad eisim kepti pyrago ar gaminsim karuna,kaukia,asaros baigaisi ir einam ieskoti priemoniu....