Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas prie kompiuterio

QUOTE(dewdew @ 2012 03 15, 15:52)
rasti informacijos referatams ir panašiai tai tikrai vėliau tik reikės. O kai reikės, tai ir išmoks iškart, nebūtina vaikui mokytis nuo priešmokyklinio amžiaus. Aš net ir pradinukams neleisčiau. Juk viskas, kas jiems ten įdomu, tai paprastai kvailoki žaidimėliai, bele prikaustantys vaiko dėmesį.

isvis super pasakyta 4u.gif kaip jau reiks ismoks... as esu jauna mama,atrodo tureciau but siuolaikiska viska leist kaip kitos taip daro y mada biggrin.gif biggrin.gif bet ne as saviskes neleisiu dar ilgai,nera ko...gaila man akyciu jos. manau ir kitaip galima lavinti vaika ne tik su kompiuteriu.
Atsakyti
manau, jog iki mokyklos vaikais puikiai gali apsieiti ir be kompiuterio. nematau reikalo. pačiai tėvai nupirko tik 16 biggrin.gif ir nepražuvau, mokykloj teko savo galvą naudot rašant visus darbus, kai tuo tarpu kiti viską traukdavo iš interneto ir dabar patys nesugeba suregzt sakinio..
labai stebina, jog dabar jau pradinukam užduoda namų darbų iš interneto g.gif
Atsakyti
maniske nuo 3.5metu turi interneta savo kambaryje. smile.gif manau esme yra netame kas turi,o kas neturi,o tai kiek vaikas praleidzia laiko prie tos dezes... smile.gif buna mamos perka tv su dvd vaikams i kambari ir vaikai iki isnaktu ziuri tv kol uzmiega,manot tai geriau...?...anksciau ar veliau vaikas susidurs su kompiuteru... as neesu tokia kategoriska,kad vaikui negalima visai nei tv,nei pc,visko galima ,tik visko saikingai... smile.gif pradzioj tikrai budavo asaru daug,bet jeigu mama tvirtai apsisprendzia,kad limitas yra 10 minuciu,tai ir turi laikytis savo nuomones... smile.gif mes zaidziame mokomuosius zaidimukus is musu mokyklinio puslapiuko ir jau,kad svietimo skyrius patvirtino,kad ju galima zaisti po 10-15 min per diena,tai ir zaidziam,nieko blogo neatsitinka per tas kelias minutes... smile.gif na,bet kadangi orai,pas mus tikrai pavasariski siuo metu,tai mes su malonumo paskui isjungiam pc ir lekiam i lauka... wub.gif
Atsakyti
cia galioja taisykle visko su saiku,labai daug priklauso nuo amziaus.mano mergaite jau 5metuku su trupuciu,bet nezino ka reiskia internetas,zaidimai kompiuteriniai ir panasiai.ji gali pasiringti per kur ziures filmuka per tv ar per kompiuteri.mes priziurim kiek laiko ji gali ziureti filmukus ar panasiai.
Atsakyti
Jau dabar sunku atplesti nuo kompiuterio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 04 08, 21:27)
Jau dabar sunku atplesti nuo kompiuterio  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal ne į temą, betčia rasite programą kuri padės lanksčiai kontroliuoti vaikų laiką prie kompiuterio.
Atsakyti
Sunus kompiuteri mėgsta žaist žaidimukus, tai retkarčiais duodam, bet stengiuosi ir pati nesėdėti prie kompo, kai vaikas nemiega, tada ir jam nkyla pagundos čia žaist.
Atsakyti
Kompiuteris buvo neidomus, kol pusseserė neužrodė žaidimų doh.gif Dabar pastoviai prašo jungti. Susitarėm, kad tik savaitgaliais.
Atsakyti
kompjuteristai dabar visi jie,vos tik pamato zaidimus biggrin.gif
Atsakyti
BUVO PASIMAISES SU BROLIU,BET DABAR KAZKAIP APRIMO -SEDI SU PSP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 04 08, 20:27)
Jau dabar sunku atplesti nuo kompiuterio  doh.gif

Man taip pat doh.gif rolleyes.gif Nu nedomina jos barbės, nei dėlionės jokios.. Tik kompiuteris blink.gif
Atsakyti