Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(Siandra @ 2006 05 05, 12:47)
Bet jei kada sugalvotume graviruoti, tai jauciu rinkciausi kokia auksine fraze apie meile  wub.gif

ta auksinė frazė turėtų būti laaaaaaaaaabai trumpa hihihi.gif
Atsakyti
nezinau kaip graviruoja bet kaina tikrai nustebino 0.30 cnt uz raide. o graviruoja Kaune Dainavos prekybos centre. juvelyras.
Atsakyti
As galvoju kokiu tris zodzius, bet tik du sugalvojau. Meile, istikimybe.... Kas dar turit kokiu varijantu, nes niekas daugiau i galva neateina doh.gif
Papildyta:
Kazkaip vardo ir datos visai nenoriu. Bet va kazka kita, tik ka? g.gif
Atsakyti
siandie 'issitatuiravau' ziedelius. Sugalvojom su brangiuoju ir trecia zodi: meile istikimybe pagarba. Labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Ant musu ziedeliu isgraviruota vestuviu data ir vardas vyro ant mano, zmonos- t.y. mano ant jo ziedo.
Atsakyti

help.gif help.gif help.gif
Gal zinot,kur galeciau rasti juvelyra,kuris isgraviruotų ziedą vilniuje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2006 05 29, 16:45)
Ant musu ziedeliu isgraviruota vestuviu data ir vardas vyro ant mano, zmonos- t.y. mano ant jo ziedo.

ir mes taip galvojam daryt arba tik varda wub.gif
Atsakyti
Mūsų tai negraviruoti,bet gal kada ir reikėtų ti padaryti ir manau žodžiai būtų meilė-pagarba ir vestivių data. wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(taibent1 @ 2006 05 29, 16:45)

pas mus taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kaasaandraa @ 2006 05 29, 19:10)
help.gif  help.gif  help.gif
Gal zinot,kur galeciau rasti juvelyra,kuris isgraviruotų ziedą vilniuje? mirksiukas.gif

Tai kad labai daug kur, man rodos - beveik visur, kur tik kokia rimtesnė juvelyrinė, t.y. ne didžiosiose parduotvėse (nors dėl jų irgi negarantuoju), o kur atskirai įsikūrusios. g.gif Nelabai mokėčiau žmonių kalba paaiškint, kur tiksliai žinau, kad graviruoja, bet gal Tau ir pertoli važiuot būtų. blush2.gif

Man tai va kitas klausimas iškilo - ar įmanoma kur nors rasti, kad išgraviruotų simbolį, t.y. ne skaičius ir ne raides, o nesudėtinga paveikslėlį? Kol kas, kiek klausinėjom, atsakymas būdavo - kategoriškas "ne". unsure.gif
Atsakyti
Pas mus tradiciškai data ir kikvienam po vardą, man jo, jam mano.
Atsakyti
Mes issigraviravom vienas kto vardus ir vestuviu data... o paskui sumastem kkia fraze dar... per puse... ta prasme puse ant vieno ziedo, kita ant kito... bet dabar ziuriu... ant mano ziedo jau ne du zodeliai netilps... nes labai jau mazas jis tik 16,5 dydzio... blush2.gif
Tai sakem kokiu nors metiniu proga data arba varda trinsim ir graviruosim fraze... o gal iki to laiko ir ziedukus padidint reiks... biggrin.gif tada tilps ir netrynus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti