O ka isgraviruoti, tai jokios datos nenorim - mes laiko neskaiciuojame. As pasiuliau Martinaicio eilerascio eilutes isgraviruoti - man viena, jam - kita. Si eilerasti daug metu zinau, jis labai tinka mums, nes jis apie laukima, apie pasirinkima - maniskis buves jureivis, tai as jo laukdavau, laukdavau... o dabar kareivis - tai dar lauksiu, lauksiu...
Mes siandien atsiememe ziedus, tai dabar devintam danguj
Labai abiem patiko.
O ka isgraviruoti, tai jokios datos nenorim - mes laiko neskaiciuojame. As pasiuliau Martinaicio eilerascio eilutes isgraviruoti - man viena, jam - kita. Si eilerasti daug metu zinau, jis labai tinka mums, nes jis apie laukima, apie pasirinkima - maniskis buves jureivis, tai as jo laukdavau, laukdavau... o dabar kareivis - tai dar lauksiu, lauksiu...
Musiškiai irgi graviruoti: vardas+data vestuvių...
Anafora, tavo žodžiose nėra nė lašo logikos...Tu vis lauki ir lauki, bet laiko neskaičiuoji...
Laiko neskaičiuoajntys ir nelaukia, gyvena šia diena ir džiaugiasi gyvenimu....Jeigu jums nepatinka data tai nepatinka, bet jos negraviruoja tikrai ne tie kas laiko neskaičiuoja, o tie kas nori orginalumo, savitumo kažkokio...
Juk netgi tie, kas ne datą ant vestuvių žiedo išgraviruos, šves savo vestuvių ir pirmasias, ir penktasias ir 50-asias metines...
Anafora, tavo žodžiose nėra nė lašo logikos...Tu vis lauki ir lauki, bet laiko neskaičiuoji...
o mes graviravomes susipazinimo data+ vardas+ vestuviu data.
musu zieduose kaip ir dauguma manau isgraviruotos datos ir vardai :
Mes rašėm žodelį "visada...", pirmą vardo raidę, datą.
QUOTE(Vilmux @ 2004 05 12, 10:34)
Si savaitgali jau ir mes nesime juvelyrui visa turima auksa ir mums prades gaminti ziedus. Juvelyra dar praeita savaite susiradome-labai fainas diedelis: ir patarimu visokiu prizere ir ziedu forma issirinkti padejo
Taigi ziedus jis mums nuo A iki Z padarys: ir ziedus padarys ir isgraviruos ir prabas sudes
Ir labai nebrangiai 
man labai reikia juvelyro, kuriam mieste jis? Vyras pamete zieda, noriu pasidaryt kazka idomesnio
QUOTE(gidryte @ 2005 12 29, 20:03)
Mes taip pat isgraviravome vienas kito vardus ir vestuviu data. Labai graziu rastu isgraviravo, tai
Norejom ka nors daugaiu isgraviruoti (pvz, su meile), bet pas mane labai smulkus prstai ir ziedelis per mazas, sake netilptu
QUOTE(tinaa @ 2006 01 25, 14:27)
kiek kainuoja graviravimas?
Mes graviravome Vln, tai mokejom po 80cnt uz simboli, bet girdejau, kad kituose miestuose po 40cnt
mes kaip ir dauguma graviruojam vardus ir data...
si savaitgali jau eisim pasimatuot, apziuret ar viskas ok, tai liks tik akute ant mano zieduko itaisyt ir isgraviruot
si savaitgali jau eisim pasimatuot, apziuret ar viskas ok, tai liks tik akute ant mano zieduko itaisyt ir isgraviruot