Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(lotute @ 2008 09 09, 21:41)
gal butu galima pamatyti foto, nu net labai idomu pasidarė  bigsmile.gif

Jau rodžiau- bet su mielu noru dar karta parodysiu blush2.gif Tik gal prastokai matosi http://public.fotki....vilmaut/ziedas/
Slapt. ziedas

Bet labai labai esu patenkinta, kad būtent tokius darėmės(nors padarė ne visiškai taip,bet... ai tiek to) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sawanna @ 2008 09 10, 19:13)
Ant musu ziedu isgraviruota "Meile nugali viska..."  wub.gif  ir vestuviu data
Sita fraze pasirinkom todel, kad turejom labai daug kliuciu nugalet, kad butume kartu.. rolleyes.gif

o jūs kurioj vietoj graviravotės? Man asmeniškai tai labai gražu kai žiedas ne tik žiedas ,bet dar ir turi reikšmę 4u.gif
Ir jūsų žodžiai labai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2008 09 11, 10:44)
Jau rodžiau- bet su mielu noru dar karta parodysiu  blush2.gif Tik gal prastokai matosi http://public.fotki....vilmaut/ziedas/
Slapt. ziedas

Bet labai labai esu patenkinta, kad būtent tokius darėmės(nors padarė ne visiškai taip,bet... ai tiek to) smile.gif

nelabai matosi kad kas būtų išgraviruota g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 11, 14:07)
nelabai matosi kad kas būtų išgraviruota  g.gif

unsure.gif tai kad šiek tiek matosi unsure.gif KAdangi žodžiai eina dviem eilutėm , tai jie smulkūs- tai perskaityt nuotraukoj nelabai galima, bet padidinus foto tai matosi graviras unsure.gif
kai turėsiu- įdėsiu kokybišką foto smile.gif
Atsakyti
Mes graviravom tik datą smile.gif tik tiek pavyko įkalbėti savo vyrą, nes jis prieš graviravimus - sako dar asmens kodą ir kraujo grupę išgraviruojame biggrin.gif bet man tinka tik data wink.gif bent vyras nepamirs metiniu musu lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai graviravom lotynisku zodziu- Voues et Nul Autre, cia reiskia: tu, ir daugiau niekas kitas.... ir vardas ir data.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danonkiukas @ 2008 10 05, 23:37)
mes tai graviravom lotynisku zodziu- Voues et Nul Autre, cia reiskia: tu, ir daugiau niekas kitas.... ir vardas ir data.. smile.gif

wub.gif labai gražu...
Atsakyti
Mes graviravom varda ir data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danonkiukas @ 2008 10 05, 21:37)

Na, nelabai lotyniškai, nelabai... Greičiau prancūziškai biggrin.gif
O klaidą turbūt tik čia rašydama padarei, ant žiedo jos nėra?
Atsakyti
Mes vidinej ziedo pusej issigraviravom vardus. mano ziede - jo, o jo ziede - mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 19, 08:17)
Mes vidinej ziedo pusej issigraviravom vardus. mano ziede - jo, o jo ziede - mano  ax.gif

drinks_cheers.gif mes dar datą išgraviravom, kad mb nepamirštų hihihi.gif
Atsakyti
Mes greiciausiai negraviruosim, mazgius nenori, o ir su atmintim pas ji viskas ciki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danonkiukas @ 2008 10 05, 23:37)

Būtent, kad ne lotyniškai, o prancūziškai biggrin.gif
Atsakyti