Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(mirameda @ 2008 07 03, 16:03)
manau, kad graviruoti reikėtų ne datą ar metus( juk juos ier taip atsimeni), o kažkokią trumpą fražę ar žodį, kurį vienas kitam norėtumėte pasakyti.Bet aišku kiekvienas daro taip kaip jam priimtina. smile.gif

a cia jau kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal pasakysite kur Vilnietės graviruoja žiedus? Kiek tai maždaug kainuoja, ir kiek laiko užtrunka? rolleyes.gif
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 08 04, 19:04)
Sveikutės, gal pasakysite kur Vilnietės graviruoja žiedus? Kiek tai maždaug kainuoja, ir kiek laiko užtrunka? rolleyes.gif
Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Ziedus graviruoja Pylimo 9 juvelyru dirbtuvese, bet kainu nezinau.
Atsakyti
kaip tik vakar nešiau graveriui išgraviruoti mūsų žiedelius smile.gif
man tai patiko dvi frazės: visada su tavim vardas ir data bei su meile vardas ir data, tai apsistojom ties antru variantu biggrin.gif
beje labai geras meistras "Pajūrio" mugėje dirba ax.gif čia Klaipėdoje jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2008 08 11, 16:35)
kaip tik vakar nešiau graveriui išgraviruoti mūsų žiedelius  smile.gif
man tai patiko dvi frazės: visada su tavim vardas ir data bei su meile vardas ir data, tai apsistojom ties antru variantu biggrin.gif
beje labai geras meistras "Pajūrio" mugėje dirba  ax.gif čia Klaipėdoje jei ką  mirksiukas.gif

mes irgi 6dieni sia frazes issigravyravom biggrin.gif , bet saturne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 08 11, 16:41)
mes irgi 6dieni sia frazes issigravyravom  biggrin.gif , bet saturne  ax.gif

saturne ir geras meistras, bet truputi brangininkas ax.gif

mes su to graverio, kuris dirba "Pajūrio" mugėje, dukterimi esam bendravardės, tai jis todėl visada man dar nuolaidytę padaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2008 08 11, 17:03)
saturne ir geras meistras, bet truputi brangininkas  ax.gif

mes su to graverio, kuris dirba "Pajūrio" mugėje, dukterimi esam bendravardės, tai jis todėl visada man dar nuolaidytę padaro blush2.gif

o kiek raidyte pas ji viena kainuoja? ax.gif
Atsakyti
pas mus myliu ir vardas isgraviruota be datu 4u.gif
Atsakyti
o mes kadangi desimes, seneliu ziedus, tai tu ziedu vidineje puseje, jau buvo isgraviruota po pirma vardo raide, kam tie ziedai priklause, tai ir mes pridejome po viena raide savo vardu ir nieko daugiau negraviravome wub.gif
Atsakyti
Po savaitėlės mūsų 10-osios vestuvių metinės wub.gif, savo vestuvinius žiedus graviravome, kai šventėme 1-ąsias - išgraviruoti vardai (ant mano - jo, ant jo - mano) ir vestuvių data. Beje, žiedus nešiojame abu ir graviravimas gerai išlikęs thumbup.gif!
Atsakyti
O mes per vestuves negraviravome ziedu. bet vestuviu metiniu proga gal ir smagu butu ka nors parasyti g.gif beto ji jau ne uz kalnu, reikes pasitarti blush2.gif
Atsakyti
Mums ziedelius isgraviravo nemokamai wub.gif urasem "Su MEILE...."
Atsakyti