Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(kavute @ 2010 08 25, 18:11)
Na tikrai kosmine suma, nes siaip pas gera graveri, bent jau Kaune, tai 1 simbolis-50ct.,na tai nezinau ka reikia issigraviruoti, kad suma butu 50-70lt  mirksiukas.gif O be to, daugelis juvelyru, jei pas juos darai/perki ziedus ir isgraviruoja nemokamai  bigsmile.gif

Nu paskaičiavau kiek išeitų už graviravimą LT, tai tikrai juokinga 6 lt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 08 25, 19:11)
Na tikrai kosmine suma, nes siaip pas gera graveri, bent jau Kaune, tai 1 simbolis-50ct.,na tai nezinau ka reikia issigraviruoti, kad suma butu 50-70lt  mirksiukas.gif O be to, daugelis juvelyru, jei pas juos darai/perki ziedus ir isgraviruoja nemokamai  bigsmile.gif

tai vat būtent smile.gif mums irgi benokamai išgraviravo, taigi jei jau žiedelius turi už ką daryt, tai ir išgarviruot bus už ką smile.gif be to žiedai ne toks dalykas, kuriam reikia taupyti, nes jie bus visam gyvenimui, o visa kita liks tik prisiminimuose
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 19:59)
Nu paskaičiavau kiek išeitų už graviravimą LT, tai tikrai juokinga 6 lt hihihi.gif

Na jo, bet man asmeniskai abejones del graviravimo kyla tikrai ne del pinigu, o tiesiog mastau ar turi tai prasme kokia nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 13:47)
O ką reiškia kapeikos?
Pas mus kainuoja apie 50 - 70 lt

kaune graviravimas 30, 40, 50lt kainuoja
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 25, 21:55)
Na jo, bet man asmeniskai abejones del graviravimo kyla tikrai ne del pinigu, o tiesiog mastau ar turi tai prasme kokia nors blush2.gif

na tai pamastykit mirksiukas.gif jei nesinori ir tame nematote prasmės-negraviruokit. juk galėsit per metines jei sumastysit išsigraviruot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 25, 20:55)

Aš tai ne asmeniškai, mano nuomonės nekeičia tie 6 lt biggrin.gif Bet kaip rosebud1 sako, galit paskui per metines išsigraviruot, jei norėsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 21:06)
Aš tai ne asmeniškai, mano nuomonės nekeičia tie 6 lt  biggrin.gif Bet kaip rosebud1 sako, galit paskui per metines išsigraviruot, jei norėsis ax.gif

jo, tikriausiai ir negraviruosim dabar,nebet MB uzsimanys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2010 03 16, 12:48)
As asmeniskai manau, kad mirtis nieko neisskiria ir meile lieka gyva amzinai, todel tie posakiai su zodziu mirtim man visiskai nesuprantami ir nepriimtini.

drinks_cheers.gif Man taip pat nesuprantama, prie ko ta mirtis.

QUOTE(Monia21 @ 2010 08 13, 21:09)
As  svarsciau taip pat kazka ispudingo isgraviruot bet viena moteris man patare graviruot ziedus tik data ir musu vardais.
Neduok dieve kazkas nutiks tai mudu  gales atskirt palei zieduz nes pas ji ir mane ta pati data tik ant jo ziedo mano vardas o ant mano jo..Manau jog si nesenstanti klasika amzina thumbup.gif  4u.gif

Dėl tokios priežaties graviruoti vardus, keista kažkaip.
Atsakyti
maniskis ir jua snd ziedus pasieme 4u.gif na taip nusprendem,kad graviruosim,bet musu auksakalis neuzsiima graviravimu.. tai vat ir nezinau ar mes juos graviruosim.. ko gero,kad gal po daugelio metu,kai svesim sao sidabrines,auksines vestuves,td ir isgraviruosim biggrin.gif arba db graviruosim vestuviu data,po to sidabriniu vestuviu ir auksniu vestuviu wub.gif jei tiek isgyvensim kartu(pfju pfju pfju,kad tik isgyventume biggrin.gif)
Atsakyti
mes žiedų net nepasigaminę dar, bet labai įdomu, ar graviruojami comfort fit tipo žiedai? g.gif vienoj temoj užmačiau pasisakymą, kad jeigu yra tas vadanamas kalnelis, kad žieda patogiai priglustų, tai neva negraviruoja ar negraziai atrodo isgraviravimas...
Kažin, čia tiesa? g.gif
gal iš jūsų kuri graviravosi comfot fit žiedelius? bigsmile.gif
Atsakyti
mes būtinai graviruosim savuosius žiedus:)
Frazės dar neišsirinkom:)
Daug minčių sukasi, man patinka šios: Visada Tavo , Šiandien ir amžinai, Šiandien, rytoj, amžinai; Visada kartu, Dėl milijono priežasčių ir tt.smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Kiuvete @ 2010 10 11, 16:32)
mes būtinai graviruosim savuosius žiedus:)
Frazės dar neišsirinkom:)
Daug minčių sukasi, man patinka šios: Visada Tavo , Šiandien ir amžinai, Šiandien, rytoj, amžinai; Visada kartu, Dėl milijono priežasčių ir tt.smile.gif))

..labai grazus zodziai.... Del milijono priezasciu... ir dar galetu but as tave myliu....
blush2.gif as irgi uz graviravima ziedeliu.... man lb grazu... ax.gif
Atsakyti
pas mus su MB isgraviruota: Amžinai tavo ir vardas, bei vetuviu data 4u.gif
Atsakyti