As taip pat manau, kad jis pas mane saunuolis, man pats sauniausias
Vis dar atsidziaugti negaliu. Nors manau ir pati buciau nesusi ir tuo buciau dziaugusis, bet dabar tai visai skraidau padebesiais
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 15, 00:44)
O maniskis man padare staigmena
, nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta
Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau

Bet tai yra gi tokių vyrų... Šaunuolis
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 14, 23:44)
O maniskis man padare staigmena
, nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta
Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau

Na tikrai saunuolis, labai graziai sugalvojo
Mes ziedus graviravom, pasitare nusprendem, kad datos vestuviu nepamirsim, todel isgraviravom kaip baigiasi pasakos: "...ilgai ir laimingai..."
QUOTE(Lokiukas @ 2010 08 17, 15:57)
Mes ziedus graviravom, pasitare nusprendem, kad datos vestuviu nepamirsim, todel isgraviravom kaip baigiasi pasakos: "...ilgai ir laimingai..."

aš taip taures galvoju išgraviruot
Mes tai jauciu negraviruosim
Kazkaip iskart negraviravom kai pasiemem,o dabar jau net nezinau ar reikia
Bet gal ir nieko,ai pasimetus as
Mūsų irgi kol kas dar negraviruoti...bet asmeniškai aš tai nelabai noriu, o mano vyras nori, ir ne datą ar vardą, o frazę iš kunigo lūpų
Kai pasakė, tai taip miela pasidarė
mes tai išgraviravom vardus ir datas ant abiejų žiedelių
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 19, 18:51)
Mes tai jauciu negraviruosim
Kazkaip iskart negraviravom kai pasiemem,o dabar jau net nezinau ar reikia
Bet gal ir nieko,ai pasimetus as 
Mes irgi negraviruojam, aš asmeniškai tame jokios romantikos (o gal ką kitą reiktų įžvelgti
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 13:03)
Mes irgi negraviruojam, aš asmeniškai tame jokios romantikos (o gal ką kitą reiktų įžvelgti
) nematau 
As kazkaip kuo toliau, tuo labiau pradedu nematyti tame prasmes,net nezinau
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 23:08)
Gal ir taip