Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

As taip pat manau, kad jis pas mane saunuolis, man pats sauniausias wub.gif Vis dar atsidziaugti negaliu. Nors manau ir pati buciau nesusi ir tuo buciau dziaugusis, bet dabar tai visai skraidau padebesiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 15, 00:44)
O maniskis man padare staigmena bigsmile.gif , nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt  paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau 4u.gif  wub.gif

Bet tai yra gi tokių vyrų... Šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 14, 23:44)
O maniskis man padare staigmena bigsmile.gif , nes buvom taip aptare, kad kaip ir negraviruojam, nes as norejau frazes o jis pats nezinojo ko nori. tap gavosi, kad atsiimti zieduku jis vienas nuleke, ir pasake gryzes, kad ryt  paims, tai kai rytojau diena parnese jie jau buvo graviruoti.. Jo ziede data, fraze kurios as norejau ir pirmoji mano vardo raide, o manajeme parasyta bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Tik Tu... ir data bei pirmoji ji vardo raide. Zinokit taip miela ir gera pasidare, net apsiverkiau 4u.gif  wub.gif

Na tikrai saunuolis, labai graziai sugalvojo thumbup.gif
Atsakyti
Mes ziedus graviravom, pasitare nusprendem, kad datos vestuviu nepamirsim, todel isgraviravom kaip baigiasi pasakos: "...ilgai ir laimingai..." biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2010 08 17, 15:57)
Mes ziedus graviravom, pasitare nusprendem, kad datos vestuviu nepamirsim, todel isgraviravom kaip baigiasi pasakos: "...ilgai ir laimingai..."  biggrin.gif  4u.gif

aš taip taures galvoju išgraviruot thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai jauciu negraviruosim blush2.gif Kazkaip iskart negraviravom kai pasiemem,o dabar jau net nezinau ar reikia g.gif Bet gal ir nieko,ai pasimetus as bash.gif
Atsakyti
Mūsų irgi kol kas dar negraviruoti...bet asmeniškai aš tai nelabai noriu, o mano vyras nori, ir ne datą ar vardą, o frazę iš kunigo lūpų smile.gif Kai pasakė, tai taip miela pasidarė wub.gif
Atsakyti
mes tai išgraviravom vardus ir datas ant abiejų žiedelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 19, 18:51)
Mes tai jauciu negraviruosim blush2.gif  Kazkaip iskart negraviravom kai pasiemem,o dabar jau net nezinau ar reikia g.gif Bet gal ir nieko,ai pasimetus as  bash.gif

Mes irgi negraviruojam, aš asmeniškai tame jokios romantikos (o gal ką kitą reiktų įžvelgti g.gif ) nematau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 13:03)
Mes irgi negraviruojam, aš asmeniškai tame jokios romantikos (o gal ką kitą reiktų įžvelgti g.gif ) nematau blush2.gif

As kazkaip kuo toliau, tuo labiau pradedu nematyti tame prasmes,net nezinau g.gif Cia gal mada dabar tokia,nes visi masiskai graviruoja,o realiai pagalvojus,tai juk vestuviu datos ir savo vardu tai tikrai nepamirsim ir niekas ju ten nematys,nes ziedas tai visada ant pirsto bus,tai kam graviruot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 20 rugpjūčio 2010 - 21:44
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 20, 22:43)
juk vestuviu datos ir savo vardu tai tikrai nepamirsim ir niekas ju ten nematys

drinks_cheers.gif
geriau tuos litukus už išgraviravimą pridėti kam nors kitam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 23:08)
drinks_cheers.gif
geriau tuos litukus už išgraviravimą pridėti kam nors kitam ax.gif

Gal ir taip smile.gif bet is tikruju ne piniguose esme,tiesiog pradejau abejoti ar reikia to graviravimo g.gif
Atsakyti