Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirma ... paskutinė MEILĖ

o ka reiksia anksti surade?
net nezinau as 17 metu dragavau su vienu berniuku,jis buvo grazus, simpatiskas, mano gal pirmoji meile, mano pirmasiss blush2.gif .... kol mokykloje buvome buvo lyg ir viskas ok, o kai istojome, tiksliau as istojau...o jis del savo pazymiu neistojo....pradejo skirtis musu interesai...po metu jis istojo i kolegija....bet tada mano poziuris pradejo keistis, aplinka kitokia, ir as jauciau, kaip su juo smunku zemyn , o ne tobuleju, nors ir prabuvom apie3.5 metu...skyremes tris kartus, trecias kartas buvo lemtingas, isvaziavau i anglija...kur sutikau savaji...dabartine meile.. smile.gif nors as esu tokia racionali, ir isvis nezinau ar yra toks dalykas meile....yra atitikimas zmoniu, susikalbejimas, pagaba, simpatija, trauka, aistra...o kas ta meile?
Atsakyti
Na, pirmoji meile mane aplanke kai man buvo 15 metu. Pradraugavom pora metu ir issikyre. Daug zmoniu priesinosi siai draugystei. Prabejo dar pora metu ir mes vel susitikom: jis man pasipirso ir po metu susituokem. Dabar jau beveik metai laiko kaip esam susituoke.

Taip, ji vienintele ir nepakartojama, nes man pamilti kito zmogaus taip ir nepavyko
Atsakyti
Man yra panasiai kaip ir midori, tik i viska ziuriu paprasciau. su savaja pirmaja ir kol kas vienintele meile draugauju jau 2 metus ir 8 menesius. man irgi iskyla tokiu klausimu. bet viska palietu likimo valioje, nes negaleciau jo palikti vien delto, kad bijociau kas musu laukia ateityje. siais metais istojau i vln, o jis pasiliks klp. nezinau kas musu laukia, bet tikiuosi, kad viskas bus labai gerai. jei ir isiskirsim (aisku, labai to nenoriu), jis visada liks mano sirdyje ir visada ten pasiliks. todel patarciau palaukti kol viskas issispres savaime. gal liksit drauge, gal issiskirsit, bet bent jau busi pabandziusi ir nereikes galvoti kaip ten butu buve.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ech..pirmoji meile pas mane atsirado jau gan senai..ir tiek visko teko mums abiems iskesti..buvo daug,labai daug isbandymu..ir stai po visu isgyvenimu mes jau ilga laika kartu ir pradejom planuoti bendra ateiti smile.gif . Taigi..mano pirma meile ir yra mano paskutine meile! wub.gif
Atsakyti
Oi, tų kavalierių buvo daug. biggrin.gif Pirmoji meilė... hm... buvo mokykloje. Ir tesėsi ilgokai, net du metus. O aš jam buvau tik graži panelė, draugė, bet nieko daugiau. Ir jis pats draugę turėjo. Nu žodžiu. Bet pirma meilė vis dėl to surūdijo ir aš jam jau jos senų seniausiai nebejaučiu.
Ech, tos meilės.. bigsmile.gif
Atsakyti
Faina temelė, tik jau apmirus smile.gif numirė kaip pirmoji meilė? biggrin.gif
Papildyta:
Faina temelė smile.gif Tik jau apmirus, numirė kaip pirmoji meilė? biggrin.gif
Atsakyti
Kai pagalvoju ir prisimenu praeiti - tai jokiu meiliu ten nebuvo, kazkokie susizavejimai, pripratimai, laisvalaikio praleidimai ir tt., vnz - nesamones!
Dabar jau metus esu su zmogum, kuri tikrai myliu. Kai tik sutikau, supratau, kad mano, tiesiog sulipom. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2008 03 04, 20:14)
Faina temelė, tik jau apmirus  smile.gif numirė kaip pirmoji meilė?  biggrin.gif
Papildyta:

Aš vis dar su ta pačia pirma meile, apie kurią rašiau prieš porą metų šioje temoje biggrin.gif Niekas nemirė, puoselėjam santykius ir ruošiamės ateičiai smile.gif
Atsakyti
Buvo pirmasis susižavėjimas, o pirmoji meilė tai dabartinis vyras, susitikom, kai man buvo 17 ir štai jau 5 metai kartu ir vaikučių laukiam ateinant į šį pasaulį... Tad manau, kad man ta pirmoji meilė bus ir paskutinė biggrin.gif
Atsakyti
Na pirmoji meile
(tikiuosi paskutine) vystosi jau šešti metai, o kas ateityje bus niekas nežino blink.gif
Atsakyti
Savo pirmaja meile sutikau naglai benusirasinejanti mano namu darbus biggrin.gif Galbut tai buvo meile is pirmo zvilgsnio... ax.gif Tiesa, jis nebuvo nei labai grazus, nei is turtingos seimos, zodziu, ne tas pasaku princas apie kuri svajodavau. Taciau tai MEILE... smile.gif veiliau pastebejau ir dar daugiau jo trukumu, bet tegul meta i mane akmeni tas, kuris ju neturi. Kazkada manes paklause, ar isivaizduoji savo gyvenima su juo, nesuabejodama atsakiau TAIP, nes neisivaizduoju gyvenimo be jo. Kartu mes tik 1,5 metu ir dar tik svajonese kuriame ateiti, bet tikiuosi, kad svajones taps tikrove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duty @ 2009 03 29, 12:42)
Savo pirmaja meile sutikau naglai benusirasinejanti mano namu darbus  biggrin.gif Galbut tai buvo meile is pirmo zvilgsnio...  ax.gif  Tiesa, jis nebuvo nei labai grazus, nei is turtingos seimos, zodziu, ne tas pasaku princas apie kuri svajodavau. Taciau tai MEILE...  smile.gif  veiliau pastebejau ir dar daugiau jo trukumu, bet tegul meta i mane akmeni tas, kuris ju neturi. Kazkada manes paklause, ar isivaizduoji savo gyvenima su juo, nesuabejodama atsakiau TAIP, nes neisivaizduoju gyvenimo be jo. Kartu mes tik 1,5 metu ir dar tik svajonese kuriame ateiti, bet tikiuosi, kad svajones taps tikrove  4u.gif

Linkiu tau šito labai labai smile.gif nu bet ir susipažinimo aplinkybės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti