Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip manote, kas yra mielas žmogus?Kaip juo tapti?

Dauguma manęs nepažįstančių žmonių mano, kad esu grubi ir pikta, nors susibendravę nuomonę pakeičia. Kaip pakeisti tokią nuomonę? Nesakau, jog noriu visiems patikti, tiesiog norėčiau atrodyti mielesnė, prieinamesnė. Gal turit kokių patarimų: koks yra mielas žmogus ir kaip juo tapti? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šypsokis, atsipalaiduok, neapsistatyk mintyse apsauginiais barjerais, kad štai, čia kažkas naujo ir nepažįstamo, reikia labai saugotis... rolleyes.gif Pradžiai ir mielam pirmam įspūdžiui sudaryti to tikrai pakaks smile.gif

O šiaip čia labai nuo žmogaus priklauso, manau. Ne visiems lemta tą super mielo žmogaus aurą turėti ir tiek smile.gif
Atsakyti
Man mielas žmogus, kuris šypsosi ax.gif
Atsakyti
Aš irgi neatrodau mielas žmogus, galvojau, kad būtų gerai tapti miela, bet kam save prievartauti ir vaidinti kažką, kuo nesi?

Man miela moteris, kuri su visais žmonėmis elgiasi šiltai lyg jie būtų seni pažįstami, šypsosi, yra visada pozityvi ir stengiasi kalbėti apie teigiamus dalykus ar visur matyti teigiamą pusę.
Atsakyti
Manau,nereikia bandyti kuo nors tapti.
pati sakėte, kad žmonės su jumis pabendravę pakeičia nuomonę.
Ar tikrai norite draugijos,žmonių, kurie sprendžia apie žmogų iš pirmo žvilgsnio?
nemanau.
Atsipalaiduokite ir būkite savimi bendraudama smile.gif
Atsakyti
Nesu meili, ir tuo labiau taip neatrodau rolleyes.gif
Mieli žmonės man yra tie, kurie lipšnūs, visur su visais būna kaip seni pažįstami, visiems šypsos ir šneka meiliai, nors galvelėj belenkas sukas cool.gif
O temos autorei patarčiau susiprasti ko ji tikrai nori, ir ar ji tikrai nori būti "saulute" kuri viesiems gera, lipšni ir nepriešgyniauja.
Atsakyti
QUOTE(ravenckap @ 2008 11 15, 22:52)
Dauguma manęs nepažįstančių žmonių mano, kad esu grubi ir pikta, nors susibendravę nuomonę pakeičia. Kaip pakeisti tokią nuomonę? Nesakau, jog noriu visiems patikti, tiesiog norėčiau atrodyti mielesnė, prieinamesnė. Gal turit kokių patarimų: koks yra mielas žmogus ir kaip juo tapti? Ačiū smile.gif

man ta pati sako zmones, kurie manes nepazista, o kai jau pabandraujame pasikeicia nuomone. pati save irgi laikau geru ir svelniu zmogumi hi.gif
Atsakyti
o man mielumas atsispindi visokiose banalybėse..pūkuotuose niekučiuose..džiaugsme..šypsenoje...tiesiog pats žmogus spinduliuoja meilumu..iškart tą pastebiu 4u.gif
Atsakyti
ir aš priklausau tai kategorijai žmonių, kurie atrodo šalti ir santūrūs nepažįstantiems žmonėms... o pabendravus nuomonė pasikeičia. Ir manau, kad tai natūralu, nes kai žmonių nepažįsti, tai atsiskiri nuo jų tarsi siena kažkokia. Galų gale negali būti miela tiems, kurie tau nemieli... Taigi viskas natūralu manau ax.gif O kaip greit su žmonėmis susibendrauji vėlgi nuo daug ko priklauso. Visada maniau, kad prie manęs sunku "prieiti" ir tik šast likimas pokštą pakišo - sutikau žmogų, kuris per pusę metų apie mane daug daugiau sužinojo, negu kiti per kelerius metus. Ir niekas nevertė manęs jam pasipasakot ar pan. tai gavosi natūraliai ax.gif
Atsakyti
Aš esu labai nemielas ir nemandagus žmogus. Bet šiaip tai noriu, kad kitiems būtų gerai, ir noriu padėti kitiems žmonėms.
Atsakyti
taip, as mielas zmogus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ravenckap @ 2008 11 15, 21:52)

Visu pirma-sypsokis,tada pajusi kad sypsena praskraidina gyvenima tau ir aplinkiniams.O pagrindine taisykle gyvenime-elkis taip,kaip noretum kad su tavimi elgtusi.
Atsakyti