Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip manote, kas yra mielas žmogus?Kaip juo tapti?

QUOTE(Raga @ 2010 05 07, 08:13)
Dar labai mėgstu tikrus ir patikimus žmones, kai gali būti tikras, jog "į dūšią neprišiks"!

Tokiu draugu paprastai buna vienetai
Atsakyti
aš tai esu labai nemielas žmogus
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 05 07, 23:29)
aš tai esu labai nemielas žmogus

aš tai labai miela wub.gif
Atsakyti
Kaip pavadint "silta" zmogu? Mielu - gal ne visai tas zodis tinka.. g.gif
(Siltas-tai ne ta prasme, kad dar su pulsu biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 10:10)
Kaip pavadint "silta" zmogu? Mielu - gal ne visai tas zodis tinka..  g.gif
(Siltas-tai ne ta prasme, kad dar su pulsu  biggrin.gif)

Įkalęs?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 08, 10:15)

Kodel gi ne biggrin.gif
Siltas=gal geras.. Bet tai tada-koks yra geras zmogus? Ar jis butinai dar ir mielas turi but? Arba - mielas, bet durnas.. Mielas - bet negeras.. Geras - bet nemielas..Na, zodziu, tas siltas geriausiai apibudina man patinkanti zmoniu tipa..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 10:26)
Kodel gi ne  biggrin.gif
Siltas=gal geras.. Bet tai tada-koks yra geras zmogus? Ar jis butinai dar ir mielas turi but?  Arba - mielas, bet durnas.. Mielas - bet negeras.. Geras - bet nemielas..Na, zodziu, tas siltas geriausiai apibudina man patinkanti zmoniu tipa..

Na man mielas labiau susije su santykiu siltumu, negu siltumas su gerumu. Mielas seneli - tai labiau apibrezia santykiu siltuma, juk nesakome - Siltas seneli wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2010 05 08, 00:52)
aš  tai labai miela wub.gif

Aga, ir pagal avatara spendzint, dar ir viliokle ax.gif
Atsakyti
Paprasti, nuosirdus, tokie, kuriais gali pasitiketi ir buti savimi salia ju smile.gif
Atsakyti
Kodel gi ne  biggrin.gif
Siltas=gal geras.. Bet tai tada-koks yra geras zmogus? Ar jis butinai dar ir mielas turi but?  Arba - mielas, bet durnas.. Mielas - bet negeras.. Geras - bet nemielas..Na, zodziu, tas siltas geriausiai apibudina man patinkanti zmoniu tipa..

Profesorius Kazlauskas,man,silto zmogaus pavyzdys wub.gif
Atsakyti
Kodel gi ne  biggrin.gif

Nežinau, kaip tamstai, bet man geras žmogus- visada yra mielas.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 08, 20:09)
Nežinau, kaip tamstai, bet man geras žmogus- visada yra mielas.

O jei jis kvailokas?
Papildyta:
QUOTE(kam_tai_rupi @ 2010 05 08, 12:18)
Na man mielas labiau susije su santykiu siltumu, negu siltumas su gerumu. Mielas seneli - tai labiau apibrezia santykiu siltuma, juk nesakome - Siltas seneli wink.gif

Mielas Petrauskai, uzsiciaupkit.. Mokykloj nesaukdavo taip? smile.gif
Arba per koki jubilieju "miela jubilijate......" , nors ta jubilijate anei miela,anei gera smile.gif Taip kad,tas sakoma-nesakoma... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 09, 00:06)
+O jei jis kvailokas?
Papildyta:

Mielas Petrauskai, uzsiciaupkit.. Mokykloj nesaukdavo taip? smile.gif
Arba per koki jubilieju "miela jubilijate......" , nors ta jubilijate anei miela,anei gera smile.gif Taip kad,tas sakoma-nesakoma... smile.gif

Nesakydavo : "Mielas Petrauskai!". Sakydavo :"Draugas Petrauskai" mirksiukas.gif
Tavarisch. O dabar sako: " Ponas Petrauskai".
+Jei kvailokas, tada nebegali buti mielas, tada durnius paskutinis.
Atsakyti