Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip manote, kas yra mielas žmogus?Kaip juo tapti?

QUOTE(alisia28 @ 2010 05 08, 23:22)
Nesakydavo : "Mielas Petrauskai!". Sakydavo :"Draugas Petrauskai" mirksiukas.gif
Tavarisch. O dabar sako: " Ponas Petrauskai".
+Jei kvailokas, tada nebegali buti mielas, tada durnius paskutinis.

O pas mus mielaudavosi smile.gif

Del kvailoko - darbo reikalais vis susiduriu su mielu zmogum..kvailoku siek tiek..ir del to nelabai geru.. ale vistiek anas man mielas kazkaip.. Tai vat sau mastau, kad tas mielas-nebutinai protingas, ir nebutinai geras.. Ir turejau giminaite.. Gera labai. Bet visai nemiela.. Gal kad to gerumo buvo per daug siek tiek.. Ikyrokas gal tas man.. Ai,nzn.. Kai pagalvoji-zmones sudeliot i lentyneles, suklasifikuoti kazkaip-velniskai sunkus uzsiemimas..
Alisija, vat jus esat mielas zmogus.. Ir siltas.. Ir net nzn kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 09, 00:29)
O pas mus mielaudavosi smile.gif

Del kvailoko - darbo reikalais vis susiduriu su mielu zmogum..kvailoku siek tiek..ir del to nelabai geru.. ale vistiek anas man mielas kazkaip.. Tai vat sau mastau, kad tas mielas-nebutinai protingas, ir nebutinai geras.. Ir turejau giminaite.. Gera labai. Bet visai nemiela.. Gal kad to gerumo buvo per daug siek tiek.. Ikyrokas gal tas man.. Ai,nzn.. Kai pagalvoji-zmones sudeliot i lentyneles, suklasifikuoti kazkaip-velniskai sunkus uzsiemimas..
Alisija, vat jus esat mielas zmogus.. Ir siltas.. Ir net nzn kodel smile.gif

blush2.gif man labai geda dabar. blush2.gif As tikrai rimtai kalbu, sedziu kaip burokas. Gal paprasciausiai todel, kad as nemoku slepti jausmu?Jeigu kas patinka ir sakau taip-patinkate jus man. wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 23:06)
O jei jis kvailokas?

Net jeigu ir kvailokas...
Sukčiai būna labai gudrūs, na bet jie man nėra mieli...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 07, 14:35)
Drąsūs - tai kokie? Ką vadini drąsa?

Drąsa veikti, daryti, klysti.
Suklydus, drąsa pripažinti bei prisipažinti klydus.
Ir drąsa pradėti iš naujo arba tęsti toliau, jei yra kažkokia perspektyva.
Atsakyti