Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(saldainia123 @ 2009 11 14, 21:57)
As tikiu kad tau pavyks wink.gif svarbiausia tiketi!! laikau kumscius uz tave 4u.gif

Saldainia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2009 11 15, 18:14)
Saldainia  4u.gif

Sveikinu busima nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stranger @ 2008 12 12, 13:34)
Noriu pasidalinti savo istorija. Pora metu bandziau pastoti, taciau vis nesekmingai, viaksciojau pas ivairias gydytojas, leidausi vaistus, kurie skatino ovuliacija, nors nebuvo nustatyta, kad ji nevyktu, vaistai padedavo - ovuliacija ivykdavo ir gydytoja vis sakydavo, kad tokiu atveju galima net dvynuku susilaukti, taciau rezultatas visada budavo tas pats - atkeliaudavo "mano dienos".

Galiausiai po beveik 2 metu bandymu nuejau i Medicinos diagnostikos centra Grybo g, kur gydytoja Kudziene padare man kiausintakiu praeinamumo testa - nuostabi gydytoja, lenkiu galva - labai profesionali ir tikra - siulo tai kas geriausia organizmui, o ne kaip paprasciau ar lengviau - mane atkalbejo nuo narkozes ir viso tyrimo metu buvo nepaprastai svelni ir jautri, tad tyrimas tikrai nesukele man didelio diskomforto.

Kiausintakiai buvo praeinami, taciau gydytoja pastebejo, kad kontrastitnis skystis sunkiai jais judejo, reikejo didelio spaudimo.  Nuotraukos taip pat rode, kas vienas kiausintakis itin siauras. Gydytojos isvada buvo - po sios proceduros galite pastoti, nes gali buti, kad kiausintakiai buvo uzsikimse, jei nepavyks, po triju menesiu darysime laporoskopija. Taciau man jos neprireike. Pastojau is karto. Ir manau, kad jei kada teks dar bandyti, ir vel turetu pavykti, nes butent posios proceduros iskart viskas issisprende.

Tad mano nuosirdus siulymas - pusmeti nepavyko, pabandykite su ovuliacijos skatinimo vaistais trejeta menesiu, jei nepavyks - ryzkites kiausintakiu praeinamumo testui, ir laiko sutaupysite ir neieskosite bedu kuriu nera.
Sekmes visos begalines!

Sveikuciai,
siandien prisijungiau prie jusu diskusiju.
Nes jau metukai jei savo stebuklelio nesulaukiam .. buvau pries men VK daktare apziurejo mane ir pasake, kad esi sveikutele .. reikia istirti vera bei padaryti man gimdos nuotrauka ...
siandien prasidejo menesines (pati blogiausia diena pasaulyje) .. pradejau galvoti apie gimdos nuotrauka .. pradejau skaityti diskusijas sia tema... pasirodo nei naudos dideles, tik daug skausmo .. bevaziuojant namo ilgai svarsciau, ka daryti .. dabar sedziu ir skaitau jusu laimingas istorijas thumbup.gif nestuke.gif bei Stranger pasipasakojima apie kiausintakiu praeinamuma bei pagalba po sios proceduros ... g.gif susimasciau ... bei tavo pagalba... tikrai jau si men ja atliksiu, wink.gif labai tau dekoju uz palaikyma wink.gif 4u.gif ir lauksiu savo stebuklelio! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(bavtav @ 2009 09 19, 23:16)
Nezinau, kas paskatino parasyti... Ir parasyti butent dabar. Tiesiog... ...

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip džiaugiuos už tave, už visas... wub.gif
Atsakyti
sveikutes mazziukes taip taupiau sia tema,man ji buvo kaip vakaro pasak skaiciau tik po kelias istorijas i diena,bet va ir pabaiga,keista bet net radau pazistamu cia labai artimu,ko nesitikejau smile.gif mes va aju nesulaukiam savo stebuklelio dagiau nei 2 metai,visada maniau,kad kalte yra manyje,nors esu buvusi pastojusi jaun,deja tai huvo mokyklos laikai,nutariau nutraukti,tada nebuvau tam pasiruosusi,ir tai nebuvo tas zmogus man skirtas.po to labai sgyvenau,laikui praejus susitaikiau,daugiau uzmirsau tai,ir po to sakiau,jei egalesiu tureti vaiku nebegyvensiu,neturiu prasmes,padareme vyri spermograma ir va sansu mazai iseitis kolkas ivf nzn bandysim kartoti,bet nzn esu tokia sujautrejusi,tokia pazluzusi,man to stebuklelio dabar taip reikia,bet kad ir kaip ebutu sunku mergaites diebulis duoda kanvcoas tik tiems kurie jas gali pereiti,tad kecianciems dangus smile.gif vis nenustoju tiketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 11 22, 02:53)
sveikutes mazziukes taip taupiau sia tema,man ji buvo kaip vakaro pasak skaiciau tik po kelias istorijas i diena,bet va ir pabaiga,keista bet net radau pazistamu cia labai artimu,ko nesitikejau smile.gif mes va aju nesulaukiam savo stebuklelio dagiau nei 2 metai,visada maniau,kad kalte yra manyje,nors esu buvusi pastojusi jaun,deja tai huvo mokyklos laikai,nutariau nutraukti,tada nebuvau tam pasiruosusi,ir tai nebuvo tas zmogus man skirtas.po to labai sgyvenau,laikui praejus susitaikiau,daugiau uzmirsau tai,ir po to sakiau,jei egalesiu tureti vaiku nebegyvensiu,neturiu prasmes,padareme vyri spermograma ir va sansu mazai iseitis kolkas ivf nzn bandysim kartoti,bet nzn esu tokia sujautrejusi,tokia pazluzusi,man to stebuklelio dabar taip reikia,bet kad ir kaip ebutu sunku mergaites diebulis duoda kanvcoas tik tiems kurie jas gali pereiti,tad kecianciems dangus smile.gif vis nenustoju tiketi ax.gif

svarbiausia neprart tikejomo ir veikti, jau nekarta rasiau, tikrai paviks, kuo daugiau uzkrauk save , kad maziau galvuoti apie vaikeli, kazkada pati ta praejau, ir laukem 6 metus, ir buvo visokiu minciu...
Atsakyti
sveikos merginos, kaip smagu skaityti šias istorijas. Mes dar gana neseniai bandome susilaukti vaikelio. Pasisėmiau iš jūsų visų drąsos ir patarimų. Tikiuosi, kad jau greitai ir aš galėsiu parašyti savo stebuklingą istoriją.
Visoms dideliausios sėkmės
Atsakyti
Sveikos mergaites,
cia esu naujoke, todel kiekvienos isgyvenimus skaitau su dideliu susidomejimu. Noriu suzinoti ar yra tokiu, kurioms IUI pavyko is pirmo karto nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ErikaMasil @ 2009 11 24, 18:26)
Sveikos mergaites,
cia esu naujoke, todel kiekvienos isgyvenimus skaitau su dideliu susidomejimu. Noriu suzinoti ar yra tokiu, kurioms IUI pavyko is pirmo karto nestuke.gif ?

yra yra ir tikrai ne vienas! ateik i IUI temute pasiskaityk, pasiziurek statistika! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.. skaiciau jusu istorijas ir prisimenu savaja... mes savo leliuko laukem 5 metus... susituokiau ir iskarto svajojau apie vaikeli. praejus pusmeciui,jau pradejau kazka itarineti,kad negerai,kodel negaliu pastoti... juk jau iki vestuviu nesisaugojau-ir nieko. nuejau pas gine-viskas gerai.. vyro tyrimas-prastas. turejau buti stipri,nes vyras paluzo. jis kaltino save,ikalbinejo ji palikti,skirtis.. negalejau,nes labai mylejau.. nutarem kovoti toliau. vaziavom i vilniu pas androloga.. ir ten vyra tyrusi daktare pasiule vaziuoti pas ja i kauna. stimuliavo 5 men,bet jokio rezultato... dariau testa per men kelis kartus vis laukdama teigiamo rezultato. nieko. nusivyliau,verkiau naktimis... nenorejau niekur eiti,pamatydavau vaikuti ir apsipildavau asarom... dabar jau verkiau kartu su vyru...-nutarem isivaikinti. jau turim mergaite.... kaip bemyleciau ja,labai norejau pati pajusti ka reiskia isnesioti, gimdyti. radom adresa,kreipemes pas daktare usoniene-daug kainavo ir nervu ir asaru ir zinoma pinigeliu-taciau is pirmo karto pavyko pastoti. ir nepatikesit..... kai mergaitei suejo 8 men,pasijutau blogai... juokaudama vyro paprasiau nupirkti testa ir ka-as laukiuosi.... nestuke.gif pasimeciau,negalejau patiketi-dar karta dariausi-teigiamas.. dabar esu 3 graziu ir sveiku vaikuciu mama. patariu mergaites-bukit stiprios ir niekada nepaluzkit. tikekit ir labai labai norekit...kovokit pacios,ieskokit iseities.dideles sekmes
Atsakyti
samanta puiki tavo istorija teikianti vilciu,nes pas mus problemele irgi su vyru,ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 11 26, 00:03)
samanta puiki tavo istorija teikianti vilciu,nes pas mus problemele irgi su vyru,ziuresim kaip cia bus smile.gif

nenuleiskit ranku...pati daktare sake-iseitis visada yra,nebent moteris neturi gimdos...taip kad jums stiprybes ieskant priezasties-kodel... ir atrasti savo idealiausia varianta...
Atsakyti