Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Nezinau, kas paskatino parasyti... Ir parasyti butent dabar. Tiesiog... Tikrai labai gerai suprantu - isties suprantu - tas, kurios beviltiskai megindamos pastoti jau pamazu netenka vilties ir liaujasi tikejusios stebuklu. Dar pries metus skaitydama tokia istorija, kuria pati pasakoju dabar, buciau tik eilini karta suirzusi ir atsainiai mestelejusi: "Taip, taip, stebuklu buna, bet visada kazkodel kitur, kazkam kitam - tik ne man..." Dar pries metus, vyrui uzsiminus, jog esam pakviesti i geru draugu naujagimes krikstynas, stengdamasi uzmaskuoti eilini karta sukilusi beribi skausma siurksciai atreziau: "Ko ten eiti? Tam, kad eilini karta pasiklausyciau "na, ir jums jau butu laikas...", ar (is tu, kas zinojo apie musu problemas) "et, nepergyvenkit, mano drauges pusseseres klasioke irgi 12 metu negalejo pastoti..." Vimde nuo tokiu fraziu... 7 metai tikejimusi ir nusivylimu, simtai ir vel neigiamu nestumo testu, desimtis kartu kone jauciami nestumo pozymiai uzaugino tarytum siena, atsiaurumo kauke, kuria uzsidedavau vos kalbai pakrypus vaiku link... Atleiskit uz galbut per ilga izanga... Jau 5 su puse menesio, kaip po mano sirdimi plaka maza sirdele. Rasau, o asaros rieda skruostais... Dziaugsmo asaros... Nes iki siol negaliu patiketi, jog stebuklas - STEBUKLAS - ivyko. Jei ne po truputi ryskejantis pilvukas, kuriame jau pora savaiciu jauciu spurdancia gyvybe, jei ne kas menesi is gydytojo gaunamas patvirtinimas, jog viskas kuo geriausiai, manyciau sapnuojanti. Nors ka ten - net tai sunkiai leidzia patiketi, jog ir mano svajonei, mano paciam didziausiam troskimui pagaliau buvo lemta issipildyti. Nezinau, ar gerai elgiuosi nenutyledama ir fakto, kad tai - antrasis nestumas. Pirmasis savaime nutruko menesi pries uzsimezgant siai gyvybei. Ne tam si tema, kad pasakociau apie savo busena tada, vasari, kai pastojau po 7-eriu metu nepaaiskinamo nevaisingumo, o nestumas eme ir nutruko... Tenorejau papasakoti savo istorija tokioms kaip as, kuriu viskas galbut dar laukia ateityje... Galbut ir jus praejus metams braukdamos dziaugsmo asara pasakosite savasias istorijas... Galbut ir pas jus, kaip banaliai tai beskambetu, laime ateis tada, kai jus maziausiai apie ja galvosite, maziausiai jos tikesites... Kai visai nustosite tiketi... Sekmes jums. Ir tvirtybes. Stebuklu buna. Ne kazkur TEN. Cia. Pas mus.
Atsakyti
Sveikos, merginos
Mes su vyru kartu jau 12 metu. Keturis metus gydziau nevaisinguma. Gydziau... Gydytoja is Nevaisingumo klinikos Klaipedoje, sake, STEBUKLAS!!! Realiai jus sveika, bet kazkodel nepastojate... Ovulaicija vyko, kiausinelis brendo, pratekamumas kiausintaliu idealus.... Clostylbegyt`ai, Gonal`iai, inseminacijos ir tt.... Visko buvo... bet rezultatu NULIS... o nusivylimo kiek... Asarodavau darbe, masinoj .... Vyras guode sakydamas, kad net Valdas Adamkus be vaiku, ir jis neatrodo nelaimingas... unsure.gif
Vaistai pora kartu uzaugino cistas, jas teko po keleta menesiu gydyti... Laporoskopija dariausi, pasirodo be reikalo, buvau sveika blush2.gif Zodziu... liudna..
Tada emiau dometis liaudies medicina, ir visokiais kitais keistais gydymo metodais. Ir zinot ka, PADEJO! Kuris budas padare stebukla pasakyti negaliu, nes kaip minejau ju buvo ne vienas, bet rezultatas - pilvelyje nestuke.gif wub.gif Jau 8 menuo 4u.gif
Jei kam idomu, ir galbut pades, mielai isvardinsiu viska, ka naudojau pati:
***Buvau pas zolininke JADVYGA BALVOCIUTE, nepamenu miestelio, bet Zemaitijoje. Ji man parinko zoleliu visokiu, bet ne jos man padejo mirksiukas.gif O arbata skani. Daug pas ja zmonu is visos LT vaziuoja, daug kam ji padeda, isgydo.
***Teko pabuti ir VARNIUOSE, pas REGINA. REGINA - kaip rengenas, mate visas mano organizmo bedas apie kurias kalbejo gydytojai. Tik ji neturi galiu gydyti, ji diagnozuoja ir pasako kaip tas bedas galima salinti. Ji man itare endometrioze, liepe operuotis. Beje, ji tiksliai meta kortas, taip apie ja atsiliepia, pas ja jau buve. As pati nesiburiau smile.gif pabijojau tos tiesos mirksiukas.gif
REGINA - VARNIAI 860540124
Jos telefonas ijungtas tik viena karta per menesi, paskutine menesio diena, tik tadien vyksta registracija. Skambinti ryte, nes veliau jau nebebuna vietu.
***Gydomuju galiu turi ir ALGIMANTAS KLAIPEDOJE. Jis - kaip ekstrasensas, bet nenori, kad ji taip vadintu, nes jis save kazkaip kitaip vadina smile.gif nebepamenu. Liuks zmogus! Jis taip pat mato tavo ligas ir geba jas gydyti. ALGIMANTAS patvirtino REGINOS teorija, kad man endomitrioze. Ir emesi jos gydyti, ir kas smagiausia pagyde. Vienas seansas 40 lt.
ALGIMANTAS - KLAIPEDA, Taikos pr, 868510437
***Ir dar viena maloni moteris SIAULIUOSE - VARANAVICIENE TERESE. Ji taip pat padeda pasveikti, tik jai labai svarbu ar zmogus tikintis. TERESE gydo malda. Ji mato zmogu skersai, man toooookiu dalyku pripasakojo, kad net vyras visu detaliu nezinojo..... Praeiti mano mate, ne is delno, bet is akiu turbut smile.gif Ir apie vyra pasakojo, jis sake, kad tiesa sake.
TERESE VARANAVICIENE - SIAULIAI, Pitniskio gatve 3 -7 ,868443963.
Mokestis uz jos pagalba - pinigine auka jos pacios statytai koplytelei.

Tai va, mielos merginos, kuo galejau tuo padejau ax.gif Man kazkuris is tu zmoniu tikrai padejo!!! Bet kuris????? Net pati siandien nezinau... Gerbiu juos visus.
Lapkricio pradzioje susilaiksim leliuko thumbup.gif Tai geriausia, kas galejo nutikti mudviem drinks_cheers.gif
Linkiu ir jum surasti savaji gydytoja smile.gif O jis tikrai yra!!!! O kur jis??? Zinote tik jus pacios, jusu intuicija mirksiukas.gif Nenuleiskite ranku!
Buna STEBUKLU gyvenime smile.gif
Na, o jei kam neaisku ka cia pripaisciau, rasau savo telefono numeriuka, gal ko paklausti noresite smile.gif Nesidrovekite, jei labai nori, tai reikia!!!
RITA 8-653-24963 Palanga

Atsakyti
Laba vakareli,
karts nuo karto uzeinu cia pasiskaitineti, pasikrauti teigiamu emociju ir vel atnaujinti vilti.
Nepastojimo laikas - 4 metai. Bedu pas mane kaip ir nera, esu sveika, tik va hormonas PRL per aukstas. Vartoju vaistukus. Lankiausi VK, stimuliavom, sprogdinau, taciau nesekmingai. Toliau seke laparoskopija. Viskas gerai, esu sveika. Eilini karta darau kraujo tyrimus del PRL, jis vis ties virsutine leidziama riba. Supykau ir padvigubinau vaistu doze be gydytojo palaiminimo. Ir ka jus manot - as pastojau!!! Taciau dziaugiausi tik viena diena. Prasidejo kraujavimas, HCG tai krenta, tai kyla. Pasiskaiciau SM is mergaiciu patirties - negimdinio nestumo pozymiai. Pas gyd po keleto dienu. Ziuresim, ka gyd pamatys ir pasakys. Esu nusiteikusi operacijai. O po to bandysim vel. Nezinau kas padejo pastot, laparoskopija,padidinta vaistu doze ar tiesiog atejo tam laikas.
Gaila, kad mano istorija su liudna pabaiga, taciau bent jau zinau, kad galiu naturaliai pastot. Dabar jau tikiu, kad bus ir kitas kartas. Sekmes visoms planuojancioms, kantrybes, jei tai nepasiseka is karto. O toms, kam pasiseke - sekmes auginant savo stebuklus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 09 30, 15:08)
apie ta moteri is varniu tai seniai girdejau bet niekada nebandziau skambinti tai skambinau siandien ryte 8 val.tai jau nebebuvo vietu doh.gif ,sako skambinasi jai jau nuo 5-6 val.

Aš esu buvusi prieš metus kažkur, tai manau tikrai neverta važiuoti schmoll.gif Visiškai vėjus skiedė ir tiek, nei ligas pasakė, nei dar kažką, tik pasijuokiau kokių nesąmonių priskiedė, tik vaidina labai jau tokia mistinę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasioji @ 2009 09 20, 22:52)
Sveikos, merginos
....

Man iskilo klausimas. Rasei, kad daryta laparaskopija, bet veltui, diagnoze Sveika. O paskui net du ekstrasensai itaria endometrioze ir vienas is ju net pagydo ja. Kaip cia taip idomiai? Pirmiausia endometrioze diagnozuojama ar ji yra ar ne laparaskopijos budu, tai visgi ji butu parodziu sita liga, o antra kaip zinoti kad ja isgyde? atsiprasau, kad kabinejuos, bet... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 09 30, 16:08)
apie ta moteri is varniu tai seniai girdejau bet niekada nebandziau skambinti tai skambinau siandien ryte 8 val.tai jau nebebuvo vietu doh.gif ,sako skambinasi jai jau nuo 5-6 val.

g.gif joooo..
Reginai priskambinti sunku. As supykusi nuvaziavau i vieta. Varniu parduotuvelej nurede kur jos namas smile.gif Bet buvo sekmadienis ir Reginos tame name neradome. Gatvej sutiktas praeivis paaiskino, kad Regina turi du namus smile.gif Vienuose dirba, kituose gyvena. Bandymas patekti i jos gyvenamaji nama baigesi dideliu Reginos pykcio protrukiu ir mano isvijimu is kiemo ax.gif
Sekmadieniais Regina nedirba, ji - katalike, tikinti.
smile.gif

Sekamdieniais nevaziuokit pas ja.

Papildyta:
QUOTE(Nendrė @ 2009 10 01, 23:16)
Man iskilo klausimas. Rasei, kad daryta laparaskopija, bet veltui, diagnoze Sveika. O paskui net du ekstrasensai itaria endometrioze ir vienas is ju net pagydo ja. Kaip cia taip idomiai? Pirmiausia endometrioze diagnozuojama ar ji yra ar ne laparaskopijos budu, tai visgi ji butu parodziu sita liga, o antra kaip zinoti kad ja isgyde? atsiprasau, kad kabinejuos, bet...  4u.gif

Viskas ok smile.gif
Eiles tvarka buvo tokia:
Regina ir Algimantas itaria endemetrioze smile.gif
Abejoju jais, bet patikiu. Pradedu gydyma smile.gif Juk ekstrasenso gydymas - be kontaktis, neskauda biggrin.gif Galiausiai jis pasako ESI SVEIKA rolleyes.gif
Nebezinau ka ir daryti??.... Gydytoja siulo operuotis ir paziureti, gal nevaisingumo priezastis - endemetrioze?.... Pagalvojusi as sutinku smile.gif
Po operacijos man gydytojas kristanavicius sako: Kodel ryzotes operacijai, jei net maziausiu uzuominu nematau, kad ta liga galetu pas jus buti??? g.gif
Atsakyti neisdrysau.... Juk daktarai mistiniais dalykais netiki... smile.gif Tai kam juos ir erzinti biggrin.gif Svarbu, kad rezultatas LIUKS
Atsakyti
QUOTE(Nedrasioji @ 2009 09 20, 23:52)
Sveikos, merginos
Mes su vyru kartu jau 12 metu. Keturis metus gydziau nevaisinguma. Gydziau... Gydytoja is Nevaisingumo klinikos Klaipedoje, sake, STEBUKLAS!!! Realiai jus sveika, bet kazkodel nepastojate... Ovulaicija vyko, kiausinelis brendo, pratekamumas kiausintaliu idealus....  Clostylbegyt`ai, Gonal`iai, inseminacijos ir tt.... Visko buvo... bet rezultatu NULIS... o nusivylimo kiek... Asarodavau darbe, masinoj .... Vyras guode sakydamas, kad net Valdas Adamkus be vaiku, ir jis neatrodo nelaimingas...  unsure.gif
Vaistai pora kartu uzaugino cistas, jas teko po keleta menesiu gydyti... Laporoskopija dariausi, pasirodo be reikalo, buvau sveika  blush2.gif            Zodziu... liudna..
Tada emiau dometis liaudies medicina, ir visokiais kitais keistais gydymo metodais. Ir zinot ka, PADEJO! Kuris budas padare stebukla pasakyti negaliu, nes kaip minejau ju buvo ne vienas, bet rezultatas - pilvelyje  nestuke.gif  wub.gif  Jau 8 menuo  4u.gif
Jei kam idomu, ir galbut pades, mielai isvardinsiu viska, ka naudojau pati:
***Buvau pas zolininke JADVYGA BALVOCIUTE, nepamenu miestelio, bet Zemaitijoje. Ji man parinko zoleliu visokiu, bet ne jos man padejo  mirksiukas.gif  O arbata skani. Daug pas ja zmonu is visos LT vaziuoja, daug kam ji padeda, isgydo.
***Teko pabuti ir VARNIUOSE, pas REGINA. REGINA - kaip rengenas, mate visas mano organizmo bedas apie kurias kalbejo gydytojai. Tik ji neturi galiu gydyti, ji diagnozuoja ir pasako kaip tas bedas galima salinti. Ji man itare endometrioze, liepe operuotis. Beje, ji tiksliai meta kortas, taip apie ja atsiliepia, pas ja jau buve. As pati nesiburiau  smile.gif pabijojau tos tiesos  mirksiukas.gif
REGINA - VARNIAI 860540124
Jos telefonas ijungtas tik viena karta per menesi, paskutine menesio diena, tik tadien vyksta registracija. Skambinti ryte, nes veliau jau nebebuna vietu.
***Gydomuju galiu turi ir ALGIMANTAS KLAIPEDOJE. Jis - kaip ekstrasensas, bet nenori, kad ji taip vadintu, nes jis save kazkaip kitaip vadina  smile.gif  nebepamenu. Liuks zmogus! Jis taip pat mato tavo ligas ir geba jas gydyti. ALGIMANTAS patvirtino REGINOS teorija, kad man endomitrioze. Ir emesi jos gydyti, ir kas smagiausia pagyde. Vienas seansas 40 lt.
ALGIMANTAS - KLAIPEDA, Taikos pr, 868510437
***Ir dar viena maloni moteris SIAULIUOSE - VARANAVICIENE TERESE. Ji taip pat padeda pasveikti, tik jai labai svarbu ar zmogus tikintis. TERESE gydo malda. Ji mato zmogu skersai, man toooookiu dalyku pripasakojo, kad net vyras visu detaliu nezinojo..... Praeiti mano mate, ne is delno, bet is akiu turbut  smile.gif Ir apie vyra pasakojo, jis sake, kad tiesa sake.
TERESE VARANAVICIENE - SIAULIAI, Pitniskio gatve 3 -7 ,868443963.
Mokestis uz jos pagalba - pinigine auka jos pacios statytai koplytelei.

Tai va, mielos merginos, kuo galejau tuo padejau  ax.gif  Man kazkuris is tu zmoniu tikrai padejo!!! Bet kuris????? Net pati siandien nezinau... Gerbiu juos visus.
Lapkricio pradzioje susilaiksim leliuko  thumbup.gif  Tai geriausia, kas galejo nutikti mudviem  drinks_cheers.gif 
Linkiu ir jum surasti savaji gydytoja  smile.gif  O jis tikrai yra!!!! O kur jis??? Zinote tik jus pacios, jusu intuicija  mirksiukas.gif Nenuleiskite ranku!
Buna STEBUKLU gyvenime  smile.gif 
Na, o jei kam neaisku ka cia pripaisciau, rasau savo telefono numeriuka, gal ko paklausti noresite  smile.gif  Nesidrovekite, jei labai nori, tai reikia!!!
RITA 8-653-24963 Palanga

Labas,

pirmiausia sveikinimai sulaukus pagaliau savo stebuklo 4u.gif thumbup.gif

Siaip as pati nelabai visokiais stebukladariais tikiu, bet kai ateina laikas, kai ir medicina nepadeda, pradedi kabintis visko lyg uz siaudo, nes manai, ka gal but tai vienintele iseitis...Mums taip pat nepavyksta susilaukti vaikelio, nors stazas dar ne toks didelis kaip pas jus, todel ir pradejau ieskoti kokiu nors netradiciniu budu..
Labiausiai mane sudomino ta paskutine moteriske Terese Varanaviciene, gal, kad pati esu tikinti, be to neuzsiima visokiais marazmais, buria uzburia...kazkda pazinojau viena tokia panasia moteri i ja, ir kazkada seniai ji man pasake, kad labai ilgai lauksi vaiku, tada aisku neemiau i galva, man ne tas rupejo, bet dabar....gal ir pradedu tiketi...
O jai kaip suprantu galima bet kada skambinti ir registruotis?

Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 09 18, 20:00)
Prie visko prisideda Dievo ranka. Be Jo žinios nenukrenta nei plaukas nuo galvos. Ir jo valia IUI ir kitos procedūros, kaip ir bet kas gyvenime, pavyksta arba ne.
Beje, ranką ant širdies padėjus galiu teigti, kad mes paskutiniu metu sau sakėme abu, kad jei ir neturėsim vaikų, tai ir bus tokia Jo valia.
Tiesiog, kas tuo netiki ir netikės niekada, o kas tiki, tam ir aiškinti to nereikia.

Ir štai -  mums Dievas stebuklą po širdele atsiuntė po 9 metų laukimo.
Po 6 IUI. (IUI kaip žinia yra natūralus pastojimas, pagerinama tik sperma, na ir moteris stimuliuojama, o viskas ten toliau įvyksta natūraliai taip kaip ir paprastai). Bet kokiu atveju, kad ir kokiu būdu pastojama tada, kai jau atrodo nėra vilties - štai tikras stebuklas, apie kurį čia mergaitės ir rašo.

Iš šio skyrelio visada sėmiausi stiprybės. O savo istoriją parašysiu, kai jau tikrai bus ramu, kad galiu suteikti viltiems kitiems.

Man regis kam yra kažkokių nusokaudų kilę - čia tikrai ne ta vieta, kur jas galima išlieti.

Čia visos ateina pasiskaityti gerų emocijų ir laimingų stebuklingų pabaigų  wub.gif

Siuo klausimu tau visiskai pritariu, as taip pat turiu savo nuomone, kad niekas be priezasties nevyksta, kad daugelis dalyku numatyti is anksto, ir kaip bus lemta taip ir bus.
Bet sutinku, kad cia ne vieta tam diskutuoti, cia visada smagu uzsukti paskaityti laimingu istoriju, jos ikvepia eiti i prieki..

Atsakyti
Sveikutės. Noriu papasakot savo, gal ne tokią įspūdingą, istoriją. Aš ilgai negalėjau pastoti. Pirmą kartą ištekėjau būdama vos dvidešimties, gyvenom trejus metus, bet...nieko. Išsiskyrėme (ne vien dėl to, kad negalėjau pastot, buvo ir kitų priežasčių). Po to turėjau dar santykių, draugysčių, bet irgi nieko. Prieš metus ištekėjau, vyras labai nori vaikų, o aš jau buvau bevei praradusi viltį, bet vis vien tikėjau ir nusprendžiau eiti tirtis. Pagrindinė mano problema- nereguliarios mėnesinės nuo pat jų pradžios, senoji mano daktarė sakydavo- Pagimdysi, tada susireguliuos blink.gif . Pakeičiau daktarę, ji mane apžiūrėjo, nusiuntė tirtis skydliaukės, kiaušidžių echo darytis... Taigi ateinu darytis echo, o daktarė man ir sako- vaikeli, kokių tu mėnesinių nori, tu juk nestuke.gif . Va taip, net daktarė nepamatė, nors buvo jau šešios sav., o kai atėjau pas ją su nuotraukyte, ji labai nustebo, sakė, kad dar tokių dalykų neteko jai matyti, kad dėl tokių ligų retai moterys pastoja, bet aš tikiu, tikėjau ir tikėsiu stebuklais, nes mano lelius, tai tik dar vienas įrodymas, kad stebuklų yra. Dabar man 28 metai ir aš laukiu savo pirmagymio.
Linkiu kiekvienai moteriai, kuri trokšta vaikučio, tikėti ir tai būtinai įvyks.
Atsakyti
labutis, kazkada ir as skaitinejau siuos skyrelius, sekmingas pastojimo istorijas, kad pasisemciau vilties ir tikejimo smile.gif Nors ir turejau dukrele (kuria pagimdziau gan jauna), bet norejau dar vieno vaikelio, tada man jau buvo 27-eri. Ciklas nereguliarus visa gyvenima, taciau nemaniau, kad susidursiu su tokiais sunkumais pastojant.
Pradzia buvo tokia, jog kaip ir visos, metus stengiausi pastoti naturaliai, taciau rezultatu nebuvo. Nejuokais issigandau, kad daugiau vaiku nebeturesiu, taciau nutariau padaryti viska, kas tik imanoma, kad ir vel tapciau nestuke.gif. Pirmieji zygiai prasidejo pas paprasta poliklinikos ginekologe, kuri po triju menesiu stebejimo nusiunte i klinikas, ten ir pradejau gerti clostilbegyt ir ateidavau pasidaryti echoskopiju, stebejom kaip auga folikulai, taciau rezultatai nebuvo labai geri, folikulai neuzaugdavo reikiamo dydzio. Gydytoja tikino, kad tokius ciklus reikia daryti bent jau sesis, o tada ziuresim toliau. Taciau man pritruko kantrybes nuolat taikytis prie daktares darbo laiko, vis atsiprasineti is darbo, kad pasidaryti echoskopijas, o cistu kiausidese vis daugejo, pradejom itarineti policistines kiausides, nors hormonu tyrimai buvo pakankamai normalus.
Tada nuejau i klinika "motina ir vaikas". Ten nauji hormonu tyrimai, detalios kiausidziu apziuros echoskopu, kiausintakiu praeinamumo tyrimas, zodziu net vyra nusitempiau pasitikrinti spermos kokybes. Gydziausi clostilbegytu, pregnyliu ir dar nuolat geriau metformina, taciau rezultatu jokiu, kiausides pilnos cistu... Gydytoja nusprende siusti pasidaryti laparoskopija, taciau tam reikejo numesti nors truputi svorio ir buti nesistimuliavus nors tris menesius (taip pasake gydytojas, pas kuri dariausi laparoskopija), Na ir pagaliau atejo ruduo ir laparoskopijos data. Labai jos laukiau, bet ir bijojau, tikejausi, kad ji ir bus paskutinis gydymo budas. Aisku diagnoze pasitvirtino- man policistines kiausides, del ko nevyksta pilnaverte ovuliacija. Cistas labai stipriai pridegino ir patare kuo greiciau stengtis pastoti. ir ka jus manot, nesulaukiau, net menesiniu pirmu po operacijos ir man viena ryta beprotiskai pradejo skaudeti krutis, negalejau leist sau galvoti, kad laukiuosi, nes tik 10 dienu po operacijos. Taciau nusipirkau testa, jis rode dvi juosteles, nors antra buvo labai neryski, o po keliu dienu dar ir supykino, tada ir patikejau, kad nestuke.gif . Ka cia ir rasyt koks dziaugsmas buvo...
Taip praejo beveik trys metai laukimo kol mane aplanke gandrai, ir sia vasara gime sunelis...

Sakiau butinai parasysiu savo istorija, gydyma, kad kitos merginos nenuleistu ranku, kad ir kiek truks kudikelio laukimas, visos kancios ir pinigai verti to stebuklo, kaip kazkur skaiciau "ir gamtai kartais reikia padeti", stiprybes ir sekmes visoms nesulaukiancioms savo stebuklelio... Beje nesiruosiu saugotis, o gal Dievulis dar atsius viena stebukla...as jam labai dekoju...apima graudulys pagalvojus...stiprybes Jums smile.gif
Atsakyti
Skaitau sias puikias istorijas.Ir atvirai galiu prisipazinti pavydziu jums.Ir as noreciau kada nors pasidziaugti, savo puikia istorija.Gal esu nekantri, kal per mazai laukiu tuo stebuklo, bet laukiu ir negaliu su laukti.Su vyru santuokoje pragyvenome 5 metus.As per visa ta laika labai norejau vaikelio vyras ne.Nenorejo ne delto, kad nemyli vaiku, nezinau net kaip ivardinti priezasti, materialine puse normali, vaikus mylime tiek as tiek jis.Bet jis vis sakydavo per anksti ir as tyliai su tuos sugyvenau ir pripratau prie tos minties, kad mums tikrai dar anksti.Visi draugai jau turi vaikus, ir vis kartooja, kad ir mums jau laikas.O man net geda pasakyti, kad as labai noriu ir laukiu, bet vyras nenori, visa laika tylejau nuleidus galva.
Ir viena karta atejo tas laikas kai ne tik as norejau tuo vaikelio, bet ir vyras labai panorejo.Galvojom, kad cia bus kaip filmuose, po vienos nuostabios nakties tapsiu nescia ir po 9 men. turesim kudiki.
Deja taip turbut buna tik filmuose, na mano drauge pasakojo, kad pastojo po pirmo bandymo.
O as laukiu ir nesulaukiu savo vaikelio,kiek asaru pralejau ir dar su vyru santykiai paslyjo nezinau kas laukia ateityje.Sunku, bet labai labai noriu vaikelio.
Bet as tikiu kad kada nors parasysiu cia sitos istorijos grazia pabaiga.....
Atsakyti
labas crazy mama, mano istorija panasi, tik veikejai skirtingi. pirmo vaikelio susilaukiau kai man tebuvo vos 18. Buvo labai neramu, net neisivaizdavau kaip toliau gyvensiu, nei darbo , nei pajamu, nei ateities. Kaip apie tai pranesiau draugui, jis nusisypsojo ir tepasake, puiku, kada tapsi mano zmona biggrin.gif .mes atsokome vestuves,ir susilaukeme dukreles.nuo tos dienos kaip pagimdziau pradejau vartoti kontraceptines, nes mintys apie pastojima mane gasdino schmoll.gif . Mano angelelui dabar seseri, o mano vyras alpsta kaip nori antro leliaus, deja as vis priesinausi, sakiau dar ne, dar palaukiam g.gif ir kaip viena diena, ziuredamas televizoriu vyras man pasake, gal isivaikinam mazyli, as supratau kad perlenkiau lazda.jau metai nebegeriu kontraceptiniu, nesisaugom, bet ivykiu neskubinam : tongue.gif mane labai zavi,toks didelis jo noras antra karta tapti teciu, tik dabar tyliai pagalvoju, kad mano noras tapti mama yra ne ka mazesnis nei jo
Atsakyti
QUOTE(Crazy mama @ 2009 10 14, 13:26)
Skaitau sias puikias istorijas.Ir atvirai galiu prisipazinti pavydziu jums.Ir as noreciau kada nors pasidziaugti, savo puikia istorija.Gal esu nekantri, kal per mazai laukiu tuo stebuklo, bet laukiu ir negaliu su laukti.Su vyru santuokoje pragyvenome 5 metus.As per visa ta laika labai norejau vaikelio vyras ne.Nenorejo ne delto, kad nemyli vaiku, nezinau net kaip ivardinti priezasti, materialine puse normali, vaikus mylime tiek as tiek jis.Bet jis vis sakydavo per anksti ir as tyliai su tuos sugyvenau ir pripratau prie tos minties, kad mums tikrai dar anksti.Visi draugai jau turi vaikus, ir vis kartooja, kad ir mums jau laikas.O man net geda pasakyti, kad as labai noriu ir laukiu, bet vyras nenori, visa laika tylejau nuleidus galva.
Ir viena karta atejo tas laikas kai ne tik as norejau tuo vaikelio, bet ir vyras labai panorejo.Galvojom, kad cia bus kaip filmuose, po vienos nuostabios nakties tapsiu nescia ir po 9 men. turesim kudiki.
Deja taip turbut buna tik filmuose, na mano drauge pasakojo, kad pastojo po pirmo bandymo.
O as laukiu ir nesulaukiu savo vaikelio,kiek asaru pralejau ir dar su vyru santykiai paslyjo nezinau kas laukia ateityje.Sunku, bet labai labai noriu vaikelio.
Bet as tikiu kad kada nors parasysiu cia sitos istorijos grazia pabaiga.....

Sveikute Crazy mama,

Labai suprantu tave, zinau kaip jautiesi, nes as esu tokioje pat situacijoje. As su savo draugu 14metu kartu, anksciau jis labai norejo leliuko, bet as maniau kad esu per jauna ir sakiau kad dar anksti, o kai as norejau tada jam jau praejo noras tureti mazyli. Daug pykciu buvo ir skyremes ne viena karta del sios prob., dabar jau nori bet deja kazkaip nesigauna sad.gif o ir menstruaciju ciklas jau isireguliavo sad.gif
Drauges jau planuoja antrus vaikus, o as dar neturiu nei vieno sad.gif
Ir as dar nepraradau vilties , kad susilauksim smile.gif
Kantrybes Crazy mama
Atsakyti