kadangi sena tema uzdaryta, o naujos kazkodel neatsirado, nusprendziau imtis iniciatyvos. Man si temele buvo ikvepimo saltinis liudniausiomis akimirkomis belaukiant savo stebukliuko. Skaitydavau ir skaitydavau kitu istorijas, kai jau nebetikejau, kai suabejodavau, kai paluzdavau ir vis svajojau kad viena diena parasysiu ir as. Pasizadejau kad butinai butinai parasysiu, kad mano istorija suteiktu kam nors vilties.
Mano istorija nera is tokiu, kur po begaliniai ilgo kankinamo laukimo nebetikejimo ir nevilties metu pagaliau ivyksta stebuklas. Man pasiseke, laukiau TIK 8 menesius. Bet kadangi zinau kiek yra moteru, kurios turi panasiu problemu kaip as ir delsia kreiptis pagalbos, todel nusprendziau papasakoti savo istorija, gal kam nors tai pades greiciau kraiptis ten kur reikia.
Taigi, menesinemis susirgau budama 13 metu, antra karta susirgau po gero pusmecio, na ir toliau taip pat tesesi, tai reciau tai daznaiu, bet niekada neturejau to vadinamo normalaus reguliaraus ciklo. Na tada zinoma apie vaikucius negalvojau, buvau jauna. Pagaliau sulaukusi beveik 30 m. sutikau savo zmogu, po poros metu pradejome galvoti apie vaikucius. Zinoma is pirmo karto nepavyko, bet kad ir menesines vis kazkur klaidziojo. Na, kadangi is prigimties esu nekantri, o ir tas mano ciklas toks, ajuciau kad kazkas ne taip, pradejau ieskoti informacijos, dar kelis menesius pabandeme, o turint nereguliaru cikla taip sunku laukti...juk jau jau atrodo viskas, menesines veluoja...o testas negailestingai rodo ta viena juostele...ivedus google "nevaisingumas", radau SM ir si foruma. Na zinoma pries tai dar buvau pas vadinama paprasta poliklinikos ginekologe

ta diena prisimenu kaip ypatinga..rugsejo 18....seksas buvo pagal grafika, bet tooooooks saldus, jau senai tokio nebuvo

O sitoj temoj noriu labai padekoti visoms visoms sio skyrelio mergytems, kurios mane palaikete, kartu skaiciavote augancios gleivines milimetrus, jaudinotes del folikulu dydzio, paguosdavote kai paluzdavau. Taip pat noriu padekoti savo nuostabiam gydytojui V.Klimui ir jo eksperimentams, na ir zinoma savo vyrui uz begaline kantrybe na ir ta seksa pagal grafika

Noriu palinketi visoms sekmes, nepasiduokit, nelikit vienos su savo skausmu, snekekites, ieskokit pagalbos ir jums butinai pasiseks !!!
uoj ir issipleciau gi as cia.....
Beje, gal kas nors galetu perkelti tema i virsu?? man atrodo butu naudinga, tik as nemoku....