Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(Aurimoska @ 2008 12 06, 00:51)
Na manau atejo laikas papasakoti ir savo stebuklinga istorija  ax.gif
Vaikelio laukiau septynerius metus, o sulaukiau pakeitusi... vyra  lotuliukas.gif
Istekejau 2000 metais, po metu pradejom planuotis pagausejima, deja, metai bego, o kudikelis neskubejo ateiti, prasidejo kryziaus keliai..
Jau buvau dasikasus par visas gimdos nuotraukas ir laparoskopijas iki isvadu kad viskas idealu ir neaisku, kokios priezastys lemia nevaisinguma, kai galu gale del labai rimtu priezasciu (kitu) isiro ta mano nelaiminga pirmoji santuoka..
Kai susipazinau su MB, iskarto papasakojau kad su pagausejimais paprasta nebus. Po metu nutarem pradeti mano zygius is naujo - ir vel - neaiskios priezastys, gydytojo komentaras - jei nezinociau kiek laiko laukiat - siulyciau bandyti naturaliai..
Ir cia isikiso MB, kuris pasake nebelaukim ir nebeieskokim.
Tada Clostyllergit 5 d po 1, hyperstimuliacija, per didelis kiausinelis desinej pusej.
Antra cikla Clostylbergit 5d po 0,5, nedastimuliuota, tada 3 pregnyl ir 1 ovuliacija skatinanciu, nebepamenu pavadinimo, IUI sekminga is pat pirmo karto.
Saulius gime 5,050 kg, cezarinukas.
Mes jau turim du dantukus o as vis dar negaliu patiketi kad man pasiseke   wub.gif
Beje 2007 rugpjuti buvau sudalyvavusi IUI mergaiciu meete ir gavau balioneli dovanu, o Sauliukas jau buvo pakeliuj  smile.gif  4u.gif

Tai va dabar galvoju kaip cia dabar taip pat sekmingai susiorganizavus ir antra  biggrin.gif
reiks jauciu luktereti dar pusmeti, trukt uz vadziu ir val is pradziu  lotuliukas.gif

Dziaugiuosi, kad viskas gerai 4u.gif visai neseniai taves su pachira pasigedome wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 06 gruodžio 2008 - 11:47
Kaip jums sekasi, mergaites??
As va vel moraliskai ruosiuosi apsistoti nesulaukianciu skyrelyje, vel visokiems tyrimams tyrimeliams, gleivines milimetreliams, folikuliuku skaiciavimams ir tt..
blush2.gif
gydytojai dave zinoti, kad susitikti mums dar tikrai teks, jei reiks brolio ar seses ax.gif
Atsakyti
Aurimoska, nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif

Is tiesu mes taves pasigedome SM'e 4u.gif

Imk 4u.gif 4u.gif cia tau ir Sauliukui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 06 gruodžio 2008 - 16:23
QUOTE(elijete @ 2008 09 18, 19:27)
Laukiam laimingu  :nestuke  istoriju  :D

Noriu pasidalinti savo istorija. Pora metu bandziau pastoti, taciau vis nesekmingai, viaksciojau pas ivairias gydytojas, leidausi vaistus, kurie skatino ovuliacija, nors nebuvo nustatyta, kad ji nevyktu, vaistai padedavo - ovuliacija ivykdavo ir gydytoja vis sakydavo, kad tokiu atveju galima net dvynuku susilaukti, taciau rezultatas visada budavo tas pats - atkeliaudavo "mano dienos".

Galiausiai po beveik 2 metu bandymu nuejau i Medicinos diagnostikos centra Grybo g, kur gydytoja Kudziene padare man kiausintakiu praeinamumo testa - nuostabi gydytoja, lenkiu galva - labai profesionali ir tikra - siulo tai kas geriausia organizmui, o ne kaip paprasciau ar lengviau - mane atkalbejo nuo narkozes ir viso tyrimo metu buvo nepaprastai svelni ir jautri, tad tyrimas tikrai nesukele man didelio diskomforto.

Kiausintakiai buvo praeinami, taciau gydytoja pastebejo, kad kontrastitnis skystis sunkiai jais judejo, reikejo didelio spaudimo. Nuotraukos taip pat rode, kas vienas kiausintakis itin siauras. Gydytojos isvada buvo - po sios proceduros galite pastoti, nes gali buti, kad kiausintakiai buvo uzsikimse, jei nepavyks, po triju menesiu darysime laporoskopija. Taciau man jos neprireike. Pastojau is karto. Ir manau, kad jei kada teks dar bandyti, ir vel turetu pavykti, nes butent posios proceduros iskart viskas issisprende.

Tad mano nuosirdus siulymas - pusmeti nepavyko, pabandykite su ovuliacijos skatinimo vaistais trejeta menesiu, jei nepavyks - ryzkites kiausintakiu praeinamumo testui, ir laiko sutaupysite ir neieskosite bedu kuriu nera.
Sekmes visos begalines!
Atsakyti
labas aš irgi noriu su jumis pasidžiaugti, 8 metus kaip jau susitokę, vaikus pradėjome planuoti prieš 5 metus, 2 metai vaikščiuojau privačiai pas gydytojus, buvo tik vienas nevietinis nėštumas, po to vėl ramybės būsena, 2,5 metai nieko, vėl gydytojai, nutarėme pailsėti nuo gydymu, nes nepadėjo nei vaistai (tiesa folikulės augo), nei inseminacijos, po pailsėjimo ruošėmes dirbtiniam apvaisinimui verysad.gif ir įvyko stiebuklas bigsmile.gif kartą per šią vasarą nepasirodė mėnesinės iš pradžių nutariau, kad vėluoja, nes tai būdavo jau ne pirmą kartą, kantriai palaukiau dar savaitę ir padariau tesą, nepatikėjau savo akims, dar vieną nusipirkau, vėl teigiamas, tada apsilankiau pas gydytoją tik tai kai jį man patvirtino ir padarė nuotrauka, pradėjau džiaugtis, kad pagaliau įvyko ilgai laquktas stebulkas, nežinau kas padėjo, pagal draugės nuomonę, kad padėjo, kad persikėleme į nuosavą (gyvenome su tėvais) namą ir pakeiteme lovą iš sienos į naują. drauge sakė, kad dar pažįsta porų kurios irgi negalėjusios pastuoti ir pakeitusios lovos pastodavo. dabar mano pilvukui jau 20 savaičių
Atsakyti
QUOTE(kzuzia @ 2008 12 12, 22:53)
labas aš irgi noriu su jumis pasidžiaugti, 8 metus kaip jau susitokę, vaikus pradėjome planuoti prieš 5 metus, 2 metai vaikščiuojau privačiai pas gydytojus, buvo tik vienas nevietinis nėštumas, po to vėl ramybės būsena, 2,5 metai nieko, vėl gydytojai, nutarėme pailsėti nuo gydymu, nes nepadėjo nei vaistai (tiesa folikulės augo), nei inseminacijos, po pailsėjimo ruošėmes dirbtiniam apvaisinimui verysad.gif  ir įvyko stiebuklas  bigsmile.gif  kartą per šią vasarą nepasirodė mėnesinės iš pradžių nutariau, kad vėluoja, nes tai būdavo jau ne pirmą kartą, kantriai palaukiau dar savaitę ir padariau tesą, nepatikėjau savo akims, dar vieną nusipirkau, vėl teigiamas, tada apsilankiau pas gydytoją tik tai kai jį man patvirtino ir padarė nuotrauka, pradėjau džiaugtis, kad pagaliau įvyko ilgai laquktas stebulkas, nežinau kas padėjo, pagal draugės nuomonę, kad padėjo, kad persikėleme į nuosavą (gyvenome su tėvais) namą ir pakeiteme lovą iš sienos į naują. drauge sakė, kad dar pažįsta porų kurios irgi negalėjusios pastuoti ir pakeitusios lovos pastodavo. dabar mano pilvukui jau 20 savaičių

Džiugu, jog pilvelyje karaliauja gyventojas (-a) 4u.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][quote=Lietuva,2008 11 01, 22:21]

Sveiki,

Esu cia pirma karta ir tik todel kad netekau vilciu susilaukti antrojo vaikelio, na o paskaicius, jog dar stebuklu tikrai buna, tai belieka pasidziaugti uz tuos laiminguosius 4u.gif
Atsakyti

Esu cia pirma karta ir tik todel kad netekau vilciu susilaukti antrojo vaikelio, na o paskaicius, jog dar stebuklu tikrai buna, tai belieka pasidziaugti uz tuos laiminguosius 4u.gif
[/quote]

Svarbiausia neprarasti vilties, aš pirmojo ir kol kas smile.gif tikiuosi nevienintelio laukiau 10 metų ir sulaukiau, o be to artėja Kalėdos - stebuklų metas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, kaip džiaugiuos dėl jūsų smile.gif Man net gerklėje ašaros užstrigo...
Rodos, jau nėr vilties, tuštuma... paskaitai čia... kiek mūsų daug. atgenu mintį, kad viskas bus gerai, bet taip sunku sunku.... jau 4-ti metai.... tos kančios, tos kovos, ieškojimo jėgų savy...
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 10 01, 06:37)
Sveikos, mergytes,

linkiu visom, tikiu, kad busimom mamytem jokiu budu nesikankinti, labai save myleti ir neuzsiimti jokia trikdancia veikla ... tuomet maziukui bus ramu ir jis ateis

kuo nuosirdziausiai linkiu To visom
P.S. gal zinote kaip istaisyti klaida pavadinime?

Age, nuostabus patarimas. Mes planuojam dar tik pora menesiu, tai dar negaliu skustis, kad jau cia nesekme..... BET tikejaus, kad bus kaip filmuose- uzteks vieno aistringo karto be apsaugos, atseit nuspresim, kad va dabar ir jau kita menesi nesulauksiu mmm. Ha, dabar jau suprantu koks tai kudikiskas naivumas, ypac kai labai lauki. Esu jautri, o darbas tikrai su pastovia itampa ir kazkaip vis stipriau kirba mintys viska mest velniop. Bet protas sako, kad nereikia, viskas praeis, pageres, geriau nerasiu, o ir taip norisi tu apmokamu motinystes atostogu. Jei iseisiu dabar tai ir sedesiu be pinigu. Nors is kitos puses puikiai suvokiu, kad jei nepastojimo priezastis tikrai itampa pastovi, tai toliau joje budama motinystes atostogu galiu ir nesulaukt...
Atsakyti
Kaip norisi tu apmokamu motinystes atostogu..... juokinga.... Cia ar kudikelio nori ar ,kad pinigu butu....
Atsakyti
sveikutes ax.gif

ir as pasiryzau papasakoti kaip buvo man.. ax.gif .. susituokem mes 2004m... mintys iskarto buvo, kad po kokiu meteliu butu gerai ir gandru sulaukti...deja deja...po meteliu seke dar vieni po to kiti...o gandrai neskrido...vis mastem : dar palaukim, dar jauni, dar nera kur skubeti, gal likimas toks...taciau noras sirdyje kasdien vis augo...o ir draugai tai vieni tai kiti susilauke vaikuciu...dar pernai pries kaledas su vyru lyg tarp kitko issakem savo nora kaledu seneliui smile.gif o as jau suplanavau - po svenciu pradedu zygius pas gydytojus unsure.gif
praejo sventes ir kaip visad isisuko darbu sukurys is kurio istrukti buvo pakankamai sudetinga unsure.gif vis atideliojau vizita pas gydytoja...zinojau, kad greit turi atkeliauti mano dienos...tikslaus grafiko niekad neturejau, tad ir nesuprast veluoja neveluoja...viena diena darbe vis sukosi mintys, kad reikia gal testa nusipirkt....kojos i vaistine nuzingsniavo pacios...sestadienio rytas...pasislepusi vonioje tyliai darau testa..vyrui dar nesakau, nenoriu suteikti tusciu vilciu..nesitikiu nieko.....na ir isryskejo viena juostele, ilgesingom akim dar vis ziuredama numetu testa ant skalbimo masinos po ranksluociu, griztu i lova, dar paguliu...kiek veliau griztu i vonia...nukeliu ranksluosti ir....dvi juosteles g.gif sirdis kulnuose.... skaitau ipakavima "po 20 minuciu testo vertinti nebegalima" ar kazkas tokio... na visa diena praslankiojau kaip nesava, tai dziaugsmas tai liudesys...ir jau zinojau, kad ryt is ryto vel kartoju... beveik visa nakti negalejau uzmigti laukiau ryto... ir tas rytas buvo laimingiausias mano gyvenime...testas parode dvi grazias juosteles smile.gif vyrui sakyti nieko nereikejo wub.gif apsikabine stovejom ir verkem abu is laimes wub.gif

sios kaledos mums ypatingos. Mes jau tryse wub.gif todel turbut man tik lieka padekoti kaledu seneliui, kad ispilde mano nora biggrin.gif
Atsakyti