QUOTE(irma- @ 2008 12 23, 23:29)
sveikutes
ir as pasiryzau papasakoti kaip buvo man..
.. susituokem mes 2004m... mintys iskarto buvo, kad po kokiu meteliu butu gerai ir gandru sulaukti...deja deja...po meteliu seke dar vieni po to kiti...o gandrai neskrido...vis mastem : dar palaukim, dar jauni, dar nera kur skubeti, gal likimas toks...taciau noras sirdyje kasdien vis augo...o ir draugai tai vieni tai kiti susilauke vaikuciu...dar pernai pries kaledas su vyru lyg tarp kitko issakem savo nora kaledu seneliui
o as jau suplanavau - po svenciu pradedu zygius pas gydytojus
praejo sventes ir kaip visad isisuko darbu sukurys is kurio istrukti buvo pakankamai sudetinga
vis atideliojau vizita pas gydytoja...zinojau, kad greit turi atkeliauti mano dienos...tikslaus grafiko niekad neturejau, tad ir nesuprast veluoja neveluoja...viena diena darbe vis sukosi mintys, kad reikia gal testa nusipirkt....kojos i vaistine nuzingsniavo pacios...sestadienio rytas...pasislepusi vonioje tyliai darau testa..vyrui dar nesakau, nenoriu suteikti tusciu vilciu..nesitikiu nieko.....na ir isryskejo viena juostele, ilgesingom akim dar vis ziuredama numetu testa ant skalbimo masinos po ranksluociu, griztu i lova, dar paguliu...kiek veliau griztu i vonia...nukeliu ranksluosti ir....dvi juosteles
sirdis kulnuose.... skaitau ipakavima "po 20 minuciu testo vertinti nebegalima" ar kazkas tokio... na visa diena praslankiojau kaip nesava, tai dziaugsmas tai liudesys...ir jau zinojau, kad ryt is ryto vel kartoju... beveik visa nakti negalejau uzmigti laukiau ryto... ir tas rytas buvo laimingiausias mano gyvenime...testas parode dvi grazias juosteles
vyrui sakyti nieko nereikejo
apsikabine stovejom ir verkem abu is laimes
sios kaledos mums ypatingos. Mes jau tryse
todel turbut man tik lieka padekoti kaledu seneliui, kad ispilde mano nora 

ir as pasiryzau papasakoti kaip buvo man..

praejo sventes ir kaip visad isisuko darbu sukurys is kurio istrukti buvo pakankamai sudetinga

sios kaledos mums ypatingos. Mes jau tryse

Kaip smagu skaityti tokias grazias istorijas, su dar grazesne pabaiga