Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 17:41)
na va grizau jau po skraidymo... nuo samalioto nenukritau... laimingai ir uzlipau ir nulipau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Siaip sveika kaip ridikas sake... gimdute tvarkoje... nu vien zo vciskas ciki...
Sake sekantis vizitas kai pastosiu...

Nu va kaip faina thumbup.gif Svarbu,kad viskas geraiiiiiii thumbup.gif Man irgi taip pasake,ale dar paskui antibiotiku prirase doh.gif

Vaivos juosta,dar pakankink SB,tai ryt sveika busi mirksiukas.gif

STT su avyte tikros kulinares,jom tik pyragai galvoj 4u.gif

Vel dingstu,mb atima kompa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 17, 19:43)
STT su avyte tikros kulinares,jom  tik pyragai galvoj 4u.gif

na saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 17, 19:43)
Vaivos juosta,dar pakankink SB,tai ryt sveika busi mirksiukas.gif

Nepasiekiamas šiandien - budėjime. smile.gif Bet ir be jo rankų šiandien man geriau.
Atsakyti
kazko taip saldaus norisi, kad net silpna darosi, vel kg sugris i vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 17, 20:05)
kazko taip saldaus norisi, kad net silpna darosi, vel kg sugris i vieta doh.gif

tai kiek jau sveri jei nepaslaptis? g.gif
Įdėjau nuotrauką į fotki mirksiukas.gif
Atsakyti
po nestumu visada sveriu 58 kg, bet tuoj bus daug, jei taip kaposiu saldumynus (seimoj mama storuliuke)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kaip čia laikotės? blush2.gif Matau, kad Žemyna užsispyrusi, teisingai vaikas daro thumbup.gif , kur Jums būtų geriau: ten kur šilta (pilvelyj) ar ten kur šalta ir dargana doh.gif
Čia juokauju, nepyk STT 4u.gif ax.gif
Matau Kria vėl užsuko, prieš šventes visos išlįsim į dienos šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 17, 20:13)
po nestumu visada sveriu 58 kg, bet tuoj bus daug, jei taip kaposiu saldumynus (seimoj mama storuliuke)

na čia tai sujuokinai lotuliukas.gif kiba tu storų nemačius. g.gif Vat kai sversi 80 kg, tai ir sakyk kad jau stora. O kas dėl saldumynų tai ir aš nieko prieš mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 17, 20:14)
na čia tai sujuokinai lotuliukas.gif  kiba tu storų nemačius. g.gif Vat kai sversi 80 kg, tai ir sakyk kad jau stora. O kas dėl saldumynų tai ir aš nieko prieš  mirksiukas.gif  biggrin.gif

tada aš stooora.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:16)
tada aš stooora.....

nu kai aš tave žinau tai tu tikrai "esi " stora lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau tau tai tikrai tik kūdintis reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kad aš tokia būčiau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 17, 20:13)

kokia? stora? nu jau... tu stooooooooru nematei.... blush2.gif kai geras vejas pucia nereikia tau plytu i kisenes prisedet kad nenupustu? A? bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (tik neisizeisk)
Atsakyti
Vaivos juosta, MB pamate kompe musu meeto fotke tai sake kad labai panasios, sako kas cia per čiombes doh.gif lotuliukas.gif , galvojo kad su kazkuria puske
Papildyta:
baikit del tu svoriu, zinot as galvoju kad jus visos normalios, tik cia as viena kazkokia nesveika anoreksike su savo 47 kg doh.gif
Atsakyti