Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(spyglej @ 2008 11 17, 20:14)
na čia tai sujuokinai lotuliukas.gif  kiba tu storų nemačius. g.gif Vat kai sversi 80 kg, tai ir sakyk kad jau stora. O kas dėl saldumynų tai ir aš nieko prieš  mirksiukas.gif  biggrin.gif

jei ne nestumas tai as taip mazai nesverciau (per visus nestunus ziauriai krenta)
o jei neparagauju saldaus po pietu, pusryciu ir vakarienes, tai bunu laaaaabai alkana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:16)
tada aš stooora.....

man tada kepc... doh.gif jei jus stoooooorooos tai as nezinau.... g.gif reik pagalvot kaip cia man tada reiktu vadintis? hmmmm? nu blyn nieks greit i galva nelenda... a vo... tada as kubinis metras besirindenu sau mus zemele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 17, 20:18)
nu kai aš tave žinau tai tu tikrai "esi " stora  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau tau tai tikrai tik kūdintis reik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kad aš tokia būčiau doh.gif  mirksiukas.gif

Nu pagal tą tavo duotą skaičių - taip. biggrin.gif ( neatrodo, ane? biggrin.gif )
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 17, 20:21)
Vaivos juosta, MB pamate kompe musu meeto fotke tai sake kad labai panasios, sako kas cia per čiombes doh.gif  lotuliukas.gif , galvojo kad su kazkuria puske
[

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 20:21)
man tada kepc... doh.gif jei jus stoooooorooos tai as nezinau....  g.gif reik pagalvot kaip cia man tada reiktu vadintis? hmmmm? nu blyn nieks greit i galva nelenda... a vo... tada as kubinis metras besirindenu sau mus zemele  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne merginos, nesakykit taip, gero zmogaus turi buti daug mirksiukas.gif greitai ir as jus pasivysiu
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:26)
Nu pagal tą tavo duotą skaičių - taip.  biggrin.gif  ( neatrodo, ane?  biggrin.gif  )
biggrin.gif

tu nori pasakyt kad tu 80 sveri? Tai aš begemotas prieš tave. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 17, 20:29)
tu nori pasakyt kad tu 80 sveri? Tai aš begemotas prieš tave. doh.gif

78...... Nerealu, bet taip. ( bet mano ūgis doh.gif ..... )

Va čia įrodymas - darbe fotkinau priemones, tai ir save pykštelėjau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:33)
78...... Nerealu, bet taip.  ( bet mano ūgis  doh.gif ..... )

Va čia įrodymas - darbe fotkinau priemones, tai ir save pykštelėjau  biggrin.gif

user posted image

o koks tas ūgis mirksiukas.gif :hmVistiek aš tave lenkiu kaip faina doh.gif doh.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 17 lapkričio 2008 - 20:36
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:33)
78...... Nerealu, bet taip.  ( bet mano ūgis  doh.gif ..... )
Va čia įrodymas - darbe fotkinau priemones, tai ir save pykštelėjau  biggrin.gif

nu visai neatrodai stora, atvirksciai tikra kudute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 17, 20:35)
o koks tas ūgis mirksiukas.gif  g.gif Vistiek aš tave lenkiu

NU gerai, kilogramais aplenkei, bet ūgiu tai nepasivysi biggrin.gif (178 cm).
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:40)
NU gerai, kilogramais aplenkei, bet ūgiu tai nepasivysi  biggrin.gif  (178 cm).

galetum ant podiumo eiti smile.gif auksta ir grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 17, 20:40)
NU gerai, kilogramais aplenkei, bet ūgiu tai nepasivysi  biggrin.gif  (178 cm).

paprašysiu vyro kad už ausų patampytų tai gal pasivysiu, matai mama kol maža buvau netampė biggrin.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kur STT? kaip jai sekasi? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti