Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

Na tai ką labanakt visoms 4u.gif
O tau vdapr rytoj geros darbo dienos 4u.gif
Atsakyti
labas rytaas
nu va ir aš - *** kaaaaip užkniso piiii - nu nebegaliu... čia užmiegi čia jau kelies... kai debilė kokia... jei dabar gimdyt - tai ant galo piiii būtų kapitališkas - nu miegot po tris keturias valandas - nu duraaaaaaaaaaaaa
vienžo vakar prisisąrėmiavau.... kietėjo kietėjo ir viskas užmigus taaaaaip gražiia dingo, kad jaučiu trečiadienį krapštys... o aš tikėjaus natūraliai prasidės...
nu karoč, ir ką man paskui teks daryt??? per plikledį važiuot naktį atgal ar jau ten likt... ką daryt, kaip???? *** pagimdyt trečiad ketvirtad paskui gn tupėt iki pirmadienio nafik... o jei dar kaimynės palatos bus kokios asocialios.... nu nafik likimas pareina..... nenoriu tokio sudžiūvusio š...
pikta atsikėliau...
o jūs čia dar lekos laukiat....
viskas eina naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 17, 21:37)
suprantu, buna mums svelniosios lyties atstovems tokiu nerealiu raganejimo dienu mirksiukas.gif . Viskas dar bus tikrai gerai, juk svarbu giliai sirdyje tuo tiketi, net jei kartai isoriskai to nesimato.

Brac mergaites, nu suprantu , kad svoris gali buti problema, bet negalvokit, kad kudenom visada geriau:

1. krutines nerasta
cry.gif
2. vyras skundziasi, kad ji nakti savo kaulais suzaloju doh.gif

3. turi buti labai protinga, nes siaip vyrai  ne ciucikai, ant kaulu nepuola lotuliukas.gif

4. kai visi vaiksto su trumpom rankovytem vidurvasari, vistiek turi deveti kazka silciau, ne snuolat sali

5. netinka beveik nei vienas padoresnis rubas, nes normalios firmos negamina rubu ant pakabu

6. veido israiska visada atrodo griezta ir rauksles matosi ten kur ju net neturetu buti doh.gif .

cia galeciau iki ryto vardinti ax.gif

Taip taip. kūdenom blogai, mano svoris 55 (buvo 48 kg), o ūgis 178 cm., tai atrodžiau kaip distrofikas doh.gif sakiau eisiu dalyvauti "Dievų miško" atrankoje thumbup.gif
visą laiką su savo kaulais užsikabinu kur nors, tai dubens kaulai atitrankyti doh.gif
Jei atsigulu prie televizoriaus ir vyras nori atsiremti, tai taip kartais įsidaužia į kaulus doh.gif O tėtis juokiasi iš manęs, sako, kad nesisukčiau šonu, nes tada manęs nesimato ax.gif

Niu STT, laikykis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alde: 18 lapkričio 2008 - 07:00
Labas rytas,

QUOTE(žvelsa @ 2008 11 18, 01:39)
Na tai ką labanakt visoms  4u.gif
O tau vdapr rytoj geros darbo dienos  4u.gif

aciu notworthy.gif

Ar isivaizduojant kaip jauciasi zmogus 5 menesius rytais miegojes ir siandien prikeltas? Sakes... Nu net kelio nematau.... ziauru...

STT: namie spintos atidarytos... stalciai irgi... plaukai palaidi... KANTRYBES... 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
taip fainai miegojau, kol kaimynai nepaleido savo gramafomo su "Feli čita" bash.gif atrodo, kad zmones suauge, bet proto pas juos maziau nei pas vaika
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 17, 21:11)
genai , brangioji genai... + dar vaikas judrus.
budavo nepajegi zaist su juo, priguli, tai jis atsiseda ant pilvo ir joja doh.gif  lotuliukas.gif ... ir dar nervai sueda viska... siaip esu sveika, bet kai kyla tempa iki 40 ir vel nubyra keli priauge gramai

thumbup.gif kad man tokiu genus smile.gif

QUOTE(bicė @ 2008 11 17, 21:12)
cia man tai  dvasines ramybes kaina ax.gif , o rugseje genetiskai nendrele mirksiukas.gif

thumbup.gif nu jus ir smaikstuoles lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Atsakyti
labas rytas!
stt, kantribes....
bice irgi kantribes laukiant atsakymo, keista pas juos tvarka!
zydra kaip tavo pupa laikosi, kaip tu pati jauties?
zyzi, kaip tu su mazulka?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

cia jums flirt.gif

user posted image

o cia specialiai STT wub.gif mano irgi plaukai palaidi, atidaryciau ir stalcius, bet bijau, kad kolegos nesupras, kas darosi hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
Miegat visos blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

STT sulauksi savo grazuoles bigsmile.gif juk bet kuria akimirka gali but JAU mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
STT, 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

vartausi lovoj ir galvoju - eiti kurti pečiaus, ar gulėt kol MB grįš ir šalt. Nifiga kaip STT sako, reiks eiti pačiai rolleyes.gif

Vdapr - geros pirmos darbo dienelės mirksiukas.gif

STT stalčiai, plaukai, sijonai - viskas paruošta bet kuriuo atveju 4u.gif Baaaltai pavydžiu tau kad tuoj turėsi savo Žemyną 4u.gif

Brrr, kaip šalta. Ar tiesa kad Vilniuj sniego yra?
Atsakyti