Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

Labas rytas
Ačiū Amade už kavutę 4u.gif
STT kantrybės truputį, gal gražuolė dar pati sugalvos krapštytis lauk 4u.gif
Pas mus jau žiema atėjo - vakare šlapiai dribo, o naktį šaltis žemę surakino....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 18, 03:02)
labas rytaas
nu va ir aš - *** kaaaaip užkniso piiii - nu nebegaliu... čia užmiegi čia jau kelies... kai debilė kokia... jei dabar gimdyt - tai ant galo piiii būtų kapitališkas - nu miegot po tris keturias valandas - nu duraaaaaaaaaaaaa
vienžo vakar prisisąrėmiavau.... kietėjo kietėjo ir viskas užmigus taaaaaip gražiia dingo, kad jaučiu trečiadienį krapštys... o aš tikėjaus natūraliai prasidės...
nu karoč, ir ką man paskui teks daryt??? per plikledį važiuot naktį atgal ar jau ten likt... ką daryt, kaip???? *** pagimdyt trečiad ketvirtad paskui gn tupėt iki pirmadienio nafik... o jei dar kaimynės palatos bus kokios asocialios.... nu nafik likimas pareina..... nenoriu tokio sudžiūvusio š...
pikta atsikėliau...
o jūs čia dar lekos laukiat....
viskas eina naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

STT nesikeik!!!! Dukriukas viska girdi!!!!!
Jau jau .........jau pabaiga ir kartu visko pradzia!!!!!

Cia Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 11 18, 12:11)
Brrr, kaip šalta. Ar tiesa kad Vilniuj sniego yra?

lasiukas yra bigsmile.gif bet kol kas skurdziai.. as tai laukiu ziemos bigsmile.gif nors kazi kaip man seksis mokytis vairuot ant ledo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 18, 12:06)
lasiukas yra  bigsmile.gif bet kol kas skurdziai.. as tai laukiu ziemos  bigsmile.gif nors kazi kaip man seksis mokytis vairuot ant ledo  biggrin.gif

Galiu paguost ajuka - žiemą sunkiau mokytis, bet įgūdžiai geresni, kaip sakoma - sunku apmokymuose, lengva kare - ar kažkaip panašiai skamba išvertus iš rusų k. Beje kas mokėsi žiemą taip pat sako. Na pas mus šiuo klausimu kiek geriau, nes tos žiemos kaip ir nebūna, tik vėjas, lietus - v. ž. šlapia, purvas ir sniego ni ma. O tai dabar teoriją mokais ar jau ir pravažiavimus darai? Kaip sekasi?
Atsakyti
sveikos.
tai kokios naujienos?
lietuvoj prisnigo smile.gif. o zemyna dar uzkonservuota, nelipa lauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 18 lapkričio 2008 - 12:48
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
ku ku!
kol as perskaitau ka jus parasot tai nelieka laiki parasyti ax.gif as skaitau issiziojus book.gif ka jus cia pripliurpet ir galvoju kazko per tyliai mano blizgutis. nulekiu o gi ziuriu maniske prie geles ir kad valgo zemes lotuliukas.gif uzas kas jai daros ji man visas geles baigia uzdusint doh.gif
aisku tokiais jos pyrageliais dalinasi ir nori but kudos g.gif o jau vaivos juosta tai pati storiausia blink.gif nepatikesiu niekad kad tiek sveri schmoll.gif o as tai jau beveik tokia pati kaip iki gimdymo tik va pilvas atsikises unsure.gif ir ka su juo daryt g.gif

STT dar vis gimdom 4u.gif

oi mergaites paziurejau kad jau toks ilgas musu sarasas verysad.gif

as jau apie kaledas galvoju, kaip greit tas laikas eina va jau treti metai kai kaledas svesim be sunaus verysad.gif , bet su dukriuku wub.gif tai va ir nezinau cia sirdid verkia paziuriun i maze tai tirpstu wub.gif
o ji pasman tokia pasidare supt nereik paguldau ir miega
Atsakyti
Sveika sandrynja, kaip šiandien laikais?
O STT ar šiandien pas Kravčenką eis dar g.gif
QUOTE(zyzi @ 2008 11 18, 13:54)
o ji pasman tokia pasidare supt nereik paguldau ir miega

Šaunuolė tavo mergytė, o aš va ir nemoku vaikų augint, visos trys ant rankų migdytos, gal tik Giedrutė mažiau, bet užmigdavo nykštį į burną įsikišus doh.gif
O kada tau kojos operaciją darys ar jau padarė?
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 11 18, 13:54)
*oi mergaites paziurejau kad jau toks ilgas musu sarasas verysad.gif
**o ji pasman tokia pasidare supt nereik paguldau ir miega

* verysad.gif labai gaila, kad sarasas dideja, o kai pagalvoju, kad yra ir daugiau, tik kitos nedrista prisijungti prie musu ir nedrista issipasakoti verysad.gif viska laiko savyje uzgniauzusios verysad.gif
**saunuole mergyte wub.gif
Atsakyti
nu va mergytes... as jau po darbo... dabar kertu cepa... ir penktai varysiu pas dantista... jetau kaip bijau... ale reik vius susitaisyti... kad nebut skyliu kai nestuke.gif ...

Ziuriu is STT tylu... mazu jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 18, 15:10)
* ir penktai varysiu pas dantista... jetau kaip bijau... ale reik vius susitaisyti... kad nebut skyliu kai  nestuke.gif ...

nebijok, dabar dantys taisytis visai nebaisu (as be jokiu nuskausminimu dantis taisausi) kaip saunu, kad jus tapsite nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 18, 16:06)
* verysad.gif  labai gaila, kad sarasas dideja, o kai pagalvoju, kad yra ir daugiau, tik kitos nedrista prisijungti prie musu ir nedrista issipasakoti verysad.gif  viska laiko savyje uzgniauzusios verysad.gif

viena mano drauge pries pora dienu man papasakojo, kad jos pazistama seima, prarado leliuka, astunta nestumo menesi. man labai sunku tokiu istoriju klausytis, vos valdausi nepradejus balsu verkti. ziuriu i savo zuiki ir tada atrodo, kad dar baisiau. ir veju mintis salin, kad kaip mano leliukas zemej guli, kad jam ten salta. siaubas kaip gaila, kad neteko man jo auginti.oj...nereikia pradet.

tai kaip ten musu stt laikosi?
gal jau ledai pajudejo?
Atsakyti