Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 11:26)
* Jei norės ji pati pasakys aš negaliu pasakot kitiems jei pati mamytė to nenori

** bet va išmečiau ir tau  lotuliukas.gif    thumbup.gif

* Pirma mintis šovė - Divėja wub.gif . smile.gif

** O tas thumbup.gif - kažką reiškia ? bigsmile.gif
Atsakyti
Viskas lekiu lygint suknelės šiandien mano nuotakėlė atvažiuoja pasiimt šeštadienį jos diena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 19, 13:33)
* Pirma mintis šovė - Divėja  wub.gif  .  smile.gif 

** O tas  thumbup.gif  - kažką reiškia ?  bigsmile.gif

Parašiau asmenię žinutę jei norėsi pati papasakosi drinks_cheers.gif
Va dėl Žemynos tai rašiau bendrai nes ta mergaitė jau mūsų visų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi Migle 31 atsargiai nes tuoj kaip visos pulsim prasyti kortas mesti tai neatsiginsi mirksiukas.gif .
beje BIM pasitaise ir pagaliau pasirode, begede taip ilgai visa savo grozi slepe wub.gif , bet ziuriu tau reikia pasitempti ir savo nuotraukyte imesti.
Cia beje ir tau Zvelsa zinute mirksiukas.gif , geras bruozas savikritiskumas,bet kol kas tai nei vienos nepasitvirtino. reik grupiskai uzsiimti pasitikejimo savimi lavinimu rolleyes.gif

STT kaip jautiesi? Cia as apie tavo dvasine busena klausiu ax.gif

Sandrynja ir tau geros dieneles
Papildyta:
O as zinokit toki keista budejima apturejau, dirbau su kolege, atrodo jau metus pazistamos, o va kazkaip isikalbejom apie vaikus, pasirodo ji pries 20 metu savo pirmagime 6 nestumo menesi prarado, istorija baisiai liudna verysad.gif , jos gimda buvo zemai, pradejo begti vandenys, ji tuo metu rumunijoje gyveno, gydytojai nieko nedare, ligonineje atsirado stangos, ji nesuprato ir vaikutis ant grindu iskrito unsure.gif , gyvas, kvepuojantis, bet zverys nieko nedare , leido numirti gun_bandana.gif ...veliau susilauke dar dvieju. tai trecia mano bendradarbe netekusi vaikucio verysad.gif ...musu tiek , kiek mes net neisisvaizduojam
Papildyta:
Matau musu skyreli skaito viena angelelio mamyte, labai kvieciu prisijungti i musu buri, mums truksta vilties ir stebuklo wub.gif
Papildyta:
STT mergaite tu kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2008 11 19, 10:26)
Vaikiuka-angeliuka  jau rasiau, kad man buvo negimdinis nestumas....
angel_sadangel.gif  Deja, reikejo mane gelbet, nes kitu atveju abieju nebutu ;( 2.5 menesiu manyje gyveno....
Beje, ka tokio pasiklausiau?!  g.gif  Nesuprantu del ko mane uzpuolet...

console.gif
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 11:14)
O dėl kortų pažiūrėsiu. Vakar viena mamytė klausė ir jai iškrito teigiama korta, šiandien dar kart pakartojau ir vėl rezultatas teigiamas tad laukiam manau greit viena mamytė praneš džiugią žinią smile.gif

Musu bureja smile.gif
QUOTE(zydrute @ 2008 11 19, 11:24)
Papildyta:
kokios jūs visos saunuoles,cia visada randu paguoda 4u.gif

Mes group.gif smile.gif
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 11:26)
Jei norės ji pati pasakys aš negaliu pasakot kitiems jei pati mamytė to nenori bet va išmečiau ir tau  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Musu etatine bureja smile.gif
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 11:35)
Viskas lekiu lygint suknelės šiandien mano nuotakėlė atvažiuoja pasiimt šeštadienį jos diena biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Parašiau asmenię žinutę jei norėsi pati papasakosi drinks_cheers.gif
Va dėl Žemynos tai rašiau bendrai nes ta mergaitė jau mūsų visų.

Ir man jau smalsumas verda smile.gif
QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 11:49)
Papildyta:
verysad.gif ...musu tiek , kiek mes net neisisvaizduojam
Papildyta:

Musu labai daug verysad.gif Galvojau, kad musu vienetai, o kai atsitiko nelaime, tai pakraupau nuo istoriju verysad.gif
Atsakyti
einu kepti pinciukaitei kaiusinienes-velyvi pusrytukai ax.gif , o jus rasykit rasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 13:53)
Oi Migle 31 atsargiai nes tuoj kaip visos pulsim prasyti kortas mesti tai neatsiginsi mirksiukas.gif .
beje BIM pasitaise ir pagaliau pasirode, begede taip ilgai visa savo grozi slepe wub.gif , bet ziuriu tau reikia pasitempti ir savo nuotraukyte imesti.
Cia beje ir tau Zvelsa zinute mirksiukas.gif , geras bruozas savikritiskumas,bet kol kas tai nei vienos nepasitvirtino. reik grupiskai uzsiimti pasitikejimo savimi lavinimu rolleyes.gif

STT kaip jautiesi? Cia as apie tavo dvasine busena klausiu ax.gif

Sandrynja ir tau geros dieneles
Papildyta:
O as zinokit toki keista budejima apturejau, dirbau su kolege, atrodo jau metus pazistamos, o va kazkaip isikalbejom apie vaikus, pasirodo ji pries 20 metu savo pirmagime 6 nestumo menesi prarado, istorija baisiai liudna verysad.gif , jos gimda buvo zemai, pradejo begti vandenys, ji tuo metu rumunijoje gyveno, gydytojai nieko nedare, ligonineje atsirado stangos, ji nesuprato ir vaikutis ant grindu iskrito unsure.gif , gyvas, kvepuojantis, bet zverys nieko nedare , leido numirti gun_bandana.gif ...veliau susilauke dar dvieju. tai trecia mano bendradarbe netekusi vaikucio verysad.gif ...musu tiek , kiek mes net neisisvaizduojam
Papildyta:
Matau musu skyreli skaito viena angelelio mamyte, labai kvieciu prisijungti i musu buri, mums truksta vilties ir stebuklo wub.gif
Papildyta:
STT mergaite tu kur g.gif

aciu bice aisku uz komplimenta, bet zinai, grozis kiekvienai savaip, sugedinai tik mane ir tiek blush2.gif
jo del tu mamu, kuriu aplink begalo dauk, ir man baisu nuo to pasidaro, juk kiek musu begalo dauk, man vien i musu sarasiuka pasiziurejus bloga, o ka sniekiet apie likusas... verysad.gif
Atsakyti
viskas mergos
susiskambinau, važiuoju trečiai valandai.
kalbėjom, kad viskas spręsis pagal tuo metu esančią situaciją. mano, kad atliks keletą procedūrų ir paleis namo neilgam.
bet matyt reik situaciją, ką bus galima daryt. vienu žodžiu sužinosiu viską pati tik vakarop, gali būti taip, kad jau nebeprisijungsiu, arba iš telefo parašysiu arba kas nors perduos žinias.
BET AŠ TIKIU KAD JAU ŠIANDIEN KAŽKAS PRASIDĖS.
nors viltis durnių motina, bet turiu ją.
aišku, viskas priklausys nuoi mano kaklelio, bet tikiuosi daktaro atkaklumas padarys taip kaip turi būt ir kad būtų viskas greičiau...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 14:08)
viskas mergos
susiskambinau, važiuoju trečiai valandai.
kalbėjom, kad viskas spręsis pagal tuo metu esančią situaciją. mano, kad atliks keletą procedūrų ir paleis namo neilgam.
bet matyt reik situaciją, ką bus galima daryt. vienu žodžiu sužinosiu viską pati tik vakarop, gali būti taip, kad jau nebeprisijungsiu, arba iš telefo parašysiu arba kas nors perduos žinias.
BET AŠ TIKIU KAD JAU ŠIANDIEN KAŽKAS PRASIDĖS.
nors viltis durnių motina, bet turiu ją.
aišku, viskas priklausys nuoi mano kaklelio, bet tikiuosi daktaro atkaklumas padarys taip kaip turi būt ir kad būtų viskas greičiau...

oi stt, laukiam taves jau dabar tik su ziemyna!!! paleidau plaukus, ir laukiu ziniu mazut, tikios kad jau siandien ir artimiausiom dienom taves cia nepamatysim, nes tu busi uzsijiemus supavimu ziemynos! sekmes tau mazut!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Net kvapą užėmė nuo stt parašymo..
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 19, 13:14)
oi stt, laukiam taves jau dabar tik su ziemyna!!! paleidau plaukus, ir laukiu ziniu mazut, tikios kad jau siandien ir artimiausiom dienom taves cia nepamatysim, nes tu busi uzsijiemus supavimu ziemynos! sekmes tau mazut!!!! thumbup.gif

gal dar teks grįžt, bet tikiuosi jau nebe
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 14:19)
gal dar teks grįžt, bet tikiuosi jau nebe

ir as tikios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 13:58)
console.gif

Musu bureja smile.gif

Mes  group.gif    smile.gif

Musu etatine bureja smile.gif

Ir man jau smalsumas verda smile.gif
Musu labai daug verysad.gif  Galvojau, kad musu vienetai, o kai atsitiko nelaime, tai pakraupau nuo istoriju verysad.gif

Tik mėgėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti