Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(STT @ 2008 11 19, 12:08)
viskas mergos
susiskambinau, važiuoju trečiai valandai.
kalbėjom, kad viskas spręsis pagal tuo metu esančią situaciją. mano, kad atliks keletą procedūrų ir paleis namo neilgam.
bet matyt reik situaciją, ką bus galima daryt. vienu žodžiu sužinosiu viską pati tik vakarop, gali būti taip, kad jau nebeprisijungsiu, arba iš telefo parašysiu arba kas nors perduos žinias.
BET AŠ TIKIU KAD JAU ŠIANDIEN KAŽKAS PRASIDĖS.
nors viltis durnių motina, bet turiu ją.
aišku, viskas priklausys nuoi mano kaklelio, bet tikiuosi daktaro atkaklumas padarys taip kaip turi būt ir kad būtų viskas greičiau...

Viskas bus gerai!!!!!!!!!! Laukiam nesulukiam naujienu..................
Atsakyti
migle, paburk ar šiandien veikla prasidės ir ar pagimdysiu šiandien ar ryt
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 13:19)
gal dar teks grįžt, bet tikiuosi jau nebe

nieks cia taves mergaite vienos nebelaukia mirksiukas.gif .
Nu mergaites raganaites palaidom kasom sutelkite savo tikejima ir draugiskai kvieciam Zemyna
... ir jus visos dangaus ir zemes deives susiburkite ir savo galia nutieskite kelia Zemynai...
vo kaip cia man kazkaip pagoniskai gavosi g.gif ax.gif , bet STT turetu patikti ax.gif
Atsakyti
pioneer.gif viskas suknelė tvarkoj gali jau ir nuotaka atvažiuot
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 12:46)
pioneer.gif viskas suknelė tvarkoj gali jau ir nuotaka atvažiuot

Migle paburk STT!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 13:44)
nieks cia taves mergaite vienos nebelaukia mirksiukas.gif .
Nu mergaites raganaites palaidom kasom sutelkite savo tikejima ir draugiskai kvieciam Zemyna
... ir jus visos dangaus ir zemes deives susiburkite ir savo galia nutieskite kelia Zemynai...
vo kaip cia man kazkaip pagoniskai gavosi g.gif  ax.gif , bet STT turetu patikti ax.gif

ačiū - man labai patiko - tikiuosi taip ir bus
nmors tarėmės kad po procedūrų paleis namo, bet aš manau kad prasikeliausiu per aplinkui ir greit pas jį grįšiu... prašysiu taip, kad grįžty po poros valandų o ne po paros\
\\\

<MIGLEEEEE
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 14:43)
migle, paburk ar šiandien veikla prasidės ir ar pagimdysiu šiandien ar ryt

Duok dieve kad klysčiau bet panašu kad ne šiandieną> tau iškrito Atsiskyrėlis trečioje pozicijoje o tai rodo troškimų išsipildymą bet tai užtruks Tad kantrybės ir laikykim pirštus sukryžiuotus
smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
MERGAITĖS VISOS VISOS UŽDEKIM NAMIE ŽVAKUČIŲ KAD STT GREIČIAU IR SVARBIAUSIAI LENGVAI PAGIMDYTŲ
JEI ĮMANOMA BALTŲ NES BALTOS REIŠKIA TYRUMĄ NEKALTUMĄ IR ŠVARIĄ SIELĄ
AŠ JAU UŽDEGIAU
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 14:56)
Duok dieve kad klysčiau bet panašu kad ne šiandieną> tau iškrito Atsiskyrėlis trečioje pozicijoje o tai rodo troškimų išsipildymą bet tai užtruks Tad kantrybės ir laikykim pirštus sukryžiuotus
smile.gif  smile.gif  smile.gif

stt, nesiandien tai ryt jau gali gi but, tai 24. 05 gal jau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ar padės bet kad nepakenks tai jau tikrai
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 15:01)
Nežinau ar padės bet kad nepakenks tai jau tikrai

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 13:59)
smile.gif  smile.gif  smile.gif
Papildyta:
MERGAITĖS VISOS VISOS UŽDEKIM NAMIE ŽVAKUČIŲ KAD STT GREIČIAU IR SVARBIAUSIAI LENGVAI PAGIMDYTŲ
JEI ĮMANOMA BALTŲ NES BALTOS REIŠKIA TYRUMĄ NEKALTUMĄ IR ŠVARIĄ SIELĄ
AŠ JAU UŽDEGIAU

ačiū tau labai - apsiverkiau

bet gali būt ir ne šiandiena - juk per šešias valandas vargiai pagimdysiu... gal pvz 1.30 laiku - jau bus ryt diena/// ax.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 15:01)
ax.gif
ačiū tau labai - apsiverkiau

bet gali būt ir ne šiandiena - juk per šešias valandas vargiai pagimdysiu... gal pvz 1.30 laiku - jau bus ryt diena/// ax.gif

Nėr už ką mes visos su tavim
Atsakyti