STT nu dabar jau laukiam pasakojimo

QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 20:17)
apie ką?
dar nėr ką pasakot. kai pagimdysiu, tada
o jei apie savo daktarą tai po tooookišų fainų procedūrų, po tooookio vyro aš apšalus ir žodžių nebeturiu. nerealus

tikiuos susimatysim su juo jau šiąnakt dar kartą.
viskas čiki - paskaudena kas penkios minutės - čia kaip suprantu skausmingėja ir reguliuojasi, ta prasme paruošiamieji geruliai metasi į normalius... jei taip ir tolyn, tai naktį varysiu į GN.
jau einu nuo kompo - vėliau dar prisijungsiu gal, jei ne - Lra tam yra

QUOTE(STT @ 2008 11 19, 19:13)
sveika sekta
aš svečiuose antakalny pas tetą, keletas metrų nuo gn. čia ir nakvosiu su vyru, jei pavyks miegot.
myliu mūsų daktariuką - manau jis pasistengė - ir aš jau jau jaučiu laaabai malonius skausmelius. nerealioj euforijoj jaučiuos. yik dar nereguliariai, bet laaaabai fainiai - jaučiu kad jau skaudena o tas yra nerealiai malonu
kas bus iki ryto - neįsivaizduoju, bet tikiuosi, kad naktį gimdyt pradėsiu, jei ne - ryt aštuntą dar pas jį ir tada viską kartos ir jau tada dukriukas nebeišsisuks
myliu jus visas
labai labai ačiū už tokį palaikymą - man nerealiai malonu, kad jus turiu..
aš svečiuose antakalny pas tetą, keletas metrų nuo gn. čia ir nakvosiu su vyru, jei pavyks miegot.
myliu mūsų daktariuką - manau jis pasistengė - ir aš jau jau jaučiu laaabai malonius skausmelius. nerealioj euforijoj jaučiuos. yik dar nereguliariai, bet laaaabai fainiai - jaučiu kad jau skaudena o tas yra nerealiai malonu
kas bus iki ryto - neįsivaizduoju, bet tikiuosi, kad naktį gimdyt pradėsiu, jei ne - ryt aštuntą dar pas jį ir tada viską kartos ir jau tada dukriukas nebeišsisuks
myliu jus visas

labai labai ačiū už tokį palaikymą - man nerealiai malonu, kad jus turiu..
nu va kaip smagu girdeti. reiskias musus zvakes veikia

tai ryt jau visos turesim Zemyna

oi laukiam laukiam, mes Zemynos laukiam!!!!!

STT tau

ir kad kuo greiciau labiau tau skaudet pradetu. nu supratai ka norejau pasakyt

jau sulaukem
mes irgi tave mylim
, gal net sakyciau labiau Zemyna
.O tavo pasisakymas nuskambejo ganetinai mazochistiskai
Palinkesiu tau neramios nakteles ir ramaus Zemynos atejimo

mes irgi tave mylim

QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 19, 16:48)
na kadangi as be rysio darbe, tai prasau dabar - Migle (gal jau eilej paskutine :mastau numesk kokia korta ir del manes : , galima ir i až.
Jokiu i AZ. Prasom viesai

QUOTE(nippe @ 2008 11 19, 17:37)
Labai grazi. STT galima suprasti

QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 18:23)
Migle musu etatine bureja.

QUOTE(Andryte @ 2008 11 19, 18:38)
Dabar vis apie tas kortas galvoju
Migle, o jos tiksliai rodo? Gal jei blogai parodys, galima nurasyt kad suklydo
Nes labai jau idomu, ale ir baisu kartu 

Vel leisiu sau isikyst

Tai tikiuosi neuzpyks, kad savo nuomone parasysiu

Taro kortos yra vienos is tiksliausiu, o Migle su jomis zaidzia

Del ju energetikos vyrauja nuomone, kad geriausia burtis tik viena karta i metus.
Pvz. nueini i koki seansa, kuris trunka pora val. ir uztenka siems metams

STT, kaip uz sirdies sueme

Mes su Tavimi...Laukiam naujienu, kaip and adatu.....
QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 20:25)
jau sulaukem
mes irgi tave mylim
, gal net sakyciau labiau Zemyna
.O tavo pasisakymas nuskambejo ganetinai mazochistiskai

mes irgi tave mylim

nu neesu mazochistė, bet šitų skausmelių nerealiai laukiau - jie pasakiški, nerealūs ir visokie kitokie

ačioū tau labai, tikiuosi tu teisi - palaikykit kumštukus kad man vis stiprėtų ir kad nesustotų niekas, kas dabar pakeliui.
Lera labas - turiu atsijungt, atvarė vyras - veliau truputuką pasijungsiu - jūs padiskutuokit, ok
jei kas - pažadėk kad čia pranešinėsi, aš tau sms...
o jei vandenukai paplauks, lėksiu ir nepasijugus, taip kad ir to man palikėkit

kol kas tiek
LERA - telefoną pasikreauk
[quote=STT,2008 11 19, 19:3
[/quote]
Arteja jau arteja

[/quote]
Arteja jau arteja

aukselį ( nu stt
) juk žinai telefas pakrautas kompas neišjungiamas jau savaitė , nebent užmigdomas , laukiu žinių kiekviena minutė...sekunde.. kaip galiu tave palikt tokia akimirką?...
merginos jau dabar turbūt lauksit mano žinučių , pabendrausim biški , belaukiant

merginos jau dabar turbūt lauksit mano žinučių , pabendrausim biški , belaukiant

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 21:28)
Jokiu i AZ. Prasom viesai
Jokiu paslapciu
Jai dabar labai nelengva...O dar beda yra del snipaujanciu. Daug niuansu
Tu tik nepyk
Gerai, kad nepabegai
Bureja-patareja
Vel leisiu sau isikyst
Nes Migles ziuriu nera.
Energetiskai jos taip pat vienos is stipresniu. Viskas priklauso kas jas meta ir kaip interpretuoja. Taip pat jos gali matyti ir apimti net 50metu. Pvz. su paprastomis kortomis galima pamatyti dvieju metu ivykius, o su taro net puse savo gyvenimo
Del ju energetikos vyrauja nuomone, kad geriausia burtis tik viena karta i metus.
Kazkaip Tavo zodziai maloniai sugraudino

Vel leisiu sau isikyst

Aš gi sakiau kad aš TIK MĖGĖJA tokio sudėtingo būrimo kaip 50 metų tikrai nesugebėčiau

QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 19:39)
Jau senai Taves laukiame. Cia Tau

Papildyta:
QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 19:42)
Aš gi sakiau kad aš TIK MĖGĖJA tokio sudėtingo būrimo kaip 50 metų tikrai nesugebėčiau
o va į paprastus klausimėlius kortos atsako. Kad kortos energetiškai stiprios tai tikrai nes kai paimu į rankas pulsas padažnėja. Jei krenta bloga korta kažkaip toks vidinis nerimas širdis pradeda daužytis. O kai krenta labai gera korta irgi kažkos keistas jausmas bet labai jau smagu būna lyg loterijoj laimėtum. Bet tikrai iki profesonalios būrėjos man laaaaabai toli.

Zinome mes tas megejas

ojeja ka tai galetu reiksti, ka tik zvake suspragsejo? Zinau, kad tikrai kazka? Gal kas zinote..............................
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 21:31)
nu neesu mazochistė, bet šitų skausmelių nerealiai laukiau - jie pasakiški, nerealūs ir visokie kitokie
ačioū tau labai, tikiuosi tu teisi - palaikykit kumštukus kad man vis stiprėtų ir kad nesustotų niekas, kas dabar pakeliui.
Lera labas - turiu atsijungt, atvarė vyras - veliau truputuką pasijungsiu - jūs padiskutuokit, ok
kol kas tiek

kol kas tiek
Ryt 100 proc turėsi dukrą. Šiandien nusipirkau didelę storą žvakė paliksiu nakčiai. Lengvo tau gimdymo o Žemynai lengvo ir greito gimimo

Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 21:45)

Papildyta:
Zinome mes tas megejas
Kurios tampa tikromis profisionalemis
Mano burejos irgi laisvalaikiu zaisdavo, o dabar turi 25m. staza ir klientu neatsigina
ojeja ka tai galetu reiksti, ka tik zvake suspragsejo? Zinau, kad tikrai kazka? Gal kas zinote..............................

Papildyta:
Zinome mes tas megejas

Žvakės spragsėjimas laaaabai geras ženklas. Jei uždegi žvakę kažkokiam norui ir ji spragsi tai noras išsipildys. Šiuo atveju mūsų Žemyna ateis manau lengvai ir laaabai greit.
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 19:45)

Papildyta:
Zinome mes tas megejas
Kurios tampa tikromis profisionalemis
Mano burejos irgi laisvalaikiu zaisdavo, o dabar turi 25m. staza ir klientu neatsigina

Papildyta:
Zinome mes tas megejas

Labas vakaras. Gal STT vandenys nubėgo.