Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 19:47)
Ryt 100 proc turėsi dukrą. Šiandien nusipirkau didelę storą žvakė paliksiu nakčiai. Lengvo tau gimdymo o Žemynai lengvo ir greito gimimo happybday.gif  clap_1.gif
Papildyta:

Žvakės spragsėjimas laaaabai geras ženklas. Jei uždegi žvakę kažkokiam norui ir ji spragsi tai noras išsipildys. Šiuo atveju mūsų Žemyna ateis manau lengvai ir laaabai greit.

Kaip saunu.
Zinau, kad bobutes ypatingai per vestuves ziuri i zvakes smile.gif Jeigu spragsi, tai pas jaunuosius visko bus. Ir audru, nesekmiu. Jei ramiai dega, tai santarve namuose.
Vyras negrizta, tai nerimauju unsure.gif O cia zvake dar spragsi...o dar mano tie paranojiski zenklu pastebejimai..... blush2.gif

O gal spragsejimas pranese del STT, kad jau jau jau

O ir sveciu turime nauju tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 19 lapkričio 2008 - 19:52
clap.gif clap.gif clap.gif , fantastika, STT, ZEMYNA. Kaip smagu girdet geras naujienas is jusu, mergytes thumbup.gif . Zvakutes pas mus dega ir dar degs kol sulauksim Zemynos.
Na, stiprybes tau, STT. Tai ka, grazaus susitikimo jums su Zemyna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 20:39)
aukselį ( nu stt  wub.gif ) juk žinai telefas pakrautas kompas neišjungiamas jau savaitė , nebent užmigdomas , laukiu žinių kiekviena minutė...sekunde.. kaip galiu tave palikt tokia akimirką?...

merginos jau dabar turbūt lauksit mano žinučių , pabendrausim biški , belaukiant  biggrin.gif

ačiū mažule wub.gif

QUOTE(spyglej @ 2008 11 19, 20:51)
Labas vakaras. Gal STT vandenys nubėgo. g.gif Tas tavo žvakės spragsėjimas gal reiškia. wub.gif Būtų  thumbup.gif

ne ne ne - reikia normalių sąrėmiukų sulaukt, bet jūs varažinkit

migle, mėgėja.... ju aišku kad šiandien nepagimdysiu - faktas - tu nemelavai
tikiuosi kortos buvo geros, nors ir ne šiandien kaip sakei, bet ryt biggrin.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 20:51)

O gal spragsejimas pranese del STT, kad jau jau jau
O ir sveciu turime nauju tongue.gif

pala koks spragsėjimas?????????????????????????????????????/

o *** - kas čia per slapai??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 19:45)
Jau senai Taves laukiame. Cia Tau 4u.gif    biggrin.gif

ačiū 4u.gif

na kai nėra geru naujenų aš ir tylių o dabar įpareigota ax.gif tai bandysiu sąžiningai vykdyt pareigą blush2.gif

nu čia biški leisiu sau ne į temą pasakyt : o aš pvz bijau būrėjų bijau burimų , mano močiutė neblogai burdavo kol kas viskas išsipylde , bet kai laukiausi liepiau kad neburtu ant manęs kažkaip man atrodę negerai , bet vat čigone karta užmetus akį į mano ranką net aiktelėjo labai jau "spalvingas" mano gyvenimas buvo gaila tik kad blogąją prasmė smile.gif

o žvakes straksi tikrai ne dėl ženklu o ten kur prie virvutės blogai prilipės vaškas , netikiu tais prietarais rolleyes.gif

oho kaip naglai čia pavariau na tikuosi nepyksit labai , aš iš nerimo daug kalbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 19, 19:56)
pala koks spragsėjimas?????????????????????????????????????/

o *** - kas čia per slapai??? blink.gif

Vat ir nezinau. Dega zvake ir taip suspragsejo ugnele. Zinau, kad tikrai tam yra paaiskinimas, nes siaip zvakes nespragsi, taip pat kaip ir buna, kad dumai juodi pasirodo. Bet tu nesigasdink smile.gif Tuo pradesiu gailetis, kad nesamone parasiau.

O del slapu, tai buvo pries pora min. kad nemazai ju skaite. Na ne angeliuku mamytes, o cekavos zoses ir zosinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 19 lapkričio 2008 - 20:01
oi stt ir tu čia? aš galvojau kur nors jau pritupimus darai biggrin.gif
oi kiek lankytojų šiandien pas jūs ale aš gi ne šnipas "legaliai" ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 19, 20:00)
, o cekavos zoses ir zosinai smile.gif

ne ne Žąsys ir žąsinai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 20:02)
ale aš gi ne šnipas "legaliai" ania? biggrin.gif

tau suteiktas isskirtinis statusas - STT atstove SM tongue.gif
Atsakyti
Vau, pagaliau, šiokie tokie pasistūmėjimai į priekį thumbup.gif STT laikau kumščius už tave ir Žemyną 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Prisijungiu ir aš su žvakele ax.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 11 19, 16:43)
Henriluk geros jums kelionės  4u.gif Kaip tavo mergytė laikosi?
Rasa kaip tavo sveikata šiandien?
Nippe  console.gif

irnesakyk.gif Peršti truputuką gerklę, bet tikiuos neįsisirgsiu tongue.gif

QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 19:39)

merginos jau dabar turbūt lauksit mano žinučių , pabendrausim biški , belaukiant  biggrin.gif

Oi, laukiam labai labai, ypatingai jau toooooooooooooooooos wub.gif wub.gif wub.gif žinios mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2008 11 19, 17:37)
user posted image

user posted image

As vat tokia zvake uzdegiau  smile.gif

labai grazi wub.gif
dabar nebus kur detis STT, teks gimdyti wub.gif wub.gif wub.gif laikykis gelele, visos tave mintimis palaikome mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 19:58)
ačiū  4u.gif 

o žvakes straksi tikrai ne dėl ženklu o ten kur prie virvutės blogai prilipės vaškas , netikiu tais prietarais  rolleyes.gif

oho kaip naglai čia pavariau na tikuosi nepyksit labai , aš iš nerimo daug kalbu  blush2.gif

Ne naglai smile.gif Kiekvienas turi savo nuomone smile.gif Na ir as ja parasysiu smile.gif
Tikrai nebuvo tiek vasko smile.gif Pasigincysiu lotuliukas.gif O del zenklu ir prietaru, tai labai skirtingi dalykai. Bobuciu prietarais taip pat netikiu. Bet tikrai yra perspejimu, tu taip vadinamu zenklu. Bet kai kurie nekreipia i tai demesio arba nesupranta. As labai jautri nuo mazens tokiems dalykams. Galeciau daug asmeniniu faktu papasakoti, bet manau, tai neidomu smile.gif Bet viena ziauru ir neseniausia parasysiu. Kai laukiausi angeliuko pries jo netekti tiksliau ta pacia diena prie savo masinos kieme pamaciau negyva balandi. Sakes apsiverkiau. Nes jau zinojau, kad tai reiskia gyvybe, kuri uzges. Deja sunukas mire.

Na sorry, kad taip liudnai brukstelejau..
Dabar laukiame juk geru naujienu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 20:02)
oi kiek lankytojų šiandien pas jūs ale aš gi ne šnipas "legaliai" ania? biggrin.gif

Tu musu mylimas svecias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 19, 20:05)
tau suteiktas isskirtinis statusas - STT atstove SM tongue.gif

taaaip user posted image

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 19, 20:05)
Oi, laukiam labai labai, ypatingai jau toooooooooooooooooos  wub.gif  wub.gif  wub.gif žinios mirksiukas.gif

nu aš jau pasiruošus pabūt gero pranašas user posted image

Žemyna o tu lysk lauk , pabuvai kur priklauso ir užtenka kiek galima user posted image

Atsakyti
STT tegu sušildo jus su Žemyna mūsų žvakių liepsnelės, kad viskas greit ir lengvai prasidėtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal ne šiandien gims Žemyna, betgi rytojus jau po 3 val. stos biggrin.gif
Lera laukiam tavo postų kaip dangaus manos.
No jo, svečių ir svečiukų pas mus nemažai priėję doh.gif
Atsakyti