Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

QUOTE(domagaoda @ 2009 07 14, 12:01)
as turiu laiksa is darzelio jog mazoji lankys nuo rudens,o dicke jau i pirma klase eis.tik siuo metu negaliu paimti laisko is mokyklos,kadangi ji siuo metu uzdaryta.O siaip del pazymos is gardos tai patys is CB sake jog ja reikia pristatyti.
Neuztenka is mokyklos ,daktaro ir darzelio.Bent mums taip sake.Nezinau kodel? g.gif Gal dabar tokia tvarka. doh.gif

Gali buti jk jie cia dabar privedinejo visokiausiu navarotu,bet kai viska sutvarkysi tai bus ramu tik paskui pastebek kada jie patikrinima darys.
Atsakyti
Na draugams sake socialiniam kad tie patikrinimai dabar bus kas tris menesius.doh.gif
Atsakyti
QUOTE(domagaoda @ 2009 07 14, 12:32)
Na draugams sake socialiniam kad tie patikrinimai dabar bus kas tris menesius.doh.gif

aisku zinosiu o tai mane siais metais tik 1karta tikrino
Atsakyti
QUOTE(domagaoda @ 2009 07 14, 14:32)

Kosmaras doh.gif Tai nespesi moket GP uz rastelius ... Nu jei visa ta kose bus kas trys menesiai tai doh.gif Nezinau, man jau dabar nervu neber - visa savaite su jais aiskinames ir kaip i siena - vieni taip vapa, kiti kitaip ...
bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2009 07 14, 13:58)
Kosmaras  doh.gif  Tai nespesi moket GP uz rastelius ... Nu jei visa ta kose bus kas trys menesiai tai  doh.gif  Nezinau, man jau dabar nervu neber - visa savaite su jais aiskinames ir kaip i siena - vieni taip vapa, kiti kitaip ... 
bash.gif  bash.gif

nereikės iš GP raštelių jokių, jei mažylis lankys mokyklą. Mokykla patvirtins, kad vaikas ją lanko ir to pilnai užtenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 14, 14:06)
nereikės iš GP raštelių jokių, jei mažylis lankys mokyklą. Mokykla patvirtins, kad vaikas ją lanko ir to pilnai užtenka  4u.gif

Teisingai gausi forma pastu nueisi i mokykla ar darzeli ir uzsidesi ir isiusi atgal jiems
Atsakyti
Tai gerai jai gausi.O va mano atveju as nieko negavau.Nutrauke.Paskambinau ir pasake rasyk laiska ir pridek is ten ten ir ten.....patvirtinancius laiskus.Ir lakstau dabar visur.Baigiu isprotet.Dar pasGP tik vienam vaikui israse pazyma.Zodziu kur nueisi visur nesusipratimai.Pas GP man reik moket 15 euru.Nors ir turim medical card.Vieni moka uz tas pazymas is daktaro kiti ne.Nesuprantu as ju sistemos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(domagaoda @ 2009 07 14, 14:33)
Tai gerai jai gausi.O va mano atveju as nieko negavau.Nutrauke.Paskambinau ir pasake rasyk laiska ir pridek is ten  ten ir ten.....patvirtinancius laiskus.Ir lakstau dabar visur.Baigiu isprotet.Dar pasGP tik vienam vaikui israse pazyma.Zodziu kur nueisi visur nesusipratimai.Pas GP man reik moket 15 euru.Nors ir turim medical card.Vieni moka uz tas pazymas is daktaro kiti ne.Nesuprantu as ju sistemos. g.gif

O tu kartais neturi kokiu priesu su kuom konflikta turejei? klausiu todel kad labai panasi situacija mano draugei buvo nutrauke ir nieko neaiskina o paskui isiaiskino kad kaskokia is P raides paskambino or pranese kad jos vaikas vienas namie paliekamas tai eina i mikykla tai neina nu vienu zodziu tiek priskiede ir tiutiu CB yai vat gal tau tas pas past?
Atsakyti
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 14, 16:37)
O tu kartais neturi kokiu priesu su kuom konflikta turejei? klausiu todel kad labai panasi situacija mano draugei buvo nutrauke ir nieko neaiskina o paskui isiaiskino kad kaskokia is P raides paskambino or pranese kad jos vaikas vienas namie paliekamas tai eina i mikykla tai neina nu vienu zodziu tiek priskiede ir tiutiu CB yai vat gal tau tas pas past?

Na kad neturiu.Su niekuo nekonfliktuoju ir aplamai as cia mazai su kuo bendrauju.Bet galvoju kad pries nutraukdami jie turetu patikrinti jai kas ir priskiede ar tai is tikruju taip yra.
Nors nemanau kad kas priskiede,nes ne man vienai eme ir nutrauke.Tarp mano pazystamu yra ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 14, 16:06)
nereikės iš GP raštelių jokių, jei mažylis lankys mokyklą. Mokykla patvirtins, kad vaikas ją lanko ir to pilnai užtenka  4u.gif

Na, sita zinau, bet musu vaikas prades lankyti mokykla tik po metu doh.gif
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 14, 16:09)
Teisingai gausi forma pastu nueisi i mokykla ar darzeli ir uzsidesi ir isiusi atgal jiems

Tai kad nelankom mes nei darzelio, nei mokyklos .. O lietuves aukles israsytas rastelis nemanau, kad jiems galios doh.gif
QUOTE(domagaoda @ 2009 07 14, 17:01)
Na kad neturiu.Su niekuo nekonfliktuoju ir aplamai as cia mazai su kuo bendrauju.Bet galvoju kad pries nutraukdami jie turetu patikrinti jai kas ir priskiede ar tai is tikruju taip yra.
Nors nemanau kad kas priskiede,nes ne man vienai eme ir nutrauke.Tarp mano pazystamu yra ir daugiau.

drinks_cheers.gif Mes irgi vieni is ju ...

Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2009 07 14, 17:51)
Tai kad nelankom mes nei darzelio, nei mokyklos .. O lietuves aukles israsytas rastelis nemanau, kad jiems galios  doh.gif

tai tą CB formą ir Gardoj gali patvirtinti ir nereikės GP mokėti ax.gif
Atsakyti
merginos jus cia nevisai tikslia info platinat,neklaidinkit kitu...siand pasitikslinau visa info kuri man buvo aktuali, toli grazu viskas ne taip,kaip jus sakot tongue.gif
Atsakyti