Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

Merginos ,gal zinot kaip man reikia pasielgti su CB pasalpa.Siuo metu ruosiuos vykti i LT gimdyti antra vaika,noriu paklausti ar man reikia pranesti socialui,kad koki puse metu gyvensiu su vaikais LT.Vyras lieka airijoj g.gif Nesinoretu prarasti CB pinigu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 07 20, 14:27)
Merginos ,gal zinot kaip man reikia pasielgti su CB pasalpa.Siuo metu ruosiuos vykti i LT gimdyti antra vaika,noriu paklausti ar man reikia pranesti socialui,kad koki puse metu gyvensiu su vaikais LT.Vyras lieka airijoj g.gif Nesinoretu prarasti CB pinigu blush2.gif

As pries 4 metus buvau grizus i LT gimdyt, tai nieko nesakiau. Paskui tik grizus popierius pristaciau ir viskas... Bet anksciau ir netikrindavo taip, kaip dabar...
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 07 20, 16:27)

Labutis.Na dabar sunku ka be patart.Kai tokie patikrinimai vyksta.Reik tau eiti i sociala ir pasiklaust.Ir tau ramu bus,zinosi ka daryt.As irgi gimdziau antra lt.Tai lt buvau tris men.Bet tada dar niekas taip netikrino.Gryzau susitvarkiau mazei CB ir mokejo.O kaip dabar tokie dalykaidedasi tai kas ten zino kaip pasielgt geriau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 07 20, 14:27)

pabandyk parasyti laiska su klausymu kaip reikia tau padaryti kad nepazeistum ju istatymo arba pas advokata nueik kuris tvarko tokius reikalau cia ju pilna ir jis tau visaka paaiskins
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif Reiks kazkaip jiems pranest,kad isvykstu laikinai.Bijau kad paskui neitrauktu i kokius juoduosius sarasus,o dar blogiau kad kokios baudos nereiktu moket lotuliukas.gif (zinau ne viena toki atveji doh.gif )
Atsakyti
Dado, gal į Citizen informacijos centrą nueik, jie patarsd ką daryti tokiu atveju. Juk jei vyras lieka Airijoje ir dirba, tai jums CB priklauso.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 07 21, 14:18)
Dado, gal į Citizen informacijos centrą nueik, jie patarsd ką daryti tokiu atveju. Juk jei vyras lieka Airijoje ir dirba, tai jums CB priklauso.

Tai ir aš manau, kad viskas čia bus čiki.
Atsakyti
Sveikutes.jau praejo dvi savaites kaip issiunciau laiska su irodymais jog mano dukros cia.Antra laiska pries savaite issiunciau.Bet is CB kolkas nesulaukiau jokio laisko ar skambucio.skambinom ir patys jau du kartus .Bet pasakae kad negavom kol kas dar isjusu laisko.Penktadieni vel skambinsiu ir siusiu dar viena laiska.Nutrauke CB pasalpa o kiek vargo dabar kad ja susigrazint.Zadejo kai gaus musulaiska atsiust laiska jei ko truks.bet tylu kol kas,Ir sake jei gaus patvirtinancius popierius jog mes cia sake atnaujins mokejima.Bet vat kad nieks nejuda.Jie tik zadet moka. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
manau jie daug darbo turi,o ir atostogu metas,bet vis apie save priminti reiketu.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 07 29, 02:00)
manau jie daug darbo turi,o ir atostogu metas,bet vis apie save priminti reiketu.

drinks_cheers.gif
Jo, mes tai davemes atakuodami juos kiekviena diena, net nenoriu prisimint doh.gif
Bet va ir rezultatas - gavom laiska, kad rugjuty bus pravesti visi pinigai (ir uz tuos 2 men., kai buvo nutrauktas mokejimas) ax.gif
Tai lauksiu rugjucio 4 ir reikes ziuret, ar viskas bus pravesta smile.gif
Atsakyti
Na mes irgi juos judinam.Bet mazai kas te juda. g.gif Na bus matyt ar ka pasieksime juos judindami.Bet tikiuosi jog bus viskas gerai. :ax:Mes iremeilus rasom tik mums nieks neatraso ir neskambina.Patys skambinam ir po pusvalandi laukiam kol su mumis kas teikiasi kalbet. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domagaoda: 29 liepos 2009 - 09:37
Sveikos mamytes smile.gif norejau paklausti ar zinot kada reik issiusti Maternity forma kad ja pilnai sutvarkytu iki isejimo i mamos atostogas?
Atsakyti