Na tikriausiai siais metais veluos arba visai neduos.

QUOTE(domagaoda @ 2009 08 28, 13:35)
jau gavau senokai
Mano drauge irgi dar laukia,negavo.Veluoja siais metais..
Na skaiciau ,kad ismokos buna iki spalio 1 d.Tai gal dar gausim.Tik idomu pagal ka skiria tas ismokas
.Gal pagal abecele?
.Sekmes mums laukti ir sulaukti.

QUOTE(DijaDeima @ 2009 08 14, 00:46)
O tai kas nors tiksliai galit pasakyt,yra jau kazkur parasyta,kad po nauju mazins ta 166eu.pasalpa,nes soc.puslapy tai aiskiai parayta,kad ta kur iki 6 ar 5m.buvo mokama bus nutraukta,o apie sia jokiu pasikeitimu kaip iir nera

siaip kiek as girdejau per zinais visas socialines ismokas perziurines rugsejo menesi ir zada , kad gerokai apkarpys.
Papildyta:
QUOTE(SPYGLA @ 2009 08 14, 11:43)
Laba.Čia buvo pasiųlymas,kaip taupyti.Kiek skaitėm ir girdėjom,tai rugsėjį svarstys viską,ką jie ten sugalvojo ir ką nuspręs įsigalios nuo sausio.Taigi dar niekas neaišku,nors aš manau,kad sumažins 

100% kad sumazins
QUOTE(elitarai @ 2009 08 30, 15:33)
mano vaikai jau po nauju metu negauna tu pinigeliu,kur buvo skirti vaikams iki 6m.girdejau,kad jie jau nutraukti visiems
,o ar yra dar gaunanciuju?

Sveikute as dar gaunu uz mazaja 41 eura kiekviena menesio antra sestadieni.
Ir mokes iki nauju metu.

QUOTE(elitarai @ 2009 08 30, 15:33)
mano vaikai jau po nauju metu negauna tu pinigeliu,kur buvo skirti vaikams iki 6m.girdejau,kad jie jau nutraukti visiems
,o ar yra dar gaunanciuju?

turi gauti po 41 eu.iki sausio men.

QUOTE(elitarai @ 2009 08 31, 00:16)
nu cia tai naujiena
,ryt varysiu y banka,pasimsiu isklotines,kad drasiau galeciau gincytis telefonu.tikrai skambinsiu.

O kokio amziaus jusu vaikai?

Nes dabar nebemoka iki 6 metu .. Sutrumpino iki 5 ar 5,5 .. Tiksliai nepasakysiu, bet tikrai nebe iki 6

Papildyta:
Jau matau pagal liniuote ..

Uz sunu tikrai nebeturit gaut .. Ir jau senokai

Sveikos,ir as dar negavau Back To School cekio,o issiuntus jau pries 2men.Jau pradedu nervintis,kad ne ten nusiunciau,ar kazka blogai uzpildziau,dar tik pirma karta tvarkausi.Bet vel galvoju,kad jei ko nors ten truktu,tai man butu parsiunte atgal kazko prasydami dar.O mano pazystama visai kitoj savivaldybej gyvenanti uz keliu savaiciu jau gavo,nes ta lapa nunese ir pridave tiesisi i rankas.
Papildyta:
As uz mazaja taip pat gaunu po 41 antra menesio antradieni.
Papildyta:
As uz mazaja taip pat gaunu po 41 antra menesio antradieni.