labukas mamytes, mano dukryte yra gymusi airijoje,pasalpas mums mokejo kiekvieno menesio pirmaji antradieni,kita pasalpa kas 3 menesius,viena pasalpa moketi turi iki 6 metu o kita iki 18 metu,mes su dukryte gyvename lietuvoje cia atvaziuojame i metus 2 kartus pas tetuka
,as turejau gauti pasalpa pries 3 savaites bet jos negavau
esame cia jau daugiau negu menuo,ir busime dar ilgai cia
kaip tik noreciau paklausti gal yra mamyciu is Midletono miestelio? labai liudna vienai,noretusi susipazinti,susidraugauti
Gabija, cia anksciau sitaip mokedavo .. Jau keli menesiai, kaip viskas pasikeite
Daug rasyta apie tai ir sioj temoj .. Gali pasiskaityti, nes nebenoriu kartotis
O del nutraukimo, tai gal buvo atsiunte laiska, o jus neissiuntet patvirtinimo?
Cia daug kam taip buvo
Man irgi buvo nutrauke, bet ne del mano kaltes, o del to, kad pas juos kompe mano adresas pasikeite dviem skaiciukais
Tai jie siunte laiskus visai kitu adresu .. Po to ilgai turejom irodineti, kad mes gyvenam kur gyvenam
Bet dekui D, viskas issisprende 
Papildyta:
Beje, kuriam co. randasi Midleton miestelis?
Cia daug kam taip buvo
Tai jie siunte laiskus visai kitu adresu .. Po to ilgai turejom irodineti, kad mes gyvenam kur gyvenam
Papildyta:
QUOTE(Domke @ 2009 08 31, 17:47)
Gabija, cia anksciau sitaip mokedavo .. Jau keli menesiai, kaip viskas pasikeite
Cia daug kam taip buvo
Man irgi buvo nutrauke, bet ne del mano kaltes, o del to, kad pas juos kompe mano adresas pasikeite dviem skaiciukais
Bet dekui D, viskas issisprende 
Papildyta:
Cia daug kam taip buvo
Papildyta:
airijoje,iki corko 30-40 min. vaziuoti,Midletonas netoli Balinakuro, mums iki centro eiti apie 20 min.
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 31, 21:08)
airijoje,iki corko 30-40 min. vaziuoti,Midletonas netoli Balinakuro, mums iki centro eiti apie 20 min.
Aisku
Tai labai toli nuo musu
Bet cia yra nemazai mamyciu is Korko
O kodel neateini i airiukiu pokalbius?
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 31, 17:24)
labukas mamytes, mano dukryte yra gymusi airijoje,pasalpas mums mokejo kiekvieno menesio pirmaji antradieni,kita pasalpa kas 3 menesius,viena pasalpa moketi turi iki 6 metu o kita iki 18 metu,mes su dukryte gyvename lietuvoje cia atvaziuojame i metus 2 kartus pas tetuka
,as turejau gauti pasalpa pries 3 savaites bet jos negavau
esame cia jau daugiau negu menuo,ir busime dar ilgai cia
kaip tik noreciau paklausti gal yra mamyciu is Midletono miestelio? labai liudna vienai,noretusi susipazinti,susidraugauti

sveika
As jau pagaliau gavau pirmadieny us uniforma
Taigi laukit,tikrai ateis
Rasiau cia anksciau, jog mano draugu dukra(16m) isvyko mokytis i LT,o tevai liko cia, tai jie parase laiska i CB. pasalpa ir toliau gauna
QUOTE(loremi @ 2009 09 02, 21:45)
Rasiau cia anksciau, jog mano draugu dukra(16m) isvyko mokytis i LT,o tevai liko cia, tai jie parase laiska i CB. pasalpa ir toliau gauna 
Tip ir turejo buti kadangi tevai cia dirba ir mokescius moka
labas mamytes
norejau jusu paklausti ar gavot siandien uz vaikucius po 41eura?as negavau ir nesuprantu kodel,nes antradieni tai gavau 166.
QUOTE(azuolaite @ 2009 09 05, 10:40)
labas mamytes
norejau jusu paklausti ar gavot siandien uz vaikucius po 41eura?as negavau ir nesuprantu kodel,nes antradieni tai gavau 166. 
La.Tuos 41,5 moka antrą mėn.šeštadienį
oi gi rimtai,atsiprasau
jau visai galva nebeveikia
Sveikutes, mergaites,
ar mokotes kuri dieniniame skyriuje, idomu ar duoda ka papildomai prie vaikuciu islaikymo, girdejau,kad po 10 eu per diena uz vaikuciu prieziura...
gal kuri esate susidurusios?
Labai dekui
ar mokotes kuri dieniniame skyriuje, idomu ar duoda ka papildomai prie vaikuciu islaikymo, girdejau,kad po 10 eu per diena uz vaikuciu prieziura...
gal kuri esate susidurusios?
Labai dekui