Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

labukas mamytes, mano dukryte yra gymusi airijoje,pasalpas mums mokejo kiekvieno menesio pirmaji antradieni,kita pasalpa kas 3 menesius,viena pasalpa moketi turi iki 6 metu o kita iki 18 metu,mes su dukryte gyvename lietuvoje cia atvaziuojame i metus 2 kartus pas tetuka ax.gif ,as turejau gauti pasalpa pries 3 savaites bet jos negavau unsure.gif verysad.gif esame cia jau daugiau negu menuo,ir busime dar ilgai cia smile.gif kaip tik noreciau paklausti gal yra mamyciu is Midletono miestelio? labai liudna vienai,noretusi susipazinti,susidraugauti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gabija, cia anksciau sitaip mokedavo .. Jau keli menesiai, kaip viskas pasikeite ax.gif
Daug rasyta apie tai ir sioj temoj .. Gali pasiskaityti, nes nebenoriu kartotis 4u.gif
O del nutraukimo, tai gal buvo atsiunte laiska, o jus neissiuntet patvirtinimo? g.gif 4u.gif
Cia daug kam taip buvo rolleyes.gif Man irgi buvo nutrauke, bet ne del mano kaltes, o del to, kad pas juos kompe mano adresas pasikeite dviem skaiciukais doh.gif
Tai jie siunte laiskus visai kitu adresu .. Po to ilgai turejom irodineti, kad mes gyvenam kur gyvenam ax.gif Bet dekui D, viskas issisprende 4u.gif
Papildyta:
Beje, kuriam co. randasi Midleton miestelis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 31 rugpjūčio 2009 - 19:05
QUOTE(Domke @ 2009 08 31, 17:47)
Gabija, cia anksciau sitaip mokedavo .. Jau keli menesiai, kaip viskas pasikeite  ax.gif
Daug rasyta apie tai ir sioj temoj .. Gali pasiskaityti, nes nebenoriu kartotis  4u.gif
O del nutraukimo, tai gal buvo atsiunte laiska, o jus neissiuntet patvirtinimo?  g.gif  4u.gif
Cia daug kam taip buvo  rolleyes.gif  Man irgi buvo nutrauke, bet ne del mano kaltes, o del to, kad pas juos kompe mano adresas pasikeite dviem skaiciukais  doh.gif
Tai jie siunte laiskus visai kitu adresu .. Po to ilgai turejom irodineti, kad mes gyvenam kur gyvenam  ax.gif  Bet dekui D, viskas issisprende  4u.gif
Papildyta:
Beje,  kuriam co. randasi Midleton miestelis?  blush2.gif

airijoje,iki corko 30-40 min. vaziuoti,Midletonas netoli Balinakuro, mums iki centro eiti apie 20 min.
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 31, 21:08)
airijoje,iki corko 30-40 min. vaziuoti,Midletonas netoli Balinakuro, mums iki centro eiti apie 20 min.

Aisku ax.gif
Tai labai toli nuo musu unsure.gif
Bet cia yra nemazai mamyciu is Korko ax.gif
O kodel neateini i airiukiu pokalbius? g.gif Ten daug mamu is tos puses blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 31, 17:24)
labukas mamytes, mano dukryte yra gymusi airijoje,pasalpas mums mokejo kiekvieno menesio pirmaji antradieni,kita pasalpa kas 3 menesius,viena pasalpa moketi turi iki 6 metu o kita iki 18 metu,mes su dukryte gyvename lietuvoje cia atvaziuojame i metus 2 kartus pas tetuka  ax.gif ,as turejau gauti pasalpa pries 3 savaites bet jos negavau  unsure.gif  verysad.gif  esame cia jau daugiau negu menuo,ir busime dar ilgai cia  smile.gif kaip tik noreciau paklausti gal yra mamyciu is Midletono miestelio? labai liudna vienai,noretusi susipazinti,susidraugauti  4u.gif  4u.gif

sveika 4u.gif ,gyvenu as netoli midletono, daznokai uzsuku ten apsiprekinti smile.gif
Atsakyti
As jau pagaliau gavau pirmadieny us uniforma thumbup.gif Taigi laukit,tikrai ateis 4u.gif
Atsakyti
Rasiau cia anksciau, jog mano draugu dukra(16m) isvyko mokytis i LT,o tevai liko cia, tai jie parase laiska i CB. pasalpa ir toliau gauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2009 09 02, 21:45)
Rasiau cia anksciau, jog mano draugu dukra(16m) isvyko mokytis i LT,o tevai liko cia, tai jie parase laiska i CB. pasalpa ir toliau gauna  ax.gif

Tip ir turejo buti kadangi tevai cia dirba ir mokescius moka smile.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif norejau jusu paklausti ar gavot siandien uz vaikucius po 41eura?as negavau ir nesuprantu kodel,nes antradieni tai gavau 166. g.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2009 09 05, 10:40)
labas mamytes 4u.gif norejau jusu paklausti ar gavot siandien uz vaikucius po 41eura?as negavau ir nesuprantu kodel,nes antradieni tai gavau 166. g.gif

La.Tuos 41,5 moka antrą mėn.šeštadienį 4u.gif Taigi bus kitą smile.gif
Atsakyti
oi gi rimtai,atsiprasau 4u.gif jau visai galva nebeveikia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites,

ar mokotes kuri dieniniame skyriuje, idomu ar duoda ka papildomai prie vaikuciu islaikymo, girdejau,kad po 10 eu per diena uz vaikuciu prieziura...

gal kuri esate susidurusios?

Labai dekui 4u.gif
Atsakyti