Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

[quote=Apache,2009 10 14, 14:57]
Sveikos,mamytes. Reikia Jusu pagalbos. Mes persikelem i nauja buta.

Sveika, man, kaip tik irgi buvo si problema, buvau sociale, kur PPS duoda. Pasakiau, kad persikelem i kita vieta gyventi, tai paprase kokio nors bilo su nauju adresu, ji atsviete, uzdejo anspauda, dar sake parasyti salia savo sena adresa ir pps nr ir issiusti benefitui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lannasuper @ 2009 09 25, 19:24)
su vaiku pasalpomis tai tikras siaubas,prieskelias dienas atsiunte patvirtinimo prase ar dirbantys tai dave 28 dienas atsakymui,bet kai vyras paziurejo kada jie poperiuje pazymeje data buvo likusios vos kelios dienos mums issiusti,nesuprantu kodel jie taip daro,negi jau vaikams net nebenori moketi. g.gif

mums ta pati istorija buvo su tuo popieriu. doh.gif Mes praktiskai jau po laiko issiuntem,(o ka daryti blink.gif )ir dar i ta pati voka idejau laiska kad pakeitem gyvenama vieta.Na nezinau ,gal jiems viskas tiko,nes sekancia savaite gavom pinigus uz vaika.O gal dar nespejo susisgribti g.gif ,dabar lauksim kito menesio ir matysim............
Atsakyti
As jau nuo birzelio laukiu,, back to school,,ir tyla.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 16, 22:50)

vakar as jau gavau ceki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 16, 21:50)

Sveika,as taip pat nuo birzelio pabaigos laukiu,ir man toks jausmas,kad jau nebegausiu.Mes gaunam FIS,tai pagal viska mum priklauso,bet nesuprantu kodel taip ilgai tyla.Idomu iki kurio menesio jie siuntineja tuos cekius,gal jau laikas baigesi?
Atsakyti
mes kiek keiteme adresus tai benefitui taip parasydavome buvusi ir dabartini adresa ir issiusdavome niekas nesikabindavo.
Atsakyti
Sveikutes,oi kokia reikalinga tema uzsekiau. bigsmile.gif
Mano vyras dirba legaliai nuo rugpjucio menesio,mes su dukryte atvykom i cia liepos 15d.Anksciau.t.y.pries beveik 2 metus ir as cia dirbau 3.5metu ,po to lietuva,leliukas ir grizom vel i cia.
Draugai apsviete ciut del pasalpu,susaude forma del pinigeliu ir issiunciau sia savaite,su metrikais ir is gydytojo popiereliu.Sakykit,ar viska gerai padariau,ar dar ko nors reikejo????Bet paskaiciau,kad labai ilgai laukiat kol parsius dokumentus,ohoho.Kazin ar man kas nors priklausys uz mergyte????
As gyvenu Clane,Co.Kildare,gal yra kaimyniu???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 10 16, 22:50)

nu jau ejau aiskintis, doh.gif tipo jau as gavusi esu ceky,nu absurdas,jo net akyse nemaciau.matyt,kazkas kitas gavo pastu ir sunaikino,nu dar skambinsiuosi,nezinau ka galvoti.Tos,kurios gavusios-kaip atrodo cekis?(ta prasme laiskelis,kad pinigai jau saskaitoje,ar reikejo pacioms grynintis?jeigu perveda-tada nepajusciau saskaitoje,labai neseku.)
Atsakyti
labukas mirksiukas.gif
gal kas turit info tokiu klausimu unsure.gif

Dirbau airijoj 3metus, db jau pusmetis esu LT ir nebent vasara vel vyksiu ten. MB jau beveik 4metai airijoj. Jei gryzusi i airija pastociau, ar priklausytu kokie pinigeliai( planuoju vel vykt dirbt, bet noretumem netolimoj ateity ir leliuka planuot wub.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *acme*: 30 spalio 2009 - 23:14
QUOTE(elitarai @ 2009 10 30, 19:33)
nu jau ejau aiskintis, doh.gif tipo jau as gavusi esu ceky,nu absurdas,jo net akyse nemaciau.matyt,kazkas kitas gavo pastu ir sunaikino,nu dar skambinsiuosi,nezinau ka galvoti.Tos,kurios gavusios-kaip atrodo cekis?(ta prasme laiskelis,kad pinigai jau saskaitoje,ar reikejo pacioms grynintis?jeigu perveda-tada nepajusciau saskaitoje,labai neseku.)

As irgi dar vis negavau,jau turbut ir negausiu,nes kiek suprantu jie dirba iki spalio 30,ir paskui jau viskas.
O atsiuncia ceki,ne i saskaita perveda,ir paskui ta ceki reikia issigrynint.
Atsakyti
QUOTE(*acme* @ 2009 10 30, 22:13)
labukas mirksiukas.gif
gal kas turit info tokiu klausimu unsure.gif

Dirbau airijoj 3metus, db jau pusmetis esu LT ir nebent vasara vel vyksiu ten. MB jau beveik 4metai airijoj. Jei gryzusi i airija pastociau, ar priklausytu kokie pinigeliai( planuoju vel vykt dirbt, bet noretumem netolimoj ateity ir leliuka planuot wub.gif )?

nesu 100% garantuota, bet maternity leaving moka tik toms, kurios yra dirbancios ir pastoja, o veliau visiems vaikuciams iki pilnametystes moka vienodai, svarbu,kad jie Airijoj gyventu.
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2009 10 31, 12:35)
nesu 100% garantuota, bet maternity leaving moka tik toms, kurios yra dirbancios ir pastoja, o veliau visiems vaikuciams iki pilnametystes moka vienodai, svarbu,kad jie Airijoj gyventu.

as tiesiog mastau, ar nereiktu vel 2metus isdirbt doh.gif butu per didele prabanga planuot vaikeli sedint be darbo unsure.gif
Atsakyti