Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

QUOTE(rikke @ 2008 12 15, 09:51)
as LT socialiniame klausiu del to atsisakymo ,jei vaikai LT tai atsisakyti tu 97 lt nereikia,o is Airijos gauni skirtuma,jei jau su vaikais isvaziuoji ,tai reikia atsisakyti vaiko pinigu LT

labutis, man nelabai aisku pasidare g.gif as lt atsisakiau uz sunu tu 97lt, o uz dukryte atsiakiau kur po 50lt moka vaikams nuo 3metu. tai gal tos ismokos po 50lt nereikejo atsisakyti, juos nebe Sodra mka atrodo? as su vaikuciais airijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zanux @ 2008 12 16, 10:41)
labutis, man nelabai aisku pasidare g.gif  as lt atsisakiau uz sunu tu 97lt, o uz dukryte atsiakiau kur po 50lt moka vaikams nuo 3metu. tai gal tos ismokos po 50lt nereikejo atsisakyti, juos nebe Sodra mka atrodo? as su vaikuciais airijoj ax.gif

Atsisakyti reikia ne SoDros mokamų pinigų, bet tų, kur moka vaikams iki 18 metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanux @ 2008 12 16, 10:41)
labutis, man nelabai aisku pasidare g.gif  as lt atsisakiau uz sunu tu 97lt, o uz dukryte atsiakiau kur po 50lt moka vaikams nuo 3metu. tai gal tos ismokos po 50lt nereikejo atsisakyti, juos nebe Sodra mka atrodo? as su vaikuciais airijoj ax.gif

Tau reikia atsisakyti tu pinigu kurie mokami is socialinio
Atsakyti
Labutis!Gal kas galite patarti?Dukrytę gimdžiau Airijoje,pragyvenome 4 metus,bet dėl rimtų priežaščių teko grįžti į Lietuvą.Dukra turi Airijos pasą ir gaudavo kas mėnesį pinigėlius.Tačiau šiuo metu(apie 1 metus laiko)išmokėjimus sustabdė.Gal kas žinote kokius dokumentus reikia pristatyti ir,ar iš viso atnaujins mums mokėjimus?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(uldina @ 2008 12 17, 08:28)
Labutis!Gal kas galite  patarti?Dukrytę gimdžiau Airijoje,pragyvenome 4 metus,bet dėl rimtų priežaščių teko grįžti į Lietuvą.Dukra turi Airijos pasą ir gaudavo kas mėnesį pinigėlius.Tačiau šiuo metu(apie 1 metus laiko)išmokėjimus sustabdė.Gal kas žinote kokius dokumentus reikia pristatyti ir,ar iš viso atnaujins mums mokėjimus?Ačiū.

o tetis dirba airijoj???? jai vaikas neina i mokykla, negyvena airijoj, tai ir nemoka pinigu.
Atsakyti
Bet mažoji-airė..Tiesiog dabar tokia situacija,kad kol kas turime būti Lietuvoje.Tiesiog nežinau,kaip pasielgti
Atsakyti
nesvarbu kad aire, ji turi gyvent airijoj, arba bent 1as is tevu gyvent ir dyrbt airijoj
Atsakyti
QUOTE(uldina @ 2008 12 17, 10:39)
Bet mažoji-airė..Tiesiog dabar tokia situacija,kad kol kas turime būti Lietuvoje.Tiesiog nežinau,kaip pasielgti

kai grįšite (jeigu grįšite) į Airiją, tada ir vėl mokės. Juk pagal įstatymus ir Lietuva nemoka už vaikus jeigu jie ne Lietuvoje 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, na ne i tema, bet kadangi dar vis apie ta pati reikala tai klausiu cia. Galvoju kazin eina persiusti per banka pinigus ne per savo saskaita. Esme ta kad zmogus kuris man visa sutvarke neturi kaip perduoti pinigus ir nenori daryti pavedimo per savo saskaita. Tai sakykim nuejus i banka padavus grynus ar eina tiesiog persiusti ir kad tai nebutu matyti saskaitoje?
Tikiuosi aiskiai susakiau ax.gif
Atsakyti
galima per western union, bet ten nemazai suplos uz siuntima, o gautum iskarto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura1115: 18 gruodžio 2008 - 12:22
QUOTE(Zanku @ 2008 12 18, 10:46)
Noriu paklausti, na ne i tema, bet kadangi dar vis apie ta pati reikala tai klausiu cia. Galvoju kazin eina persiusti per banka pinigus ne per savo saskaita. Esme ta kad zmogus kuris man visa sutvarke neturi kaip perduoti pinigus ir nenori daryti pavedimo per savo saskaita. Tai sakykim nuejus i banka padavus grynus  ar eina tiesiog persiusti ir kad tai nebutu matyti saskaitoje?
Tikiuosi aiskiai susakiau  ax.gif

Bankas perveda iš sąskaitos į sąskaitą. Gal gali tas žmogus paprašyti kokio kito žmogaus, kad išsiųstų arba dar vienas būdas siųsti: iš pašto per Western Union. Tada pinigus gausi per kokį pusvalandį, tačiau tas nemažai kainuoja.
Atsakyti
Oi wesren union atkrenta iskartyo, nes labai dideli nuostoli turesiu. Daug kainuos siuntimas , be to kursas baisus ten.
Atsakyti