Na stai ir as

ovuliacija dar neivykus bet U sake kad tai yra gerai, nes kiausinelis trumpiau uz spermiukus gyvena
taigi sedziu su visais 5 savo folikulais dar

pries pacia procedura ir jos metu taip labai nebijojau nes man nelabai skausminga jinai
ka cia dar papasakot, aj liepe gerti tik folio rugsti o jokiu duphastonu nereikia, nes visvien jis pastot nepades...ot gerai, kaip man nepatinka tas duph.

ir dar liepe pasistengti pasidarbuoti sian ryt.
o vyro rezultatai po atplovimo 20 mln, a-10, b-65

kaip supratau neblogai, nes pries atplovima 10 mln koncentracija tebuvo
nu ka prasideda didysis laukimas, reiks daug kantrybes kaip ir visoms
QUOTE(marce777 @ 2008 11 21, 13:24)
Cia su tuo atsipalaidavimu ir man problema. Jau tik artinasi paskirtoji IUI diena pradedu nervuotis, o belaukiant uz giniaus duru is vis nervai taip sukyla, kad sirdis dauzosi, kad tuoj atrodo per gerkle issoks. Po viskam iseinu net plemuota visa. O atrodo nei cia skauda nei baisu ir vistiek negaliu saves sutvardyti. Beja, girdejau is daugelio kad kurios neatsipalaiduoja negali pastoti, nors pas jas viskas gerai buna. 

oho nu ne as tai taip nesinervinu

as tik seip jaudinausi biskiuka kad nesuovuliuociau anksciau laiko
QUOTE(marce777 @ 2008 11 21, 13:59)
Ar imanoma pastoti po atplovimo su 25 mln. sperma. Gal nereikia bereikalingai leisti pinigeliu. Man atrodo turi buti maziausiai 20 mln. Ko gero kita cikla reikes tik stimuliuotis 

jo maziausia turetu buti 20, ai turbut kad imanoma pastot
o kiek pas jus be atplovimo?
beje kai man dare pirmaja tai po atplovimo pagerejo judrumas bet pablogejo koncentracija

nu manau si karta tikrai situacija palankesne